E da, radnim danima radim i nemam ti kad.
E da, radnim danima radim i nemam ti kad.
TAKUMI
Ah te ljubavi goleme :P
James Tiberius Kirk
Sssseeeres?
TAKUMI
Znas kako, ti znas da me zanima all season. Da su all season, sad bih ti uzeo 4 komada. Ne mogu dati 1500 eura za gume i odrzavanje istih.
Probaj da mi nadjes allseasonke.
TAKUMI
Nacu ih ja samo budi strpljiv
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
sparco hvala, ponuda za ovu sport con5 je odlicna... javljam ti se kad odlucim da kupujem...
Mene zanima imas li ista 195/55 R15? Ljetnje
imas li mišelin kroz klimejt
TAKUMI
Informatino me zanima, da li je neko vozio na Barum Polaris? Je li bolji Barum od g-dje Save i cika Tigra?
ne znam za Barum ali znam za Sava Eskimo da su predobre, ja ih vozim na zimski set i predobra guma a uzeo sam ih jer sam cuo od min 15 ljudi da su prezadovoljni
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vozio na polaris3 dvije zime, uzete nove, iskreno razocaran sam bio. Nisam imao osjećaj da te gume drze auto po kiši. Posle toga presao na Dunlop BlueResponse, ljetnja guma koja se u zimskim uslovima (na primorju) ponasa fenomenalno, tako da necu kupiti zimsku gumu nikad vise.
Vozio tuđe auto na Sava Eskimo, i utisak je da su dobre. Brat, koji je u tom poslu, za zimsku gumu od tih povoljnijih iskljucivo preporucuje ljudima Eskimo, i ako mu je ista zarada na nju ili recimo polaris.
Mnogo bolja guma od baruma je Sportiva. Continental radi obje, ali kako radim sa gumama skuplja je u nabavci sportiva od barum gume. Zasto kad sam pitao? Kratko jer je bolja zato je i skuplja.
Zimska sportiva imam sve rijeci hvale od taxista sa sjevera koji su je trgovali. Kazu da sa njom izlaze po snijegu bez lanaca svuda pa cak i neka sela dje je los put a jos pod snijegom.
Barum ljetnja guma iz iskustva musterija se isto dobro pokazala, zadovoljni su i suvo i kisa ali nista sad wooww..
Uniroyal guma rain expert i rain sport 3 ljetnja su daleko ispred gore pomenutih. Rain expert cak pregura 70000km kod taxista ( mada oni voze do konaca) tako da realno 60000km svakome ce odraditi . rain sport 3 je guma besprekorna u svakom smislu, osim jedna mala mana jer je meka ( ali zato drzi) trosi se malo prije.. Ali opet ko vozi ostro moce glat 30000km da predje sa gumam dje mu je vuca. Kontam da ko vozi standardno glat 40-50000km.
O continentalu ne treba mnogo da vam pricam iskusva svojih musterija jer su samo extra pozitivna. Prvi ja imam contact premium 5 i jos se nije desilo na prvu kisu kad ugasim ASC na zadnju vucu i namjerno udjem ostrije u kruzni ili neku krivinu da me zanese. Ta guma je lijepak! A tek Sport Contact 5. No comment...
Ukratko sam vam prenio iskustva svojih musterija
Uskoro ce biti full lager zimskih guma pa cu okaciti cijene guma kad bude spreman cjenovnik.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
sta izabrati odje za mali gradski auto od 120-130ks ?
ima li ko iskustva sa kojom iz ove liste
![]()
Last edited by Stivi; 07-10-15 at 07:46.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks