Nije registrovan kao plac bar ne na diler...
Ovo je jedno njegovo auto
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/449138
Kako se zove taj plac..posto mi se niko nejavlja na telefon
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nije registrovan kao plac bar ne na diler...
Ovo je jedno njegovo auto
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/449138
Znaci kod njega bi se moglo nac automatsko auto..😉😉😉😉
Vidio sam da u dimp popovic imaju dobra auta ima li ko kakva iskustva sa njima.
Sa placem preko puta namosa dobro iskustvo...2 auta ujak uzeo kod njih i nikakvih problema nije imao. Samo auta cijene malo vise tako da racunaj da se cenkas...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A zna da u dimp cijene skupo golf 5 im je 6900 a 2005godiste... ja bi mu dao 5800 i to mu je dosta..😉😉😂😂😂
Mislim da ti je najbolje da uvezes auto, otidjes po tih placeva isprobas, vidis sta ti se svidja i onda platis nekom da ti dovede auto po zelji
To jeste najbolja solucija..ali bih ja radje sa ovih placeva i odmah pravac registracija i voznja.. 😉😉😉😉😀😀😀
Da nije ko bio skorije po otpadima u Alb, i da nije vidio kakav Peugeot 207? Bih očerupao kakav dobar enterijer.
Dje mogu da kupim ovaj nastavak, u auto imam samo aux port pa nesto ovako mi treba za usb ?
![]()
Pogledaj u neptun,mislim da sam tamo gledao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam da li moze, trebalo bi valjda, ako ne nadjem tuda narucicu sa interneta, vidim ima na aliexpress.
ne moze...
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Mozda moze sa mp3-usb playerom....probaj, mada i ako ne bude moglo imaces 2€ troska. Ja praktikujem aux pa sa telefona direkt a kupio sam da probam onaj usb radio prikljucak (tranjica ali radi i zadovoljan sam za sad).
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
Ima li ko iskustvo sa auto placem auto babovic.
Ovo ne moze da radi. Aux prikljucak je za ext tip audio izvora. Tipa mp3 player, telefon, laptop... Obicna fleska nema u sebi plejer, a aux je samo audio ulaz, ne data ulaz
Ono je prelaz samo za nesto tipa USB zvucnici da ga nakacis direktno na izlaz sa audio kartice, nista vise.
Pasivni uredjaji ne mogu da rade ovakve stvari
Pitanje za vas mozda mi mozete pomoc... Audi a6 2.7 2006 god quatro je u pitanju, vozilo se auto normalno dok se nije odradio mjenjac servis ulje i filter,valjda nije bio odrzavan redovno tako da je u njega bilo 3 l ulja i stari filter,onda je posle servisa saltao okej nekih 5 km mozda i onda je poceo iz prve u drugu da lupi i zatrese kad presalta i iz trece u drugu ista stvar,srednje jak udarac i trzaj ali ga usalta,ostale brzine ne nego normalno sve salta,sto bi moglo bit,ko je najbolji za ovo u cg da mi moze sve odradit a ne ukrast 500-600e u dzep ili slicno? Hvala vam..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Prvo, taj majstor nema pojma. Mjenjac ima (ako me sjecanje sluzi) 11 litara ulja, ne 3. 3 l staje u karter. Ostalo u hladnjak, crijeva, TC, VB...
Kad ne zna koliko litara staje onda ne zna ni kako se radi zamjena ulja i filtera. Postoje specifikacije, koje ulje (ne smije bilo koje ATF ulje), koliko litara i pri kojoj temperaturi se mjeri nivo.
Bojim se da ti je usuo manje, mnogo manje ili nije nesto vratio kako treba.
Jesi bio tu kad je radio servis mjenjaca?
TAKUMI
Nisam kaze da je odradio sve kako treba i vratio i sve,a opet mi kazu da se to desava kad se ne odrzava mjenjac pa kad se stavi novo ulje da se te ostecene kompotente pokazu posle... Fabia sto mislis sto da radim? ZNam da je staje on je ispustio 3 litre ulja samo a usuo 8 litara ja mislim ulja tako nesto,3 je samo bilo u njega..
Jes jes , isto tako nikad majstor koji ti je ugradio plin nije pogrijesio - uvijek je do loseg plina......
Ima takvih primjera koliko hoces (da majstor NIKAD nije pogrijesio)....
Inace, postoji legenda da je jedan majstor iz prve pogodio sto je problem na autu.....
A postoji i legenda da je majstor priznao da je on zeznuo stvar...
Nisi mi bas olaksaoTreba mi neko ko ce mi tacno rec sto je i kako je da me ne dere bez potrebe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks