E ne znm ni ja ,necu druga jela kom . al cevapi su nikakvi .mali su ni da su oni banjalucki pored, sto se od 20 kom ne mozes najesti . Ja i drustvo uz pivo narucimo pomfrit koji u 90% slucajeva je ziv .
Neka to ,no oce li mi ko objasnit one tanjire limene u koje donose cevape ? ka u vojsku ...
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
nemo ko da mi dira cevape pod volat, sram ve bilo![]()
Sad bi raskuba 20 komada uf
Ko ide kolima za Beograd nek svrati "kod Dragise" na ulazu u Cacak... E to je meso - od pecenja, kobasica, pljeskavica.... Nikad nigdje bolje nisam jeo(ni jeftinije :mrgreen: )
TT
Cevapi pod Volat? E nacerase me da probam tamo cevape u kajmaku kao, nikad vise!
Kupis u Planu cevape i sam ih isprigas na rostilj. Ja potpisujem da nidje odje ne mozes pojesti bolji cevap! Moze i kod Taja u Zagoric, e to su brate cevapi a ne ova ***** od soje sto se SVUDJE serviraju po gradu...
oce li mi ko rec dje U PG mogu pojes straaasnu cicvaru, a da me ne oderu?
Ne mora da znaci nikako...Meni se majka u nesvijes' prevrnula od trovanja skoljkama, koje je pojela sat vremena prije.
to moze biti individualno. ali kazem sto se tice mucnine i stomacnog virusa, u 99% slucajeva nastaje dan-dva nakon pojedene problematicne hrane.. nikad skoro sat nakon. Potrebno je odredjeno vrijeme da hrana iz zeluca podje u crijeva da bi doslo do toga.. a hrana iz zeluca ne moze za 15min u crijeva.. MEtabolizam ne moze radit brze no sto je moguce.. To bi moralo bit doobro pokvareno onda ili otrovano...
i ja sam isti dobio mucninu od bureka kod Vukcevica i naravno opet ga jedem.. jednostavno se desi.. naidje period stomachih virusa..
Last edited by stevann; 12-08-15 at 10:45.
Opet su dobre? Znam da su jedno vrijeme bas bile losije, ka opanak da zvaces, stare cini mi se. Mora da su se vratili starom dobavljacu![]()
najbolje su kobasice u meksicki, obrni koreni.
Svudje sam ih jeo ali tamo mi brate namrtvo dobro leze uz pivo, nijesu teske no ti otvori pisak ih![]()
Ko voli jezersku ribu najbolji przeni krap je kod "Crnogorca" na Cijevnu u Zetu.
Velika porcija I extra isprzen !
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Ja se slazem donekle sa tobom. Da ima dje bolje ne bi se tamo islo. Jeftino jeste ali bi moglo biti bolje. E sad nije lako to napraviti. Hrana zavisi i od kvaliteta mesa i sastojaka. Ja kupim meso u mesari kao najbolje i skuvam ga a ono nista ne valja. Ne moze se sazvakat.
Bečka u 'Alan Ford' totalno razočaranje..
Premasna, kako stisnem viljuškom gejzir od ulja štrca iz nje,
drugo - nikad mi niko uz bečku nije poslužio krtolu pečenu na pola s lukom, vazda je bio pomfrit, kod njih, evo, izuzetak...
Sve u svemu... tamo me samo neka velja muka može ponovo odvesti..
Kod druga su ćevapi na oko bili ok, iako ih nijesam probala, s lukom i pomfritom...
Last edited by KRKNA; 15-08-15 at 10:08.
Sell the Vatican, Feed the World!
U alan ford makar meni je hrana losa I neukusna, idu na velike porcije I to je to.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Fakat je da u alan fordu koriste kupovne zacine, vegetu, gotove soseve i sve mozes lako i kuci napraviti. Ali su porcije velike i pice je jeftino, ali realno nema jela koje je specificno ili ultra ukusno.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Kužina, mnogo dobri popeci..![]()
Alan Ford - ocaj
Kuzina - solidna
Pod vOlat - osim cevapa, nista drugo (muva milion)
Galerija (bivsi Stefan) odlicna
Steta sto se za kacamak mora u Kolasin ic'
Sent from my iPhone using Tapatalk
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
jos mi niko nije preporucio cicvaru u PG?
A po primorju jel ima neko mjesto da se fino jede a da nisu ruske cijene
![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks