O njemu ne mislim nista. Toyotu uzmi sa obicnim automatskim ali ne sa robotizovanim.
iako je tojota automatik da ga neuzimam a sta mislis o citroen c4 2008godiste tiptronik mjenjac uvoz holandija.
O njemu ne mislim nista. Toyotu uzmi sa obicnim automatskim ali ne sa robotizovanim.
TAKUMI
I zadnja opcija mi je pežo 308 automatik 2010godiste...
Imas i opciju corsa C ili corsa D sa automatskim esitronik menjacem...
Sto je sa tim toyotinim robotizovanima problem? Gledao sam jedan auris u servis i sjecam se da su se baš nesto mučili oko tog čuda?
Obrni okreni na kraj ispade da je golf sa automatskim mjenjacem najbolja opcija,,pošto vidim da ljudi nešto ne vole francuze sa automatskim mjenjačem.
067524494 pitaj odpad kod ribarevina mozda i posalje ti...
Koja je razlika izmedju robotizovan mjenjac i obicni automatski ?
GOLF 3 1.6 benzin 1995.god 55KW
Pustao ulje na senzor pritiska ulja, zamjenio al nisu imali isti, a stari bacih, sad kad se ugrije posle duge voznje, pisti mi i pali lampu ulja, da nema ko ovaj motor da vidi koji je senzor tacno, koji pritisak, ne mogu naci na AUTODATA taj podatak.
Svaki golf sa automatskim mjenjacem skup nenormalno a dok je francuz sa automatskim mjenjacem jeftin,,, tačno je čovjek u dilemi koji auto kupit.
Gledah neki Passat b7/cc dsg? Presao 190k km
Citam ovo za dsg i hvatam se za glavu ? Koliki im je vijek? Koliko je plivajuci itd?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by stefke; 12-08-15 at 23:24.
Pogledaj servise menjaca. Na 60k se rade. Ako je vozen van , da je bilo problema oni bi to zamijenili. Ovdje je problem sto mi nemamo majstora da to napravi, bilo gdje u svijetu je to kvar kao svaki drugi. Zamijenis sto treba i cao
f6
bogo mi ja cuh za osmana da je strasan majstor za automatske mjenjace?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bolje uzet tojotu sa tim robotskim automatik mjenjacem,,nego francuza automatik![]()
Ma kakvi,nama je 1.5 dizel auris potrosila preko 100€ goriva do BG sa tim smecem od robota,a jos je imao sng ali ne reaguje dok ga on ne promijeni...gledaj bolje normalni automatik ako si u mogucnosti,njemac neki,tipa audi ili mercedes b klasa,odlicni menjaci!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks