Page 258 of 998 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... LastLast
Results 6,426 to 6,450 of 24940

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    274
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Billy Hills View Post
    Da, da, vozio pijan i bez vozačke, to je baš korektno, nema šta, šteta što više nema onih nagrada "vozački podvig" ili već kako se ono zvalo, on bi je zaslužio.

U prvom momentu je i on vjerovatno mislio da si ti korektno postupio, a kad se otrijeznio i vidio šta je uradio i pročitao taj tvoj zapisnik, ja vjerujem da je pomislio "dobro je što naletjeh na ovakvu naivčinu"...

Naravno da svakome može da se desi nepažnja, pogrešna procjena, manjak koncentracije i slično, pa ako tu čovjek korektno nastupi i ako nije bilo povreda, 'ajde dobro. Ali kad čovjek sjedne da vozi pijan i bez dozvole (ne kontam ustvari - je li uopšte nema vozačku, tako sam shvatio, ili je samo nije trenutno imao kod sebe?), e ja mislim da to treba tretirati kao pokušaj ubistva sa predumišljajem, i samo zbog toga bih ga teretio maksimalno što se može, pa će sljedeći put razmisliti.

Srećom pa vam nije bilo ništa, a da ste sestra ili ti povrijeđeni, pitao bih te da li bi ti ga bilo žao.

Kao da oca slusam. Da nam je nesto bilo drugacija bi pjesma bila, to je neminovno, ali posto vec nije nista.... Ne znam, nijesam pametan. Sve sto si napisao pricaju mi kuci evo od kad se desilo.
    Nema vozacku jer je predhodno oduzeta.

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Добро , није им ништа било, срећа. Дако се опамети.

Ако га не гоните , добиће условну, пар стотина да плати и то је то.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    Prijava od policije je oko hiljadu eura samo, plus sve sto se mi naplatimo od osiguranja ce on biti tuzen od njih, pa onda ako sestra bude uzimala od njegovog osiguranja isto tako...

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Nekome je dovoljna ovakva nezgoda, bez posljedica, da se opameti i ne ponovi gresku. Ali ko ce ti ga znat, prevaranata na svaki ćošak...
    Ja o tome pricam. I samo o tome.... Ja sam procijenio da se mucenik ziv pojeo i da ce mu biti za nauk. Nije mnogo stariji od mene, mozda godinu dana (znaci 22) .... dje ces ti mladog momka da ceras u ziks zbog saobracaja da ga tamo neko guli (znas kakav je, familije mi nema u njega 50 kila) pola godine, zivot da mu uzima, makse... Sto rece ovaj momak gore mozda sam ja ispao vrhunski majmun u ovoj situaciji i naivcina ali eto... NIJE MI BILO NISTA. samo eto to sto su mi krv vadili to mi je najveca posledica. Sestru mi je glava zaboljela od cimanja prilikom udara, snimljena joj je glava i sve je u redu posle pola sata je bila odlicno i zaspala normalno. Sta JA imam od njegove robije? Ko sam ja da ga ja ceram u ziks da ja odredjujem da se on opameti i oce li se opametiti i kako ce mu biti tamo... Ne znam.
    Ne bih neko da pomisli da sam ja slabe psihe ili da nemam snage da se nosim sa cinjenicom da sam nekog tuzio i da ce da robija zbog mene. Naprotiv. Da mi je Nadja ruku slomila makar, ne daj Boze, odlozio bih godinu dana studija sad da se efikasno posvetim tuzenju, kunem ti se Ali eto nije, i MISLIM da nema potrebe.... Ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema potrebe i cini mi se da pametno razmisljas, greota je.. dovoljna mu je i novcana kazna ako bude zelio da se opameti.

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Nekome je dovoljna ovakva nezgoda, bez posljedica, da se opameti i ne ponovi gresku. Ali ko ce ti ga znat, prevaranata na svaki ćošak...
    upravo ovo htjedoh da kažem! Ne treba imati milosti, jer sjutra će nekoga ubiti, ne bih mu nakantala što nije, ali brate pijan voziš, izvini, odgovaraj!
    Na konto ove priče, moj kum je bio kažnjen godinu uslovno i novčanu kaznu zbog sledeće situacije: Imao je sudar, fina jedna ženica se renoom 4 zabila u njega, prošla na crveno, on išao bulevarom, a ona Svetozara Markovića, ili Jovana Tomaševića ka bulevaru, suze, kuku njoj, zamalo da ubije nekoga, ona to preživjet neće, on joj pojednostavi maksimalno, ne pitajte me što, uglavno trebala je samo da mu plati štetu, kad, ne lezi vraže,,,čovjeku stigla tužba svjedoci svi bolovi ovoga svijeta, ona je prošla na zeleno on na crveno, rekoše svjedoci...dakle, kad si dobar, nijesi naivan no si budala!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ovakav slucaj imam i ja u porodici. Ovo ih nauce. Izletjela mi je pred zenu neka gospodja, i dok cekamo policiju da zavrsi uvidjaj i to pola sata, dodje joj sin poprica sa njim zena ode. Kad odjednom dolazi policija zena je u urgentnom bla bla... Ispade ona kriva, sudija na sudjenju poslije sedam dana je rekao priznaj krivicu plati 300 eur da zena povuce tuzbu, jer ako ode dalje zavrsices 3 mjeseca u zatvor. Samo sam rekao vidis pa ti pokusavaj da budes dobra kad pricas ekipi za uvidjaje sta se desilo
    Iskreno ko ce zavrsiti u zatvor ne zanima me. Narod kod svakog udesa laze koliko moze

Thanks Thanks Given 
    68
    Thanks Thanks Received 
    151
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by avj013 View Post
    Nema potrebe i cini mi se da pametno razmisljas, greota je.. dovoljna mu je i novcana kazna ako bude zelio da se opameti.

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
    Greota je?
    E pa super, nek se izvuče, pa će śutra opet u nekog zaždit pijan... U mene, u tebe...
    Bolje imat no' nemat....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar dan, potrebna mi je pomoć nekog iz Kolašina. Imao sam saobraćajnu nezgodu na teritoriji opštine Kolašin. Potrebno mi je da saznam da li je policijski zapisnik gotov ( rekli su mi da mogu da ga preuzmem 7 dana nakon uvidjaja) i gde mogu da podignem taj zapisnik. Ja sam iz Srbije, pa da ne bijem put. Bio bih vam zahvalan ako bi me uputili na pravu adresu gde mogu da pitam, ili ako imate br tel te institucije. Hvala

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Evo na Google izbaci ovaj broj

Odjeljenje bezbjednosti Kolašin

Rukovodilac Milorad Šuković

Tel: +382 20 865 153
    Fax: +382 20 865 153
    E-mail:[email protected]

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Jes' baš greote, izvini mu se ti što je on vozio pijan i udario vas. Našim ljudima je sve greote. Zbog toga što se takvim ljudima oprašta stalno posle ubiju nekoga. Mene je tako pijani đed udario, srećom nije ništa bez štop slomio jer me samo zakačio, ali je krenuo da bježi čak i ako je vidio da me zakačio,n'o je bila milicija tu pa su ga zaustavili i pošto nije ništa strašno bilo puštili su me da sama odlučim i ja sam iskulirala i samo mu rekla da kupi taj štop i to je to i njemu je puno posle bilo 40 eura za to da da, jedva sam toliko uspjela da uzmem nije htio centa preko,makar majstoru da dam što je zamijenio to, a pare mi je dao ispred KAFANE. Druga opcija mu je bila kazna 500 eura, vozačka i triježnjenje u miliciju i meni je bilo žao. Nadam se da neću imati više takvih situacija,ali ako bude ne praštam nikome ništa.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Mene je tako zalijepio prije koju godinu neki mali na Vranjske njive. Uletio rikvercom u mene, džabe sam mu svirao. Polomio far, žmigavac, branik, iskrivio blatobran. Majka se klela kako će to platit, da se ne piše izvještaj, pa da će se bačit u zetu, pa mali uzeo auto i naćera ga na ivicu obale itd itd. Milicajci mi uvalili priču kako ne mogu centa dobit jer ima 17 godina. Posle mjesec-dva zivkanja počeli su nesoji da mi pričaju kako sam ja tu bio kriv jer da nisam kriv ne bih prista na dogovor itd. Maloga sam posle vidio opet đe jurca sa tim jugom po PG. Pa nekom od ovog naroda izać u susret i povjerovat mu na suze i žalopojke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tezak udes ŠA ŽB. Mazda 323 udarila e34 pozadi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

A kako nece. A kako nece kad ima mozgova sto voze na neka mjesta ispod 30 pa naprave kilometarsku kolonu iza. A kako nece kad autobus laste u krivine ide ispod 40 al ga zato na svaku pravinu nacera preko 80 da ga niko pretec ne moze. A kako nece moj Fabia. A kako nece kad radar stoji na mjesta dje jedino bezbjedno mozes pretec. A kako nece..
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Mene je tako zalijepio prije koju godinu neki mali na Vranjske njive. Uletio rikvercom u mene, džabe sam mu svirao. Polomio far, žmigavac, branik, iskrivio blatobran. Majka se klela kako će to platit, da se ne piše izvještaj, pa da će se bačit u zetu, pa mali uzeo auto i naćera ga na ivicu obale itd itd. Milicajci mi uvalili priču kako ne mogu centa dobit jer ima 17 godina. Posle mjesec-dva zivkanja počeli su nesoji da mi pričaju kako sam ja tu bio kriv jer da nisam kriv ne bih prista na dogovor itd. Maloga sam posle vidio opet đe jurca sa tim jugom po PG. Pa nekom od ovog naroda izać u susret i povjerovat mu na suze i žalopojke.
    Koleginicu moje majke ,udario covjek kod gintasa,prosao kroz crveno. Ostavio joj br. da ga zove sjutra ujutro da ce da joj da pare sve,da ne zovu policiju tamo vamo.
    Ona greote dobra ka ljeb povjerovala mu, posla kuci,a on posao u Centar Bezbjednosti i prijavio da ga je zena udarila i pobjegla sa mjesta nesrece...Slikao je telefonom kako odlazi,vide se tablice ,sve ...Nasao nekog lika sa ulice narkomana dao mu 10 eura i ovaj posvjedocio da je to bilo tako 100%
    Platila Žena kaznu ,a ostetu covjeku njeno osugiranje.
    Tamo kad je pricala u sud sto je bilo,gledali su je ka budalu- kao vidja ova sto prica,misli da smo mi s'grane pali.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Dobri, pošteni i časni Crnogorci. Da mu rečeš kako je lažov i prevarant bi se smrtno uvrijedio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je sve ok, pazite najjaci slucaj...
    Djevojka vozila u 23h Karadjordjevom koja sijece ul. Slobode... I kako je prolazila raskrsnicu, neki pobro prodje od hotela CG prema stadionu i udari je, pola kola joj je falilo...
    Dodje policija, ispozdravljaju se s njim, napisu izvjestaj i poslije par dana, zovu ovu djevojku sa se javi, 100% njena krivica... Nisam mogao da vjerujem...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

od prije par godina
    http://www.vijesti.me/vijesti/jedna-...lovgrada-16844

da nije bilo teksta i slika u vijestima ovaj je komšija trebao u zatvor da završi. milicajci su prepravili skicu udesa, fotografisali nijesu.njega su optužili da je on prešao u drugu traku itd itd. od zatvora ga je spasla slika iz novina, milicajcima ni po prstu tad. godinu-dvije kasnije su osuđeni za korupciju i otpušteni(neke čehe zaustavili i uzeli im pare).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I kod Kujave isto.
    Quote Originally Posted by Archi View Post
    A kako nece. A kako nece kad ima mozgova sto voze na neka mjesta ispod 30 pa naprave kilometarsku kolonu iza. A kako nece kad autobus laste u krivine ide ispod 40 al ga zato na svaku pravinu nacera preko 80 da ga niko pretec ne moze. A kako nece moj Fabia. A kako nece kad radar stoji na mjesta dje jedino bezbjedno mozes pretec. A kako nece..

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,774
    Thanks Thanks Received 
    2,873
    Thanked in
    1,322 Posts

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ud...o-povrijedenih

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by TroonChica View Post
    Jes' baš greote, izvini mu se ti što je on vozio pijan i udario vas. Našim ljudima je sve greote. Zbog toga što se takvim ljudima oprašta stalno posle ubiju nekoga. Mene je tako pijani đed udario, srećom nije ništa bez štop slomio jer me samo zakačio, ali je krenuo da bježi čak i ako je vidio da me zakačio,n'o je bila milicija tu pa su ga zaustavili i pošto nije ništa strašno bilo puštili su me da sama odlučim i ja sam iskulirala i samo mu rekla da kupi taj štop i to je to i njemu je puno posle bilo 40 eura za to da da, jedva sam toliko uspjela da uzmem nije htio centa preko,makar majstoru da dam što je zamijenio to, a pare mi je dao ispred KAFANE. Druga opcija mu je bila kazna 500 eura, vozačka i triježnjenje u miliciju i meni je bilo žao. Nadam se da neću imati više takvih situacija,ali ako bude ne praštam nikome ništa.
    Quote Originally Posted by NightY View Post
    Koleginicu moje majke ,udario covjek kod gintasa,prosao kroz crveno. Ostavio joj br. da ga zove sjutra ujutro da ce da joj da pare sve,da ne zovu policiju tamo vamo.
    Ona greote dobra ka ljeb povjerovala mu, posla kuci,a on posao u Centar Bezbjednosti i prijavio da ga je zena udarila i pobjegla sa mjesta nesrece...Slikao je telefonom kako odlazi,vide se tablice ,sve ...Nasao nekog lika sa ulice narkomana dao mu 10 eura i ovaj posvjedocio da je to bilo tako 100%
    Platila Žena kaznu ,a ostetu covjeku njeno osugiranje.
    Tamo kad je pricala u sud sto je bilo,gledali su je ka budalu- kao vidja ova sto prica,misli da smo mi s'grane pali.
    E i ja da se nadovezem,

Udario mi covjek u auto, bilo ispred kuce na parking, a on u rikverc isao i udario, ostetio vrata, mozda oko 150e stete, nova vrata i lakiranje, jer je ivicom udario i napravio rupu. Ja nisam bio tu i, covjek pokuca na vrata i ostavio broj telefona i reka da ga okrene vlasnik i da ce platit. Ja ga zvao kad sam dosao, rekao steta ti je 150e, on veli naci ce on vrata i majstora i zavrsice to jeftinije, kao za 100e, ja u medjuvremenu popravio auto, ovaj se ne javlja, i ja mu rekoh, daj onda 100e i da se ne zovemo vise, i kakvi ni te 100e nije htio da da, narkomancina neka odvratna.

Posle toga, 2 cukanja, oba puta, mi vele nemoj zvat policiju ajde da se dogovorimo da idemo kod majstora, kolko rece da ti platim, ja im odma dam cifru, reko ovo ti nijedan majstor ispod 500e nece zavrsit, ako imas toliko kod sebe ili da ti odma neko donese da ne pomjeramo auta onda moze, ako ne, zovemo da se pravi uvidaj. I oba puta je bio uvidjaj i bez greske zavrseno kod osiguranja.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Imao sam sličnu sitaciju proslo ljeto.
    Bio na more i parkiran pored ulice na parking i jedna drugarica da udje u auto, otvorila vrata i krenula da udje covjek (oko 55 god) prvo je udari retrovizorom pa cijelom duzinom njegovog auta je drao moja otvorena vrata. Ne htje stanut no stadose 2 momka ispred i zaustavise ga. Htjede da bjezi. Reko necemo tako druze, no cemo sad izvjestaj. On kumi moli da ne pisemo izvjestaj, on ce platit stetu, jer nije drzavljanin CG. Ja pogledah svoje auto (malo ogrebana vrata, drugarica veli ok je), veli on dacu ti 20€ da središ to i super si prošao. Nećemo tako no da zovnem majstora pa da mi odma kaže kolko ako oćeš oćeš ako ne da zovemo policiju. Zovnuh druga (s kojim sam radio poliranje), veli napravićemo ga kad dođeš u PG. Ja ovome odma reko 100€ jer moraju se farbat vrata. Veli može li 70€ (a bješe mu novčanik krcat po 100€), reko može ako policija tako odluči uzmem telefon iz džepa, kojom brzinom mi dade 100€ pa vi niste svjesti i veli prekini prekini i uvaljuje mi 100€ u ruke.

Od tih para napravio sam auto i uzeo 2 NOVE ljetnje gume

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kako si zeznut igrač jbt.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Bio na more i parkiran pored ulice na parking i jedna drugarica da udje u auto, otvorila vrata i krenula da udje covjek (oko 55 god) prvo je udari retrovizorom pa cijelom duzinom njegovog auta je drao moja otvorena vrata.
    Da nije pokušao da pobjegne, nego da je stao u mjestu i on zvao policiju, nisam siguran čija bi krivica bila, da ne bi ti njemu platio retrovizor. Ja bih bar tako učinio u toj situaciji - ako si otvorio vrata i time zauzeo dio kolovoza, isto je kao da si pokušao da se uključiš u saobraćaj a da me ne propustiš, ja bih tako nastupio. Možda bi prošlo, možda ne bi, ali dobrovoljno ne bih platio sigurno, bez policije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Član 59
    Na zaustavljenom ili parkiranom vozilu ne smiju da se otvaraju vrata, ako se time ometa kretanje drugih učesnika u saobraćaju ili ako se ugrožava bezbjednost saobraćaja.

Član 310
    Novčanom kaznom od 10 € kazniće se za prekršaj:
    1) vozač koji prilikom davanja zvučnih znakova upozorenja ne postupi na način propisan članom 54 ovog zakona;
    2) lice koje na zaustavljenom ili parkiranom vozilu otvara vrata i time ometa kretanje drugih učesnika u saobraćaju ili ugrožava bezbjednost saobraćaja (član 59);
    Last edited by .:.; 11-08-15 at 08:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odradio si ga za medalju. Kad je glupan.

...a drugarici si ustedio novac za popravku auta ovog stranca i tvog auta. Tako da ti ona duguje.
    Last edited by .:.; 11-08-15 at 09:09.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

JUče na povratku iz Trebinja, udes na Tuli, kilometarska kolona, put dva sata zatvoren a svi poslije moraju na granicu. Vratim se preko Ilijinog brda da predjem, tamo gužva, nakon uru predjemo i udes kad se skrene od Vilusa ka Grahovu. U pitanju je ovaj udes http://kodex.me/clanak/92644/pograni...e-povrijedenih
    Ali interesantno je što ja nijesma naišla na taj uides, nego je bijeli Pežo 206 HN table izgleda pokupio ovo pogranično policijsko što su vadili ove iz provalije. Vozačeva strana pežoa nagrdjena, a Dusteru suvozačka i naproijed. Po putu plastike, kamenja, guma... O tome niko ništa i nigdje nije napisao. Bilo je krcato poslicije.
    Džaba sve, ljudi jednostavno ne paze.

Page 258 of 998 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)