Zasto bi presli na Mtel? Oni imaju cak i goru ponudu nego Extra Tv? A tek da vidis muku i jednih i drugih sa LS od ove godine, a inace sa sportom imaju ogromnih problema.
Dosta ljudi znam koji ce preci na Mtel, pa ako ih to ne sjekira onda tim gore po njih![]()
Zasto bi presli na Mtel? Oni imaju cak i goru ponudu nego Extra Tv? A tek da vidis muku i jednih i drugih sa LS od ove godine, a inace sa sportom imaju ogromnih problema.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Davaj te info, da prelazim na total faking ako ce u sred sezone neshto da zaseru... Dje ce bit LS ako ne bude na arenu? SK?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ove i jos dvije sezone Arena sport prenosi Ligu sampiona tako pise na njihovom sajtu.
Poštovani,
I ove i naredne dve sezone Arena Sport je obezbedio ekskluzivne prenose mečeva Lige šampiona.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Arena kao i do sad, SK ima ono sto je RTCG imao za teritoriju Crne Gore od ove godine. Prvi bira utakmicu LS srijedom i LE cetvrtkom.
Znaci nesretni RTCG ostade bez LS.
Pa kazu da sportklub koci saradnju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte da zovemo svi ovme smecare obicne da se neki pritisak napravi na tu bagru
Pi bas su smecari.
Telekom veli da oni bi sk no da se ovi ne dajushow
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Problem je taj sto Telekom zeli posebnu pretplatu za kanale SK a ovi traze da se nadju u osnovni paket.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ugasili bi sve ostale kablovske da imaju i SK u ponudi... Ako se dobro $ecam od ranijih rasprava, SBB ne dozvoljava SK da budu na extratv...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ne zanosite se, Totalu i Telemachu ne odgorava SK kod Telekoma, isto kao sto Telekomu i Mtelu sad ne odgovara Arena u Total/Telemach. Borba za trzsite koju ce osvojiti KKR(vlasnik SBBa, Totala i Telemacha) koji je jednostavno jaci od ostalih.
Mkabl tu najbolje prolazi arene hd free evo skoro godinu dana.Sk u osnovni paket![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nista no da pravimo jedan mirni protest ispred zgrade TelkomaJa koliko znam imali su dogovor sa Sport Klubom, ali ovi smradovi iz Telekoma su htjeli i to narodu da naplate, vjerovatno bi Sport Klub i Arena bili po 5 eura .Navodno je SK to odbio zato sto je kod svih ostalih u osnovnom paketu.
Ne znam samo kako ih nije sramota, svaki mjesec im se 50 eura ostavi .
Io Sono Romanista
Vala bi ih dao, svakako nishta na tv ne gledam sem sporta
Sent from Tapatalk
#fakenews
o cemu vi pricate ? o extratv-u koji ima daleko daleko najgoru ponudu kanala . a sto tek imaju hd paket uuuuuhh . mislite li vi zaista fa vas cijela cg uvodu kablovske zbog sporta ???? i da extratv uvede sk kanale opet imaju najgori izbor kanala i to je fakat . telemach i mtel imaju neopredivo bolje ponude , imao je telekom svoju sanu godinama i sta je uradio ? nista , bas nista .
Ne znam zasto bi ijedan korisnik rekao da su najbolji. Jedina prednost koju ima Extra tv je snimanje programa, zaustavljanje i ostale gluposti. Mene vec odavno nerviraju sa njihovim programom ali necu da ih mijenjam dok SBB ne napravi njihovu televiziju kako treba, a nadam se da ce se to brzo desiti.
Io Sono Romanista
i šta će prsla arena prenositi iduće godine? ništa što normalan narod ne zanima
gasim ekstra tv i kupujem set top boks
Dvije rijeci drugari: card sharing
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks