Djuro je bas legenda ono, a jos kad se rodio, vec je naruciva stvari preko neta prije nego je net postoja, zaeba je Cak Norisa.
Ahahaha a chush ovo...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Djuro je bas legenda ono, a jos kad se rodio, vec je naruciva stvari preko neta prije nego je net postoja, zaeba je Cak Norisa.
Forever young, i want to be forever young
Momci, dobri ste i tu nema zbora, ali mene zanimaju iskustva ljudi a ne jeftine posalice![]()
pa iscitaj zadnjih recimo 10ak stranica, ima vise nego dovoljno iskustava ljudi koji su kupovali sa SD... Ja nisam![]()
(nečitko)
Djuro, o sportdirectu se odje najviše pisalo. Nemoj biti lijen, lakše je tebi da potražiš, nego nama na ovu vrućinu da ponovo pišemo![]()
Dajte neki sajt osim ebay dje mogu naruciti neke periferije kompjuterske a da su koriscene,tip volan
Podgorica Podgoricanima!
Ne mogah vjerovat, narucih nesto sa alija 28 uvece, danas mi stize doma. Po trackingu 3 dana od HK do PG.
Ja narucih nesto 31og i jos uvijek na tracking mi pokazuje not found
Ja narucio nesto na aliexpress i nije mi stiglo. U medjuvremenu mi je istekao mi je onaj "purchase protection". Prodavac me kulira i ne odgovara na poruke. Imam li kakve sanse da se kome zalim ili da ovome prodavcu mozda nekako naskodim ili sta vec?
Je li naručiva' ko preko sweden posta na aliexpress? Vidim po starim postovima da se većina žali kako je spora, pa reko da vidim da se nije što promijenilo, zna li ko?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja otvorio case na ebay prekjuče u 9, riješeno u mojoj korist u 14.
Nikad brže, a prodavac preko 20.000 prodaja, vrijednost 250€
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ljudi, mogu li da narucim vise prozivoda, od vise prodavaca, pa da mi stigne sve u jednom paketu? Mislim da ne moram placati postarinu za svaki naruceni proizvod pojedinacno?
Znaci ne moze?E jbm mu misa... Onda se ne isplati narucivati ove dizdzamidze jeftinije... Kad se nakupi postarina za svaku, ispane masu.
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Ista stvar, preko 2 mjeseca cekao proizvod da stigne.
Cim je istekao purchase protection kontaktirali me iz alija i vratili mi pare nakon pet dana.
Takodje cekam jos jedan proizvod preko 2 mjeseca, ali stoji da imam jos 30 dana fore, ne znam kako...
Sto rece kolega nexus4 i ja narucih nesto sa alija 1 jula i tobos je poslato hong kong postom, ali kad odem na sajt i ukucam tracking code pise not found.
Meni se pojavila posiljka na trackingu sjutradan kad sam to napisao![]()
Pa sa aliexpressa neke stvarcice... Naidjem na sat pristojnog izgleda za dzabanu, novcanik, torbicu i slicno... Ako bih morao postarinu za svaki ponaosob onda se ne isplati...
Vidim sad da dosta proizvoda isporucuju for free preko "Singapore post", rok isporuke 15-60 dana... Posto nemam iskustva, moram priupitati, jesu li pozudani? Mislim, jesu li podjednako pouzdani kao i ovi cija isporuka se placa?
Last edited by Donjeck; 10-08-15 at 15:31.
Dobra je singapurska
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ok... I ova China post je pristupacna, isti rok isporuke.
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks