Skokni avionom do Bg-a,pa tamo odgledaj to na rts
Opet zbog ovih cigana sa RTCG se ne mozete pratiti prenos na RTS-u.
Bako, jebeš li što?
Skokni avionom do Bg-a,pa tamo odgledaj to na rts
1908.
Lak1 He he he bas si luckast
zbog slike i ja hocu da gledam na RTS-u. Gleda mi se vaterpolo ne mutna slika majku im jbm nesposobnu
Last edited by Brajan992; 08-08-15 at 19:52.
Bako, jebeš li što?
Ipak moze da se gleda. Izvinite na preuranjem psovkama. Tenk ju ol
Bako, jebeš li što?
Ne. Ne. Ipak Vam jbm majku glupu analognu mutnu.
Bako, jebeš li što?
Kako ih samljese. Ovaj vaterpolo je nenormalan, oni igrac vise stalno igraju protiv nepostavljene odbrane jer sve toliko brzo igraju da hrvati nemaju kad da dignu ruke. Odbrana sa duplim bekom sagore hrvate. Mandic ubija, on je jak kao konj. Ovo lici na dominaciju visegodisnju
Ja sam ubijedjen da jedino mi mozemo pomrsit racune Srbima (kad smo kompletni i na svome nivou) Da smo mentalno bili jaci u zadnjih nasih par meceva imali bi cak i egal skor...
Edit: Pogledajte tranziciju Srba kad imaju igraca vise...Ka sa teniskom lopticom jbt
E ovo vam je i za oluju i za bljesak i za markača i gotovinu i za severinu sto ne da ovome da vidja dijete ovo vam je i zato sto ste usli usli u EU
Srbija je prvak svijeta!
Bako, jebeš li što?
Auh kakvo demoliranje.
Gledajuci sve meceve Hrvatske na SP uopste mi nije jasno i pored naseg pada u svakom smislu kako nas onako lako odradise. Steta sto Grci ne prodjose u finale mislim da bi bili daleko konkurentniji. Srbija za pet kopalja ispred svih. Niko nikad nije bio dominantniji u ovom sportu od njih. Individualno i ne bi covjek rekao da su toliko jaki ali kao tim disu kao jedan ukompovani takticki i tehnicki do perfekcije.
Aokk kakvo antalogijsko izuvanje. 11:4 svaka cast!
11:4?!
izdominirase ga brate..![]()
Ni dugmici ne ostase od kockastih.
Sta je ovo 31 gost na vaterpolu..![]()
7 razlike.i da je kosarka puno je
No Signature
jos Novak da osvoji US Open, pa da pocinemo malo![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne mogu da vjerujem da HRT ladno nije prenosio ceremoniju dodjele medalja. Tvoja repka osvoji srebro na SP i prekines prenos da ne bi gledao i slusao himnu prvog.
Nisam imao RTS ali jesam HRT kojeg sam gledao zbog slike i onaj komentator samo da je zdravo, ovi nasi su za njih BBC.
I jedni i drugi su nacionalisti veliki. Nego neka ih, doći će im to glave kad tad.
Jeste da je vec postao klise ali Hrvati su stvarno teski kompleksasi. Ne kazem da gomila Srba ne likuje zbog ovoga ali Hrvati poraz od Srba mnogo mnogo teze podnose, ovo im je ravno elementarnoj nepogodi.
Svaka cast momcima, nisam gledao vaterpolo jer me ne zanima taj sport niti srpsko-hrvatsko rivalstvo. Ali lepo je videti da u nekom sportu stalno odrzavamo dominaciju, mada dobro, CG, HR i Madjarska su takodje uvek u vrhu.
Last edited by Severnjak; 08-08-15 at 22:58.
Dobar je komentator ali kad igraju Hrvatski timovi protiv timova iz Srbije treba ga izbjegavat... kad su Hrvati igrali protiv nas dosta je korektno komentarisao ( da ne kažem koliko je bolje prenosio utakmice Dinama protiv Moldea za razliku od nekog mladjeg koji je radio prenos prvog kola ) ali da je utakmica bila gusta rezultatski pitanje je kako bi to izgledalo
...
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks