Eto samo da znas da niko nije zacutao, ja sam prije pola sata dosao kuci, bio sam van drzave i treba opet krajem mjeseca da idem, zamisli ponovo u prijeteljsku nato zemlju, ako mislis da to da sam povjerovao u neku pricu treba da bude razlog da se sklanjam od tebe i tebi slicnih malo si se preracunao, dao si sebi previse na znacaju. Dakle samo da znas da stojim iza onog sto sam napisao za fakture, ako je neko izmislio znam da ja nijesam. Neko je svojevremeno i napisao da Irak ima oruzje za masovno unistenje, potom napao tu drzavu i ubio milione neduznih ljudi i ne vidim da te toliko zanima taj zlocin. Svo vrijeme se zalazete za ulazak u taj savez bez provjere volje naroda, sto smatram direktnom izdajom i naroda i drzave, a sto je najgore od svega to vase djelovanje sjutra moze biti inicijalna kapisla za mnogo grdne srvari i dogadjaje u ovoj drzavi. Sama cinjenica da sve ankete govore da je vas stav u manjini sjutra moze nekoj vlasti dati za pravo da to ispravlja sto je potpuno ispravno, a znate sto bi sve izazvala ta ispravka. Dakle ako si umislio da bi ja takvima trebalo da zacutim, to bi znacilo da sam olos kao i oni sami, znaci ja ne cutim, cak naprotiv opet tvrdim da sam cuo da su fakture za gorivo bile pljacka, a nikako pomoc i u to jos vise vjerujem sto vise ti i tebi slicni tvrdite da to nije istina.

Foto: Pokret za neutralnost Autor: 
Bookmarks