Ja sam mislio na analize goriva. Ne na kontrolu plinskih uredjaja.
Ja sam mislio na analize goriva. Ne na kontrolu plinskih uredjaja.
TAKUMI
......pa jel ova daska ima trakciju i grip kao i ovaj lexus sto vrti u mesto...sjetili se tehnicari u lexusu kad kliza da bar bude upecatljivo.....
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Kolko je lexus pukao para za obicnu lazavinu.Kakva glupost
Zalim ih. Nemaju.
TAKUMI
Toyota odabrala Telenav pre Apple CarPlay i Android Auto sistema
Proizvođači automobila ubrzano usvajaju Apple CarPlay i Android Auto. Međutim, ne i Toyota. Naime, američka divizija japanske marke će posegnuti za nepoznatom platformom.
Toyota je najavila novi sistem integracije pametnog telefona koji će instalirati u svoja vozila. Scout GPS Link sistem je razvila kalifornijska firma Telenav a implementaciju vrši UIEvolution iz Vašingtona. Sistem funkcioniše i sa iOS i Android uređajima, tako da nema potrebe za instaliranjem Appleovog ili Googleovog interfejsa.
Ipak, vreme će pokazati da li je Toyotina odluka bila dobra ili ne. Ono što možda ne ide u prilog Scout GPS Link sistemu je što mlađi kupci više interesovanja pokazuju sa smartfone nego automobile.
Burazere, znaju oni sto rade. To nije Dacia. To je Lexus, benchmark.
TAKUMI
Ok,ajde objasni sta su uradili.
Isto kao i sa LFA. Reklama + da dokazu da su najbolji u svemu.
TAKUMI
Brate,ovo je obicna farsa sto su napravili.Nisu izmislili nista novo.Samo su stavili logo na njega i to je to.Na kraju dana to NIJE FUNKCIONALNO
Po Fabia_Elegance...
Ako nema brend onda je to daščurina i seljaci koji lažu....
Ako ima brend onda je to stvar vrijedna divljenja i samo inteligencija radi takav marketing...
U tekstu brend zamijenite sa Apple ili Lexus...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa da, Lexus je za automobile sto je Apple za elektroniku.
Jedino sto je Lexus jeftiniji od konkurencije.
TAKUMI
Cijenim tvoju ljubav prema lexusu,i sigurno je dobar i kvalitetan auto.
Kako objasnjavas da se kupci u Evropi i ne odlucuju bas za lexus?
Izbjegavaju ga zbog toga sto nece da im stoji L pozadi, ka da se obucavaju za voznju.
Auto skola.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
da ogroman uticaj isto kao da poredis jel starije jaje ili kokos.....tako da ta prica ne drzi vodu....
Upravo ti to i pricam,znaci u Evropi,a sto ce reci i ovdje,nikako ne moze biti,da Mercedes,Bmw,Audi....da ne nabrajam,francuska,italijanska,svedska,auta nista ne valjaju,nego su smece,jedino valja Lexus i Toyota,znaci ne zamjeri,niko ne spori kvalitet,cak sam prosle godine i gledao avensisa da uzmem,ali kad vidjeh farove skoro do sofersajbne,znaci tako neskladan automobil da je to bruka(stari mi je ljepsi,a ovaj najnoviji jos grdji)
A teorija da je Lexus imao ogroman uticaj na legende koje pomenu?Ne razumijem.
odakle ovaj covjek vadi informacije ja ne znam.
http://www.goodcarbadcar.net/2015/02...-and-make.html
http://www.nytimes.com/2015/07/03/bu...lead.html?_r=0
Preporucujem vam knjigu The Relentless Pursuit. Tamo imate od A do S kako je sve pocelo i koliko je Lexus uticao na ostale proizvodjace, misli se na Merc, BMW i Jaguar. Znaci bitka je bila toliko spektakularna da je neko napisao knjigu o tome.
Ukratko, do 1990-e ovi giganti nisu imali konkurenciju. Drzali su zajednicki monopol. Stara tehnologija, cijene do neba, preskupo odrzavanje. Izbor je bio uzak, imao si ta tri i to je to. Onda se pojavio Lexus. Postavio standarde i postao benchmark prema kojem su kasnije radjeni drugi automobili. Mercedes je sam priznao da cim izadje novi model Lexusa oni kupuju 2 komada i proucavaju ih.
Obratite paznju sto su nudili 1990e godine:
Godinu dana kasnije Lexus je bio bestseller u klasi. Znaci pretekao Benz i BMW. 2000-e godine Lexus je bio prodavaniji od Cadillaca. 1991-e Mercedes je pozurio sa novom S klasom koja je bila opremljena kao Lexus ali problem je bio taj sto je ta oprema bila netestirana i nespremna, i preskupa. Crkavala je nenormalno i sef inzenjera za razvoj S klase Wolfgang Peter je dobio otkaz.
Tada su inzenjeri Cadillaca rastavili LS400, bili su sokirani i rekli su da oni ne mogu napraviti tako nesto.
Pricamo o US marketu, za 17 godina Lexus LS je bio najprodavaniji luksuzni auto za 15 godina.
Na svijetu, Lexus LS je drugi najprodavaniji luksuzni automobil, posle S klase.
Ekskluzivnu opremu koji vidis u automobilima ove klase, prvo mozes da vidis u LS a onda u ostale.
Znate li sto meni nije jasno? Nije mi jasno zasto pricam o tome, sa vama, koji vozite audije tedei i Lexus vidite jednom godisnje.
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-08-15 at 00:26.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks