Ostara je Minotauro...
Isti je kao nekad moja alfa 33.izudaran,popravljan,nikad popravljen,zaštuca a i opali ka ferari kad treba...
No mnogi od nas uz njega i ostaraše![]()
Women's Bantamweight Ronda Rousey (c) def. Bethe Correia KO (punch) 1 0:34 [a] Light Heavyweight Maurcio Rua def. Antnio Rogrio Nogueira Decision (unanimous) (29–28, 29–28, 29–2 3 5:00 Lightweight Glaico Frana def. Fernando Bruno Submission (rear-naked choke) 3 4:46 [b] Bantamweight Reginaldo Vieira def. Dileno Lopes Decision (unanimous) (29–28, 30–27, 30–27) 3 5:00 [c] Heavyweight Stefan Struve def. Antnio Rodrigo Nogueira Decision (unanimous) (30–27, 30–27, 30–27) 3 5:00 Heavyweight Antnio Silva def. Soa Palelei TKO (punches) 2 0:41 Women's Strawweight Cludia Gadelha def. Jessica Aguilar Decision (unanimous) (30–27, 30–27, 30–27) 3 5:00 [d] Preliminary Card (Fox Sports 1) Welterweight Demian Maia def. Neil Magny Submission (rear-naked choke) 2 2:52 Light Heavyweight Patrick Cummins def. Rafael Cavalcante TKO (elbows) 3 0:45 Welterweight Warlley Alves def. Nordine Taleb Submission (guillotine choke) 2 4:11 Bantamweight Iuri Alcntara def. Leandro Issa Decision (unanimous) (29–28, 29–28, 29–27) 3 5:00
Ostara je Minotauro...
Isti je kao nekad moja alfa 33.izudaran,popravljan,nikad popravljen,zaštuca a i opali ka ferari kad treba...
No mnogi od nas uz njega i ostaraše![]()
istrajan budi.
Kakvi su ovi Diazi smecari, kakvo klosarsko ponasanje. Mogu biti borci kakvi oces ali dzabe kad im seljacko ponasanje baca sijenku na sve.
Ja sam ih prije gotivio ali u zadnje vrijeme manje, mada nicka postujem idalje ali ovaj nate je prvo stao iza njih da se slika I pokazao srednji prst pa ih posle provocirao nesto, seljacki...
poslato paukom
istrajan budi.
UFC 191 , 9 septembar: Mir VS Arlovski
A u najavi u skorijem periodu je Barnett VS Roy Nelson.
fedor pregovara sa ufc-om, velike su sanse da ga vidimo u oktagonu![]()
istrajan budi.
Kako ta teska kategorija nema novih imena vec duze vrijeme.
Ali sve su to jos "rekla kazala" price, iz drugih i trecih izvora. Niko se jos iz njegovog tabora ili on, nisu oglasili. Ja sam po fejsbuku citao da on zeli "najjaceg u ufcu - Werduma".
Svasta se cita tamo. Ali ako potpise za UFC ne sumnjam u dobre pare i njemu i onom govnetu od Dane Vajta.
Sta je uzimao da uzmem i ja. Nikad ovoliki nije bio.
![]()
Ogroman je, vjerovatno ce sporiji biti nego prije ako je istina da je uzimao nesto, ali ko zna jel to istina, mozda se ubijao od treninga
poslato paukom
istrajan budi.
Nikada u svojoj karijeri nije bio on ni blizu ovoga. Uvijek je bilo ono ''Da vidis Fedora za'eba bi se na njega''. Inace se prica da su u zavrsnoj fazi pregovori sa ufc.
Bojim se da ce bit spor i drugaciji nego prije, sto hi bilo lose
poslato paukom
istrajan budi.
Tijelo se na toplotu siri, moguce da je ovo neposredno posle ubitacnog treninga.
A **** ga, vidio i on da prolazi tako, vise naduvan pa da proba, ako je koristio dozvoljene supstance, onda neka ga. Ali bio je baja onda kad je sa onom gradjom lupao sve zivo.
Nego, internet je pun svakakvih informacija, dojava i slika. Ne treba svemu vjerovat.
a pazi kakva mu je bila kosa
![]()
istrajan budi.
Brown veli pride...aj polako
Poslato sa G630-U20 uz pomoć Tapatoka
mislim da ce bit ostalima "aj polako" ubuduce...
Werdum protiv Velasqueza ponovo,krajem godine ili početkom sledeće
a trebali su prvo verdum vs emilianenko :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Totalno neispravno.
Treba Cain da saceka barem godinu dana do naslova za vracanje pojasa. Sta sad, place jer je izgubio, jbg, bolji je ovaj bio i cao. Nego Dana samo gleda koji ce mu event vise para donijeti.
Evo skandala i sa Silvom, godina dana suspenzije i 380 hiljada dolara kazne.
A Werdum vs Emelianenko bi vjerovatno pobilo sve rekorde gledanosti, ali opet ne bi bilo fer da Fedor ide na pojas odmah. Prvo, recimo, 2 borbe da odradi pa tek onda...
Mada, misljenja sam kad bi ostavio pobjede iz 3 poraza (revans), sa Hendersonom, BigFutom i Fabriciom, i otiso u mirovinu... da bi bio najveci svih vremena. I ovako je, nego to bi upotpunilo sve.
kao sto neko vec rece velasquez se od 2011 do 2015 borio protiv samo 3 borca, jds-a, bigfoota i werduma i sad treba da se bori ponovo protiv werduma... dosadno brate.
istrajan budi.
jes, pojaca je malo bendz. plus je ubacio iskorak i mrtvo dizanje.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks