View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 761 of 942 FirstFirst ... 261661711751757758759760761762763764765771811861 ... LastLast
Results 19,001 to 19,025 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    343
    Thanked in
    207 Posts

Kao i vazda...
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/dotakli-...-smislu-845731
    Eh da mi imamo ovako kriticki nastrojenih novinara/textova ostalih 350 dana u godini.
    Imalo bi se u tekstu ponesto ispravit'/dodat', ali ne mijenja sustinu.

,,Sada se vjerovatno mnogi pitaju šta dalje?
    Tradicija govori da će naredni dani i mjeseci biti rezervisani za brojne sastanke po bokeljskim mjesnim zajednicama, kafanama, kao i uvijek... Tako se u crnogorskom vaterpolu lome koplja, a odluke će donositi sve sami "zaslužni vaterpolo radnici".
    Opet će se aktivirati „struje“ koje vuku svaka na svoju stranu i na kraju će pobijediti ona koja bude najjača. Već viđeno!
    Neko na kraju i mora da pobijedi, ali bi bilo dobro da najzad iz tih pomenutih sastanaka izađe i neka prava ideja za spas crnogorskog vaterpola. Ako spasa uopšte ima.
    Ali, i takav epilog je teško zamisliti, jer se u crnogorskom vaterpolu vode bitke bez kraja, svaki selektor (prije je to bio Petar Porobić, sada Ranko Perović) ima veću opoziciju nego premijer države''.
    To je sustina.

EDIT: Da se razumijemo, nemam vremena da analiziram detaljno text, a ujedno i da podsjetim na odgovornost ovog medija i novinara za probleme u crnogorskom vaterpolu. Ono, kad se podmetalo saopstenje koje je ,,skuvao'' Sabrija Vulic (potpisi igraca Primorca su bili mjesec dana ranije u odnosu na saopstenje i to je raskrinkano) ili kad su imali sve moguce izvjestaje (konkretno delegata Murisica) vezano za famozni Kup CG. Ne mozes glumiti' objektivnost ako uvijek nekome drzis stranu. A taj neko su ovi koji vode savez. Primorac je tu ispao je*ena strana, samo zato sto nikad nije kontrolisao VPSCG.
    A i nesto se ne mogu sjetit' da se ovako pisalo nakon Perovih debakla. Mozda jeste, ne mogu sve pamtit'...
    A svakako da podrzavam promjene.
    Last edited by cattaro; 06-08-15 at 11:58.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Bogami ga je napisao...
    Jeste da nije nikakav prljavi vesh iznio , ali nece ga vise zvati ni na jednu konferenciju za stampu iz SAveza
    Odavno nisam procitao nesto sto realnije odslikava situaciju u nasem waterpoolu. izuzimajuci naravno ono sto odje par ``dokonih neznalica`` , ukljucujuci i mene, napise pokusavajuci da makar malo olaksa sebi nervozu i ispolji nezadovoljstvo sa onim sto se desava.
    Svega se dotakao, i odnosa iymedju klubova, i odnosa medju igracima, i odnosa sa trenerom. Samo nije ponudio rjesenje E samo to ..
    No eto , ja volim da mislim da neko cita ovo sto mi napisemo odje pa se onda mozda nesto i desi. Mozda smo ga isprovocirali
    E da.. NIje Capro sam kriv za ovo sto se desilo... on je samo karika u lancu koji je toliko zardjao da vise nema tog ulja koje moze da ga podmaze.. pa makar to bila elektroprivreda i svi ostali sponzori redom....
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moze Capro ostat' ili otic', evo jednog mog osvrta:

Sto se Caprovog mandata tice, ponavljam, pamticemo ga po nevjerovatnim preokretima Srba, po vec vidjenom svjetskom zlatu kojim se (na proslom SP-u) ipak nismo okitili.
    Nazalost, ne po uspjesima kao sto su dva srebra. Ne po tome sto smo na vise takmicenja pucali od fizicke nadmoci, po onom rasturanju Talijana... Ostace veliki zal za makar jednim zlatom...ostaje nam ta famozna Malaga, prvo takmicenje na kom smo se pojavili, osvojili ga i koje nekako postaje prokletstvo! Pri cemu ono ,,imamo zlato iz Malage'' nije napisano juce, vec u martu 2011.
    Capro je mjesto selektora zasluzio rezultatom ostvarenim sa Primorcem. Odmah po preuzimanju selekcije nas je doveo do 2. mjesta na EP-u i olimpijske vize. Drzao nas je 3 i po godine u samom svjetskom vrhu, iako je bilo nekih rezultata koji ne bi smjeli da nam se dogadjaju, bilo dje, bilo kad i u bilo kom sastavu (Sl - Kazahstan, Japan).
    Svima je, valjda, jasno da se njegova smjena ne trazi zbog toga sto smo ispali sa ovog SP-a, vec zato sto igru nemamo. A igru, ocigledno je, nemamo zbog stanja (s*anja) u svlacionici.
    Mislite li da svi igraci jedva cekaju nekog novog selektora? Ne bih rekao.
    Capro sam snosi odgovornost za sve sto je uradio ili nije. Pamtice se da mu je ledja okrenuo (zavrsio sa reprezentacijom) igrac kojega je, nekako iznenada, uvrstio u spisak za OI u Londonu. Igrac kog sam jedini ja odje branio...pa je poslije tako bio nekorektan prema Primorcu da ne zelim ime da mu pomenem.
    Pamtice se da je ostao dosljedan tome da mu od pomocnika na klupi bude samo prijatelj Vido Lompar.
    Zelimo li dobro nasoj reprezentaciji - na njenoj klupi mora biti neko iz Jadrana, a da nije doktor (pozdrav njemu) ili fizioterapeut! I obratno.
    Dje nam je psiholog u reprezentaciji?
    Capro je Primorcu mnogo dao, ekipi tada donio nesto sto ekipa nikad nije imala. Sa njom osvojio nesto sto iz danasnje perspektive djeluje nestvarno (a djelovalo je nestvarno i do mjesec dana prije Rijeke). Medjutim, otkako je otisao iz kluba i postao selektor njegov odnos sa rukovodiocima Primorca (oni sto ovako rukovode, da danas imamo tim ciji prosjek godina nije ni 18 ) je katastrofalan. Naravno, u pitanju su bila sva ona dugovanja...ali odnos prema klubu ne smije da bude takav!
    Ipak, nije smio sebi da dozvoli da Kotorani prema njemu postanu ravnodusni. I da svi, sem familije i najblizih prijatelja, traze njegovu smjenu.
    Last edited by cattaro; 06-08-15 at 12:35.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

p.s

sto mislite oce li ko iz saveza reagovati na ovakav tekst ?

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

E moj komentatoru, ako je ovo naših osam najboljih minuta da batalimo bilo kakva takmičenja do daljnjeg. U napadu očajni opet. Sreća što su nam ušli šutevi sa distance, iskoristili igrača više i to je to.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne mogu da vjerujem da smo ovako odgovorno odigrali ovakav mec. Mi koji smo i meceve za bronzu igrali preko one rabote.
    Odjednom se i jednoj Australiji rade kontre.
    Svakako da nije isto hocemo li biti 5. ili 8.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Forma pogresno tempirana, da fata nije poceo sa onim jadnikom na golu utakmica bi bila drugacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jadran u Hn a budva na malti u LS

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Srbija nestvarno igra, a danas se najbolje vidjelo da nijesu Grci nista gori od Hrvata.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvati prosli na peterce. Srbija se igra sa Italijom...
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Middle, da das u subotu popust braci Srbima...makar 50%.

Srbi su se kupali u drugo poluvrijeme i izbjegavali povrede...

U finalu zasluzeno dvije najbolje ekipe.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Odlicne utakmice sinoc...

Imalo se sto vidjeti. Iskreno gledajuci utakmicu Grka, na onakav nacin sam vidjeo i igru nase reprezentacije.. Ali to sto smo mi trebali da igramo igrali su grci. I po meni trebali su pobjediti.Onaj Alexandrescu sto je sudio to je bio kriminal, u trecoj su dva cista gola ukrali grcima.

Srbi su talijane oprali.. i to bas oprali.. Tempesti nije znao s koje mu strane sijeva. Vidjeste li kako igra onaj Jaksic ? I potez Savica sa Mitrovicem.. Ladno je maknuo najboljeg golmana sa evropskog prvenstva da mu ovaj brani i kako mu je samo vratio povjerenje..

Nasi sa Australijom... Ne znam da li treba da budemo sada zadovoljni sto smo dobili australiju? Ispraznio sam se tako da sam potpuno indiferentno gledao tu utakmicu.. Dobro je sto smo dobili da ne bi doslo do totalnog prosipanja.. Lazovic je odlicno branio.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Neplanirano mi se odmor produzio za par dana, pa cu biti u prilici da ispratim cijelo SP. I iskomentarisem.

http://wpolo.me/en/news/758-brguljan...ovakve-kritike
    Naravno da ja necu braniti A.H. od ovih ataka, ali mislim da je ono napisano u Vijestima, ako izuzmemo pojedine atribute, bilo O.K. napisano.
    Opet nas reprezentativci uce kad je noc, a kad dan? Opet se zaboravlja da sem njih 20 u reprezentaciji i Savezu postoji (u Boki) dosta ljudi koji znaju sto je vaterpolo.
    Da ne pricam da ima nekih koji su ga igrali dok pomenuti reprezentativac nije bio ni u planu.
    Za pocetak, valjalo bi mladog vaterpolistu pitat' moze li da objasni -6 protiv Hrvatske i mucenje protiv Kazahstana. Ako je to bilo O.K. onda mu se valja izviniti i cestitati na dobro odigranom prvenstvu.
    I da, biti 5-6. na svijetu nije katastrofa, mozda i vise nego realnost u ovom trenutku, ali one igre koje su nam prikazali do momenta ispadanja su bile blagi UZAS!
    Nijednog igraca nisam izdvojio po necem losem, golmana sam branio da svakom moze imat' los dan...
    Neka oni izmedju sebe rijese sto je najbolji igrac htio rec' u onoj izjavi.

http://www.cdm.me/sport/vaterpolo/po...vi-za-rad-losi
    Sto rec' za ovo? Ja bih samo pitao Savez sto cine oni 300 dana u godini?
    Ne prihvatam pricu o bazi i infrastrukturi sada, nakon neuspjeha! Jednostavno ne prihvatam, ni u zivotu, ni na forumu, jer o tome pricam i pisem (kacio i slike) onih 300 dana u godini kada savez ne cini nista!
    Koliko ja znam, Jadran je u aprilu igrao utakmice na otvorenom bazenu. Valja vidjet' sto se tu moze i traziti organizaciju tog turnira.

Dosta je demagogije, znamo svi kakva je situacija. U ovom momentu nase sanse da se nadjemo u Riu nisu velike! Trgnite se!!!

P.S.
    Srbija favorit u finalu, ali ne u tolikoj mjeri koliko je favorizuju kladionice. Ocekujem neizvjestan mec.
    Italiji, zbog vize (tj. zbog nas) zelim 3. mjesto.
    Last edited by cattaro; 08-08-15 at 12:04.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,069
    Thanked in
    5,349 Posts

Perovic ako imalo obraza ima pokupice svoje prnje i napustit reprezentaciju...

Ako ni zbog cega drugog onda zbog Lazovica koji je iteeekako zasluzio da rotira Scepanovica kad je to trebalo... Momak brani odlicno!

Edit: Vidim i vijesti i cdm batalili da prate reprezentaciju sa live rezultatom, jesu razocarali ali su ih mogli ispratit jos ovu utakmicu vala...
    Last edited by BiTrAtE; 08-08-15 at 14:24.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ostao je veliki zal...dokazali smo da mozemo dobro da igramo, cak i u ovom sastavu.
    Ne bas sjajno sudjenje danas, (izmedju ostalog) ako se ne varam Leka je sve tri dobio bez lopte. Gol Madjara za 7:6, sporan.
    Napad nasih sa igracem vise, nakon time out-a je za nepovjerovat'!
    Prica nasih igraca koja je vec krenula, kako je steta sto smo naleceli na Hrvate u 1/4 finalu ne pije vodu, jer smo svojim ,,igrama'' u grupi sami za to krivi. Znalo se da ce Hrvati biti 1. u svojoj grupi. Tako da, obrni-okreni lose igre iz grupe su nas kostale polufinala.
    Odigrali smo odlicno ove dvije zadnje utakmice (danas, recimo fenomenalno), nasi rivali nista manje od nas nisu zeljeli pobjede.

Bas, bas pomijesana osjecanja...kad znas da si mogao do medalje, a nisi u borbu za nju.

P.S.
    Jos ce ispast da je reprezentacija trgnuta nakon novinskih natpisa...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Jesu zasluzili kritike ali da A.H. napise za vaterpoliste da su banditi. Pih! Odgovarao bi mi za ovo. To su prije svega sportisti, znam ih vecinu, dobri momci. Sigurno mu ne bih ostala duzna.
    Kakav je Pero, stari DPSovac, pa ko je do oni zasluzan za uslove?
    Kakva drzava i narod, takvo nam je sve.
    Adio, idem u more i ne zamjerite sto

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Nema sta momci odigrali se muski svaka vam čast, kapa dolje. Mi smo kao nacija koja mnogo očekuje, to je druga strana priče,5 na svijetu je zaista uspjeh sto je reko cattaro u prethodnim postovima sa 3 bazena, sa 3 kluba ocekujemo previse. Nadam se da obezbijedi put za Rio i da tamo pokazemo da smo i dalje ekipa za respekt.

Send from Sea Coast
    Last edited by miovrag; 08-08-15 at 21:37.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

DRAŠKO BRGULJAN: ''Uvijek sam zadovoljan kada pobijedimo Mađare. Pozitivan kraj za nas. Nijesmo uspjeli da se plasiramo u polufinale, ali više nećemo da se vraćamo na to. Peti smo na svijetu. Nijesam zadovoljan ničim osim zlatom. Ali, idemo dalje moramo da treniramo, moramo da radimo. Ponavljam, ovdje smo bili bez tri važna igrača. Jedna jako važna stvar je da smo u posljednje dvije utakmice dobili golmana. Ako nastavi ovako sigurno će biti jedan od najboljih golmana Evrope. Dobili smo malog ljevaka, sa 16 godina ovo mu je prvo takmičenje. Tu je i Murišić centar, odigrali su svi maksimalno koliko su mogli, borili su se. Na njima je da rade, oni su budućnost crnogorskog vaterpola, i biće sigurno vrhunski igrači. Bilo je uspona i padova u našoj igri, ali smo zadovoljni odnosom koji smo pokazali prama ovom prvenstvu. Već za tri mjeseca počinju pripreme za Evropsko prvenstvo. Nakon toga Olimpijada...Moramo da treniramo, moramo da nastavimo da se borimo. U posljednje dvije utakmice smo viđeli da možemo, samo treba da proradimo na psihološkoj stabilnosti.''
    http://wpolo.me/en/news/763-jokic-u-...-biti-medu-pet

Svaka rijec je na mjestu!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Svaka cast momcima sto su se trgli ipak nakon svega i nisu dozvolili totalni debakl. Najvaznije je da su pokazali zelju napokon i da jos uvijek se moze racunati na njih. Ne mogu se oteti utisku da je bio Nikola Janovic u timu da bi se danas igralo za bronzu minimum.

Uglavnom, dobro je sto su isplivali i neki problemi na svjetlo dana pa ako ima mudrosti da se krene u njihovo rjesavanje ili da gasimo ovaj sport u CG onda.

Sad ono sto je najbitniji da se uzme viza za OI i medalja na EP. Capra ne bi mijenjao nego bi pridodao Gojkovica u strucni stab koliko god to nemoguce zvucalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Večeras dobijamo još jednog putnika za Rio u duelu Grčka-Italija. Grci su zaslužili medalju zbog svega što su prikazali na ovom SP. Ali za nas možda bi bolje bilo da to bude Italija...
    Na kval.turniru prolaze 3 ekipe, tako da ne vidim koja to repr.može da nas izbaci... Ostadosmo mi, Mađari i poraženi GRE-ITA da se bore za ta 3 mjesta. Neka od ove 3 ekipe će već na EP obezbijediti mjesto.
    Australija će ići kao šampion Oceanije. Brazil, SAD, Srbija, Hrvatska su već tamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Peto mjesto zlatnog sjaja

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by aigokeros View Post
    Večeras dobijamo još jednog putnika za Rio u duelu Grčka-Italija. Grci su zaslužili medalju zbog svega što su prikazali na ovom SP. Ali za nas možda bi bolje bilo da to bude Italija...
    Na kval.turniru prolaze 3 ekipe, tako da ne vidim koja to repr.može da nas izbaci... Ostadosmo mi, Mađari i poraženi GRE-ITA da se bore za ta 3 mjesta. Neka od ove 3 ekipe će već na EP obezbijediti mjesto.
    Australija će ići kao šampion Oceanije. Brazil, SAD, Srbija, Hrvatska su već tamo.
    Ne zaboravi Spaniju. A ako ne budemo pravi onda ce nam Kanada, Francuska, Njemacka i Rumunija na tom turniru praviti probleme. Plus Madjari i porazeni iz meca Gre-Ita(zavisno od EP-a).
    Ako se ne varam, po 8 evropskih ekipa je ucestvovalo na zadnje 2 Olimpijade.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Quote Originally Posted by rakijavruca View Post
    Peto mjesto zlatnog sjaja
    Mora to mnogo bolje. Veoma nekreativno i prežvakano.
    Čestitke momcima na današnjoj igri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nocas ce Srbiji najvise da napravi problema golmanski par Mitrovic-Pijetlovic.
    Da imaju obrnute golmane,mislim da bi bilo 7-8 golova razlike
    1908.

Page 761 of 942 FirstFirst ... 261661711751757758759760761762763764765771811861 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)