Samo da nije kupljena u kastelanu ostalo sve moze... A sto se sare tice dosta ljudi prati da im je i to simetricno i lijepo na oko ... mene iskreno ne zanima taj detalj mnogo je bitnija funcionalnost
Ekstra, vidjećemo oće li biti dobre
Nije u kastelanu, ali kakve to veze ima? Ne mora da znači da tamo ne valjaju a da su Ok na druga mjesta..ima falinki svuda
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam u kastelani uzeo zimske marangoni i extra su... vidim da prodaju bas stare dot-ove,tako da izgleda sve zavisi na sta naletite....sto se tice ljetnjih,cekam da im dodju u dimenziji koju trazim pa cu vam reci utiske,posto svi u cg "mogu" da nabave gume,a kad im trazis konkretnu ponudu,nidje ih...
a vujacic me je konkretno iznervirao kad sam uzimao alu felge,ne znaju da li odgovaraju za moje auto(ET),ali ako ih posalju i ne odgovaraju,nema vracanja...tako da,daleko njima lijepa kuca...
Oko 50e su 15 i 16"dobre su za sad
ove z+
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa Starmaxx gumama? Valja li to što?
Dje nac u PG najpovoljnije 4 nove ljetnje gume a da se moze platit preko racuna?205/60/R16
Koliki je cjenovni opseg za 215/50 R18 ?
I danas sam vozio A3 sedan. Razlog? Lik je stavio nove gume, Hifly HF805 M+S (ful ljetnja ali imaju tu oznaku), W rated. 17". Oko 40 eura komad. U BiH.
Tihe, udobne, drze solidno.
Iskustva?
TAKUMI
Drug vozi na taj brend gume na 18 tocak,prezadovoljan sa njima
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E to ne znam.
TAKUMI
Valjaju li sto ljetnje gume Gislaved, izvorno su svedske ali ih je kupio Continental ?
Nasao sam ih u Masline za 43 EUR, isto kao Barum kod Vujacica, 185/60 R14.
Bolje Barum.
TAKUMI
Ko je najpovoljniji prodavac guma kod nas?
TAKUMI
simant ?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Daj cijene za 2155517.
TAKUMI
Daj i meni cijene za 235/55/r18
Takodje 245 40 18, po mogucnosti toyo t1 sport ako imas u ponudi...
Nemoj me onda zvat nedeljom za informacije oko auta jer ODMARAM.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks