Mijenjam tablu na autu i treba da se kodira, šta li već zbog ključa koji na novoj tabli ne može da upali auto. Đe ću to odraditi i koja je cijena okvirno?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sve ja to imam, jedino sto nemam je vrijeme, ali radicu ga citavu noc.
TAKUMI
Oli da dodjes da mi cistis kljuceve peskirom?
TAKUMI
Čudi me da nema neki senzor to čudo od auta...
Meni na ovu tranju od Mercedesa za 21 godinu niko ne otvori mjenjač niti ulje zamijenih..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nijedan manuelni mjenjac nema senzor.
TAKUMI
ako je vozen bez ulja...mogu ce da zupcanici su promijenili boju na plavkastu jer nedostatak ulja unisti materijal koji je bio cementacijom pojacan e sad to nece trajati puno...
jer je iglicaste lezajeve spalio i kosuljica koja drzi snopove zupcanika....
Ne moze da bude MOJ a MANUALAC.
Nego, pojavio se novi musterija pa...
TAKUMI
Mazda 3 1.6 traktor, parkirao ga na uzbrdici i nece da upali ujutru... odslepao do osmanagica(u baru), dijagnoza pokazuje senzor pritiska goriva... filter goriva skroz prazan, kao da nije bilo nafte. Uglavnom ocistili senzor, dolili nafte i upalili, ne znaju tacno sto je bio problem.
Prvi put poslije tog dogadjaja opet na uzbrdici cijelu noc i ujutru TRT... dijagnoza pokazuje istu stvar. Opet osmanagic, kazu mi da nadjem nedjem senzor da bi ga isprobali, da vide jel on... odakle dovraga meni senzor na pozajmicu?! auto je tamo, insistirao sam da ucine nesto pa sto znaju i umiju... imam osjecaj da ce auto dovijeka ostat kod njih, tj dok ne podjem da ga maknem od njih.
Imate li neki savjet sto mogu da ucinim?
ako si parkirao prednji kraj na dole okreni kola i parkiraj prednji kraj na gore![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da. ili obratno
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Vraca se nafta u rezervar. Metni nepovratni.
TAKUMI
Ne bih da stajem covjeku na muku....
A nema kud vise, slobodno udri.
Savjetujem ja majstrou sto da radi ali on nece da poslusa, i dalje je pri tome da je problem kod senzora... sto je ovo, kakva je muka sa glupostima na autu... tacno cu ga prodat i uzet neku dvojku ili trojku, da me ne boli glava a isto ce mi zavrsit posao. ne no jos i bolje jer ce bit vise kod mene no kod majstora...
Moja dijagnostika mi kaze error P47689. To je greska da se taj majstor ne razumije previse + je vidio priliku da te ošiša i to dobro.
Koliko te je do sad kostala popravka tog senzora?
Prilikom paljenja (Audi a3) cuje se ksssssss kao da prokliza nakon toga upali bez problema? Bendiks ili nesto trece ?
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
P i jos 5 brojeva?
TAKUMI
Aj...
Ja mislim da ti nemas Mazdu je to Japabsko auto, a kad je Japansko to se ne kvari!
Upali ga jos jednom na stari nacin i opici u ovlasceni, valjda znaju ono vise
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks