View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 757 of 942 FirstFirst ... 257657707747753754755756757758759760761767807857 ... LastLast
Results 18,901 to 18,925 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Da, Talijani su na vrijeme ukapirali da ce im viza za OI biti veliki problem, pa uzese organizaciju turnira (u Trstu).

Jadranska liga i dalje neizvjesna. Nasi imaju stav da se igra kao lani, veliki su (fin.) problemi u srpskim klubovima.
    Nista od Brazila.

Niste mi provjerili za U17 iz Jadrana, da li je tacno da nakon Bakua neki vise ne treniraju? Ljudi, to je krucijalno pitanje...kad kazem za nekog djecaka da je potencijal dobijem uglavnom odgovor: ,,On ce sa 18 na brod" ili ,,Jos ovo ljeto i bataljuje".

I da, ponovio sam Mirku, da osvajanje SP-a (za U18) naredno ljeto mora biti prioritet kad su mladje kategorije u pitanju. Samo najveci uspjesi odrzavaju vaterpolo u CG, a toga ljudi iz vaterpola ili nisu svjesni ili brinu samo o svojim interesima.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Znao sam da si mirkov prijatelj. Nakon 3 neuspjeha na velikim takmicenjima ti mu nesto govoris...ne prodaji nam maglu zivota ti. Za dobrobit CG vaterpola mirka treba pocerat, sve nogama u guzicu. Da budem jasan. I nemoj mu drzat stranu, da te zamolim.pokazujes elementarno neznanje vezano za ovaj sport.
    velike ekipe dobijaju I kad igraju lose te ocekujem da se sutra dignemo i isamaramo hrvate.mada nismo nista pokazali vjerujem da sutra nema bruke. E viva...

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

sjutra sve ispod tri razlike za hrvate je solidan rezultat. U ovom sportu za ozbiljan tim je medalja pod must ali kod nas evo izgleda nije.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Mrtvo duboko View Post
    Znao sam da si mirkov prijatelj. Nakon 3 neuspjeha na velikim takmicenjima ti mu nesto govoris...ne prodaji nam maglu zivota ti. Za dobrobit CG vaterpola mirka treba pocerat, sve nogama u guzicu. Da budem jasan. I nemoj mu drzat stranu, da te zamolim.pokazujes elementarno neznanje vezano za ovaj sport.
    velike ekipe dobijaju I kad igraju lose te ocekujem da se sutra dignemo i isamaramo hrvate.mada nismo nista pokazali vjerujem da sutra nema bruke. E viva...
    Strucnjace, dosao si na forum prije 10 dana i jos nista pametno, sto bi neko sa elementarnim vaterpolo neznanjem (kao ja) trebalo da zna, nisi napisao.
    Osim ako nije ovo ,,E viva''. Nego, dok sam ja to vikao po CG ti vjerovatno nisi bio ni rodjen.
    Mirko mi je rodjak, ali ni on, ni ostali iz svijeta vaterpola, kojima mogu da kazem u lice sto mislim, ne zasluzuju da takve stvari citaju odje. Nisam novinar da mi je obaveza i posao pisat'.
    Ne mogu ti ljepse od ovoga objasnit'. Strucnjace.
    I da, vec si prije par dana provocirao vezano za Mirka Vicevica, iscoolirao sam te. Nastavicu da to radim i ubuduce. Sad je jasno zasto si na forumu.
    Last edited by cattaro; 03-08-15 at 20:19.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vezano za Hrvate, ono sto smatram losim je cinjenica da smo od njih gubili uvijek kad su bili favoriti. A desavalo se da jaku Hrvatsku dobijemo i 2x u nekoliko dana (SL u Pg). Generalno imamo negativan skor, ali i poprilican broj vaznih pobjeda.
    Mislim da mozemo igrat' egal utakmicu sa njima i kao sto nasi danas rekose, ako bude tako oni ce biti sve nervozniji...i nase sanse ce se povecati. A ako se odvoje...
    Pod tackom 1,2,3,4 i 5 je zaustaviti Sukna! Bukvalno, da ne sutira.
    Kao sto sam vec nedje pisao, postujem Loncara, ali mislim da njega i Paskvalina mozemo presingom udaljiti od gola. Naravno, oni nase centre jos lakse. Nisu bolji plivaci od nas, ali ce oni imat' prednost igre sa drugim centrom - upravo ono kako smo mi godinama igrali protiv njih. Ne sumnjam da ce Buric i Muslim cesto, mozda i svaki napad, ici na 2m.
    Imaju i veliku prednost na golu. I generalno su i bolja ekipa i u boljoj formi. Capro i Tucak se dobro poznaju, ekipe su nedavno sparingovale, utakmicu ce odluciti golovi iz igre. Dakle, koncentracija i borbenost.

Koliko god da je do sada bilo lose (a ponavljam, mislim da gore ne mozemo), pobjedom se sve mijenja za 180 stepeni.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Niste mi provjerili za U17 iz Jadrana, da li je tacno da nakon Bakua neki vise ne treniraju? Ljudi, to je krucijalno pitanje...kad kazem za nekog djecaka da je potencijal dobijem uglavnom odgovor: ,,On ce sa 18 na brod" ili ,,Jos ovo ljeto i bataljuje".

Moguce da je tako. Bila su neka tri momka na brod sa mnom juce i dvojica su mi rekla da idu na studije, a treci da igra vaterpolo "nedje u Francusku"...

E sad jesu li oni bili u Bakuu ne znam, ali to je taj uzrast koji spominjes.
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Zaustaviti Sukna, pokriti loncara i paskvalina, zatvoriti kontre, ne razbraniti pavica... To je ono sto bi mi trebali da uradimo kada je u pitnaju hrvatska... Problem je u tome sto bi mi trebali da uradimo kada je nasa igra u pitanju?
    Da Scepo ili Lazovic pocnu da brane od prve cetvrtine . Da nasi sidruni konacno daju go sa dva metra, doduse cinjenica je da su bili dosada u stanju da izbore odredjeni broj iskljucenja pa se nadam da ce to biti slucaj protiv burica , obradovica i ostalih. Da neko drugo pocne da daje golove, jer ako je evidnetno da cemo mi da poslvetimo paznju suknu muslimu i obradovicu, analogno tome oni ce se koncentrisat na mladjana i brguljane. I da pokazemo malo zelje i volje , a ne nezainteresovanosti.

sve u svemu.. nadajmo se najboljem
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

@ cattaro

ne cini li te da ovo tvoje zalaganje za buducnost naseg vaterpola poprima pomalo obrise donkihotovske utopije?
    Nemoj da me pogresno razumjes ali mislim da se moze pricat i pricat o onome sto su problemi, moze se pisati ovdje u novinama bilo dje, moze se pricati u 4, 8, 38 ociju , kao ti sa Vicevicem, ili kakav okrugli sto da se organizuje
    Moje misljenje je da je kod nas to toliko poprimilo oblik blokovske raspodjele, gdje svako vuce na svoju stranu , i gdje se nazalost izgubio smisao svega, a to je ova tvoja utopija, napredak naseg waterpola.
    Iskreno me raduje kada mogu da procitam izjavu reprezentativca koji otvoreno kaze da nam igra q..ca ne valja , ali opet ne mogu da shvatim onog drugog koji bilo koju od nasih prethodnih predstava moze da okarakterise poyitivnim predznakom. Valjda bi oni morali da budu svjesni onoga sto se oko njih dogadja .
    Mladje kategorije.. Ne ulazeci u personalna rjesenja na pozicijama trenera mladjih reprezentativnih kategorija, zacudjuje najblaze receno cinjenica da u zadnje dvije tri godine nismo nista osvojili , sem cini mi se onog turnira Darko Cukic. To moze da znaci po meni dvije cinjenice, da mi imamo vrhunske trenere koji nemaju materijala od cega da naprave dobru ekipu, ili da imamo talentovanu djecu koju nazalost ne vode na odgovarajuci nacin.

Znas sto je najzalosnije, nakon sto sam ovo napisao , stekao sam utisak da se i ja borim protiv vjetrenjaca.....
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Jesu li pustali himne sad? Na jedno 40-tak sek sam prebacio kanal, pa ne cuh.

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Pa je li realno da jedan sudija svira kontrafaul a drugi iskljucenje...jbt...

Edit: nemamo srece da jebe majku nemamo!
    Last edited by BiTrAtE; 04-08-15 at 15:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto promasujuuuu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa dokle vise sa promasajimaaaaaaaaaaa??!?!?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Na zapadu nista novo...

Sreca da je samo 1-0

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Zaludu imamo dobru igru kad ne mogu Pavića probit. Po igri, ovo smo trebali voditi bar go na kraju četvrtine. Može se ovo igrat egal, samo dajte go više

Sent from my D5503 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cus sreca samo da je 1-0...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Gledaj kako Hrvati vrte loptu ispred našeg gola, a ovi naši imam utisak da ne umiju 3 krštena pasa povezat
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Vazda je to tako bilo, Hrvati kao da imaju ljepljive dlanove...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

kako nam je los napad,mi ne umijemo da igramo uopste
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lakse golove daje fudbalska reprezentacija.

Jbg, nije iznenadjenje da gubimo, prosto, tu smo gdje smo trenutno. Opet, ne mogu da se ne nerviram. Rekao bih da jedva cekam da se sve zavrsi pa da krenemo s razmisljanjem o EP i OI, ali svi znamo da nista necemo drugacije radit nego do sad, tako da...
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Je li realno ovo ljudi? Pa mi se raspadosmo totalno... 0/13 sutevi 0-4 igrac vise...a bjezi, maxe...pihhh

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Nerealno, kada imaju priliku neće da šutnu, i onda pri isteku napada šutnu neđe iz bureta
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Vaterpolo ce samo vise i vise da tone,to ga je svako svjesan,tako je sudjeno.Nasi su vidjeli da nema para i digli ruke.
    Sa druge strane momci ne da nemaju pojma no nista,bolje bi mi odigrali i potukli se
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Jokic je umro samo izgleda jos ne zna..A mici ga napi se vode

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve *****.
    Perovicu budi čovjek batali ovo .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocemo li dat pocasni pogodak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota koliko smo losi..

Page 757 of 942 FirstFirst ... 257657707747753754755756757758759760761767807857 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)