I za mene vala. Kuhinju imaju strasnu, to jbga sto nekad naleti u full sezoni pa se ne moze postici, e to ce svuda da se desi.
Bijah gore i jedoh salatu neku uooste nije skupa a savrsena.
Ne znam. O ukusima se ne raspravlja ali za mene je taj lokal top
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
I za mene vala. Kuhinju imaju strasnu, to jbga sto nekad naleti u full sezoni pa se ne moze postici, e to ce svuda da se desi.
One Ring to Rule them all...
meni više izgleda kao restoran i nekako mi ne ide tu da konobarica trči po lokalu i da dj otvara glavu dok ljudi jedu.
al što znam ukusi su različiti. jela sam palačinke i picu, sasvim ok. sređen je super i uredan.
ali zato helena u hotelu žabljak pjevaaaa... pravo uživanje
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Dipla cijelu noc za 10eurSvaka joj pjesma zvuci isto, poludje me, ne moze se progovoriti napolju od vristanja
![]()
Zato sinoc u novom pabu, harmonika i klavijature i starogradska muzika. JAOOOO
a realno, u kojem lokalu možeš progovorit?ona je za opuštanje, baš
![]()
Lokal cini i osoblje a ovaj put je osoblje full omanulo. Sanker koji pravi toplu ledenu kafu i konobar koji ne poznaje jela koja sluzi. Jos jednom se pokazalo da je u Zabljaku ugostiteljstvo.misaona imenica
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ne pricam ti o lokaluispred kuce ne mogu da izadjem, nosi zvuk i samo nju cujem kako se krivi AJJJJJJ BIIIIIN VOCHING JUUUUUU.... A sto je to stara...? >..
ahhahahhahahhahahah a ne zezaj, bolje i to nego iz jelene do zore kad se čujeol da mijenjamo lokaciju :lolblue:
no mi se čini da su ovi lokali ugasili jelenu, kad god sam prošla, s vrata se vidi pjevač za klavijaturama koji pjeva konobaricia falšira, ubija
![]()
Kume zabrkaj tu kavu, eto me oko 11... 😂
Sent from Tapatalk
#fakenews
helena ili hristina? manje sljive pijte![]()
Gando, sinoc nesto sa familijom setao i vidim nesto blijesti iz pravca hotela Durmitor. Licilo mi je na ringispil. Molim te reci mi da nije...
Samo ne ringispil, ne ono najgore sa Zlatibora na Zabljaku.
Sa druge strane nikad vise lokala po Zabljaku. Nekad je bilo Cudna suma i ako radi Dvoriste. Sad evo, Oro, Lupo, Papagaj, i ova dva od ranije.
Meni je Dvoriste vazda imalo neki poseban smek. Ali imam utisak da ona ekipa sto drzi to renovira lokal svake godine samo jer im je banja da napuseni uredjuju lokal i izvode svoje tripove, a zbog toga nikad ne otvore prije sredine jula.
da, da, jeste, to bije ceca, aca lukas i tako![]()
Prosli put kad si bio, oni su dosli dan posto si otisaoI evo ih tu jos... Ciganska mahala pored jedinog predratnog hotela u CG... Ringishpil.
A sto se tice dvorista, lik koji ga drzi je jedini covjek koji ne zeli da zaradi pare... Otvori, pun mu restoran svaki dan, njemu dune i samo zatvori - ne moze da se zamara...
Pozdrav za najjacheg trekera zabljackogSledeci put ti kupujem selfie stick
![]()
Danas od 14h nepregledna kolona od Debelog brijega. I još joj se kraj ne nazire. Kolaps. Ferragosto...
Evo i pred Sozinom iz Bara koloni kraja nema. Izasli ljudi iz auta a neki se i vracaju.
Who let the dogs out
Ko krene preko Sutomora zaginuo je
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zna li ko kakvi su vozovi?
Krcati da se ne moze disat'? U prvom smislu te rijeci?
--------------------------
Do Not Disturb.
Ljepota 😊
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
E banja sa ovim nestancima struje i vode svaki dan u centar grada (Bara)...
Znaci nemamo ni najosnovnijih uslova za turizam a ne da pricamo o ozbiljnijim stvarima...
Do Not Disturb.
Ako mi je jasno kako izracunase ovih 20 miliona ja sam mislio da ni ovi veci festivali ne ostvare ovoliki profit a ne ova nasa srednja kategorija
http://www.cdm.me/ekonomija/ekonomsk...0-miliona-eura
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks