Vreme kada vilenjaci izlaze napolje i odnose obucu siromasnima.
Pun mjesec![]()
Vreme kada vilenjaci izlaze napolje i odnose obucu siromasnima.
Razgovarate li i vi nekad sa njim i pozelite mu ponekad zelju, ili to samo ja radim? Nas dvojica se strasno druzimo i uvjek se lijepo ispricamo kada se pojavi svakog mjeseca. A ovog mjeseca cak dva puta.![]()
Redovno se ispričamo, i mislim da me u tom trenu jedino on ne gleda čudno. Danas je sestra kinula u njegovom pravcu, ja ga molila za izvinjenje
Odgovorio je - ma daj...opušteno
(kakav lik, taj mjesec... neviđen)
Mene uvijek tjera na duboke misli i izaziva insomniju od koje inace ne patim osim kad je on u punom svom sjaju...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne, ok je ovog puta, sad je tu samo da vidi kako se snalazimo i da li smo naucili to sto nas je on ucio jedno vrijeme. Necemo ga ni osjetiti.![]()
Majstorstvo me čini srećnim. Mada je zadovoljnim bolja riječ. Nekako mi je sreća povezana sa loto izvlačenjima...više sreće u narednom kolu i to...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kad stvari krenu na bolje, krenu sve odjednom... dobro je![]()
kada se naspavam vise... Inace imam tendenciju da citav zivot se rano budim. Ali posljednja cetiri mjeseca otkako sam dijete dobio mi uzimaju danak u krvi sto se spavanja tice![]()
Tako da kada se naspavam, to me cini srecnim :Phaha
Viđi ovih vukodlaka,Noir,Fidel,sh0ne...
James Tiberius Kirk
Opušteno, sad je mlad mjesec...ne brini![]()
Rodio je bijeli luk ove godine,ne brinem :-)
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Tango![]()
valjda ovako i treba, jedno po jedno i redom lijepo sve dolazi na svoje mjesto...što znam, baš sam nešto srećna....ne razumijem se u horoskope, ali ako to ima neke veze mars ili "nešto" mi je bilo retrog(r)adnoe, ovo me čini srećnom :encouragement: :encouragement: :encouragement:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Mir, ljubav i postovanje![]()
Tu es mon héro!
Planina.
munci iz alajv!
nothing comes from violence and nothing ever could
:twist:
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
:love-struck:
http://devetmeseci.net/pogledajte-kako-nastaje-zivot/
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks