Poštovane kolege forumaši, đe se porodično može izgubit dan na sat vremena od Podgorice a da to nisu more-jezero ili Ivanova Korita. Ima li što na Verušu? Fala na predlozima.
Kucka Korita definitivno![]()
Samo da podijelim sa vama odusevljenje Zabljakom... Bio sam par puta mimo ski sezone, uglavnom vikend varijante sa setnjama oko Crnog jesera, Zminje i penjanja po podnozju Savinog kuka...
Danas sam otkrio Vrazje i Riblje jezero... Malo je reci da sam ostao bez teksta... Fascinirao me kontrast vrletnih vrhova iza mojih ledja i pitoma, blaga uzvisenja oko jezera... Vrazje posebno... Nijesam onako vruc i gole vode ni pomislio da se okupam ali sam zavidio covjeku koji ga je preplivavao po duzini... PREDIVNO... Moja preporuka, a moze se doci i kolima skroz do jezera...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kako sam ja ponosan kad ljudi istrazuju nasu zemlju. Svaka cast
One Ring to Rule them all...
Da, ima vam puno sezonskih radnika iz regiona, izbjeglica iz regiona (ponekad i sa sumnivom proisloscu), vasih "bivsih", rumunskih Ci.., ups, Roma/Egipcana/tkogod su...
Koliko sam shvatio dosta njih "istrazuju tvoju zemlju" u svrhu sakuplanja metalnog otpada i sl., dok njihova "intelektualna elita" konstruiraju planove trazenja azila u Zapadnoj Europi i td.
A ima i posebna kategorija "istrazitelja" iz regiona, ciji je jedan jedini cilj dokazati da niti Crna Gora niti crnogorski narod nikad nisu ni postojali
U cemu grijesim?
Ups, oprosti, zaboravih na tvoji klijentelu iz redova spolnih devijanata ...
Ali takodjer ima nas obicnih, "tipicnih", onih koji vole Crnu Goru ... i to na tisuce!
![]()
Last edited by A+A; 29-07-15 at 19:07.
Mislim da bi se Vashe ponashanje u poslednjih par mjeseci, dragi A+A, moglo opisati kao opsesivno... Mozhda nesvjesno, ali na lichnom primjeru pokazujete neke od karakternih crta zbog kojih gosn Gandalf ne zheli poslovno saradjivati sa pripadnicima nacije chijim dijelom se deklarishete...
Sent from Tapatalk
#fakenews
I ja sam ponosna kad vidim da braća Croati vole našu malenu ekološku više no mi, domoroci
Možda su nam oprostili Dubrovnik.
E sad jedno pitanjce, ne znam je l' mu mjesto ođe, ali 'ajde sad... Kad je najbolje podić' se do Žabljaka..? Cijenim da je to kraj avgusta...
Last edited by Raquel; 29-07-15 at 19:16.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Bome, reci mi, STO je moja opsesija ili u cemu se pokazuje?
Je li u tome da branim moj vlastiti obraz moje omiljene Crne Gore od raznoraznih skepticara?
Je li u tome da kritiziram ono sto mi smeta u CG?
Je li u tome da kritiziram ono sto mi lici na lagano ukidanje sekularnog statusa zemlje, koju volim?
PS Bez ikakvog zezanja pitam, koje su to "crte pripadnika moje nacije", na koje mislis da su "karakterne" ?
PPS A nadam se da i Gandi zna da se jednostavno zaje**avam jer sam vec nekoliko puta izrazio punu podrsku njihove koncepcije (koja mi se inace ne svidja)
PPPS Za Raquel: Stovana gospodjo, nisam Hrvat. Rus sam, koji se sluzi jednim od "jezika u sluzbenoj upotrebi" u CG, naime hrvatskim.
Last edited by A+A; 29-07-15 at 19:36.
kako lijepo pjeva ova cura u hotel zabljak...
mir za usi sto se ne cuje cirilica nidje.
nothing comes from violence and nothing ever could
Metalnog otpada na sve strane...:-)
Mene je takodje u + smislu iznenadio broj hrvatskih tablica na ZB... Thumbs up...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nijesu hrvati... stranci sa rental autima99% njih. Evo nocas kod mene 6 auta sa hrvaCkim tablama. Iznajme ljudi auto u Dubrovniku ili Splitu i onda opale 2 nedjelje hrvatska i CG. S' tim sto pobjegnu iz Hrvatske posle 3 dana, jer ujedaju ljudi sa cijenama. Ali UJEDAJU
Ima li koga da nije na sjever pobjegao?
Pizde!![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Fidele na bus i dolazi![]()
I to su uglavnom tablice DA (Daruvar), mislim da su im tamo registrovana sva rent-a-carZbog nekog poreza. Sve su to stranci.
Sestra moja je bila neki dan na Moračke planine, pela je kapu moračku, ja nijesam ni znala da postoji ta ljepotaKako mi loše promovišemo našu zemlju.
Evo kako to izgleda:
![]()
Eee, mora da nas ovih dana na Expo-u u Milanu citaju i citiraju... Pfff...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo usput da se zahvalim Gandalfu za preporuke gdje odsjesti na ZB, a da nije kod njega
Obavezno posjetiti ova mjesta sto ih BenDover pominje, ali sam ovaj put se odlucio za dalje varijante kad sam vec bio tri dana gore.
Spustiti se do Tare do radovan luke. Gandi onaj put je za vecinu koji prvi put se spustaju horor, ali kad se sviknes sve je ok.
Poslusao sam preporuku i otisao putem do Trse, i odusevio se. Ja i gomila poljaka u karavanu od skoro 10 automobila
Moracu nedje od trse otici ka pluzinama cijelim putem, jer smo se svi vratili istom marsutom nazad
Samo cu reci WOW... Podgled sa terase restorana Momcilov grad... Slikano telefonom ali posluzice...
Gandalfe, Stuoc ne radi za skijanje odavno ili sta?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks