View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 751 of 942 FirstFirst ... 251651701741747748749750751752753754755761801851 ... LastLast
Results 18,751 to 18,775 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A moj Scepo sve na prvu... Kaemes nece oni, druzimo se evo par zadnjih godina
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Bas smo losi...Centar kod nas ne postoji...Sve se svodi na to da sutnemo sa 8-9m pa ako udje udje...

Edit: usrase se u nas...
    Last edited by BiTrAtE; 27-07-15 at 18:39.

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,886
    Thanked in
    2,708 Posts

Igramo kao nekad rulomet,sporo I na sut. Scepo rupa za sad

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Preplivali su nas
    Em sudija lagano navodi meč za njih sa par ne sviranja očigledno
    Last edited by lepetanac; 27-07-15 at 19:10.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crni Jokic lagano posle ovog prvenstva moze da se oprosti od repke, isprdjeo je. Scepo nije znao dje je gol iza njega tacno danas.
    Uglavnom slabi danas, al eto opet smo se drzali tu nedje, nisu ni oni nista posebno, idemo dalje dako bude bolje.
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ovo nista ne valja. Sreca nas je pratila cijeli mec, inace bi bio debakl.
    Ovo nije prvi put da takmicenje pocinjemo na ovaj nacin.
    Sa ovom ,,igrom" nemamo sto da trazimo na ovom takmicenju.
    Taktika 0.
    Scepo...tip ne samo sto je bio kriminalan, los dan se svima desi, njegov refleks je zabrinjavajuci.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Imamo zlato iz Malage
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Tanko, tanko... Scepa bas kuburi na golu, igra spora, nema igre na centra. Nadam se boljem i uzdam u to da je ovo bio prvi mec na turniru. Australiju sad moramo dobiti zbog drugog mjesta, Japan cemo dobiti.

Dug je turnir, nadam se medalji iako je ne ocekujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ovo nista ne valja. Sreca nas je pratila cijeli mec, inace bi bio debakl.
    Ovo nije prvi put da takmicenje pocinjemo na ovaj nacin.
    Sa ovom ,,igrom" nemamo sto da trazimo na ovom takmicenju.
    Taktika 0.
    Scepo...tip ne samo sto je bio kriminalan, los dan se svima desi, njegov refleks je zabrinjavajuci.

Nisam mogao da vjerujem da Chapro ne ubacuje Lazovica poslije onakve dvije taman kriminalne cetvrtine Scepanovica. Ne znam, ako ovako udjemo u mec sa Australijom, pocevsi od golmana i Leke, pa do Jokica, necemo ih dobit sigurno a onda mozemo u 1/8 ispast lagano. Dako se trznu momci, vazda su to umjeli, kao poslije Grka u Barseloni...

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,886
    Thanked in
    2,708 Posts

Inace po meni sedmo mjesto

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nije ovo smak svijeta, jako losa utakmica i to se mora konstatovat.
    Valja zbit' redoce i dobit' naredne dvije. Vidjecemo kako ce se situacija u B grupi odvijat...jer ako nas put odvede na Grke onda to i nije lose.

Caprova izjava da prvenstvo tek sad pocinje i kako nismo imali srece vrijedja zdrav razum.
    Scepo zbori da nismo toliko lose odigrali!? Ako je tako - drusto, pazite se Japana!

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguce da je Scepo uopste davao izjavu? a sjedi druze, pokrij se usima i pogledaj dva puta reprizu, pa dako odbranis sto u nastavku turnira...

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Mislim da napadate Šćepa bez razloga jer su svi šutevi Srbije bili iz blizine i vrlo teški za odbranu, dok smo se mi ispucavali iz daljine. Samo uporedite njihove i naše napade. Mislim da ni Gojko ne bi imao bolji procenat da je bio u sličnoj situaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam vidio samo zanju cetvrtinu - Nasi nisu ni na trening nivou.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool Smjesno Je pricati o sudijama

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Preplivali su nasEm sudija lagano navodi meč za njih sa par ne sviranja očigledno
    Nakon svega ( kontri,golova iz igre,sa stativa...) vrlo je neumjesno spominjati sudije....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mrtvo duboko View Post
    Nakon svega ( kontri,golova iz igre,sa stativa...) vrlo je neumjesno spominjati sudije....
    Umjesno ili ne al nije svirao peterac jedno 3-4 isključena kao i par fajlova koja je morao svirati . Ne kažem da je to presudilo samo govorim o činjenicama.
    Ja ću nac bar 5 sudijskih "gresaka" na našu štetu ti nadji 2 na štetu srbije
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je nasa realnost..al ovaj poraz za nas nije toliko los,jer sto je Cattaro pomenuo mozemo doc u poziciju da igramo cetvrtfinale sa Grckom,a mislim da ne moze bolje od toga..!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Umjesno ili ne al nije svirao peterac jedno 3-4 isključena kao i par fajlova koja je morao svirati . Ne kažem da je to presudilo samo govorim o činjenicama.
    Ja ću nac bar 5 sudijskih "gresaka" na našu štetu ti nadji 2 na štetu srbije
    Kako ne povukose ekipu u pm , ono je stvarno bila kradja.. za svaku osudu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije to toliko lose bilo s obzirom da je srbija realno jaca..... da golman nije nista uvatio(nevjerovatno da nije ubacio lazovica na pola trece)....da je bilo nekih glupih gresaka (ivovic gubi loptu na sred terena i primamo gol iz kontre) a i najbolje bi bilo na grke u cetvrtfinale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A mogu i ja koju na ovu temu..

Prvo treba izraziti zadovoljstvo sto se poneko jos pojavio na ovom topicu

Elem.. tekma...Treba li biti kritican ili ne.. MOje misljenje da ne.. treba biti realan. Da smo mogli sto vise ucinjet mi bi i ucinjeli, ovako to nam je sto nam je. Igra nam se svodila na sutiranje na 7 metara iz faula , brguljan i janovic su nesto pogodili, drasko isto sa krila sa igracem vise i to je to. Golamn.. Zaista mi je nejasno sto nije stavio Lazovica na pocetku trece? Cekao je scepa da uvati nesto cjelu noc ?? I zasto je poveo ljevaka ako mu nece igrat nego tri sekunde po utakmici???

Tuzna je istina da nemamo sidruna koji moze nesto da uradi na 2 metra, ovo je bilo otreznjenje za Mura da vidi gdje je i sto je, pa mozda da malo jos poradi na svojoj snazi i spremi, a za klikovca ja nemam nesto puno da kazem, covjek je po meni za beka a ne za sidruna. Misic fali o zlokovicu da ne pricam, pjesevca nema, a poslije njega nema slededeceg sidruna za reprezentaciju ni na vidiku..
    Leka nije nista odigrao, cak nije ni sutrao ???
    Istini za volju ne znam sto bi nam pomoglo da je tu bio Janovic stariji, a pedja je prosao svoj zenit ali ipak zasluge su zasluge.
    Nadam se da cemo u sledecim utakmicama pokazati bolju igru, ali nece biti lako protiv australije nimalo, japan cemo valjda dobiti..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post

Tuzna je istina da nemamo sidruna koji moze nesto da uradi na 2 metra, ovo je bilo otreznjenje za Mura da vidi gdje je i sto je, pa mozda da malo jos poradi na svojoj snazi i spremi,
    sto se tice snage tu mora da poradi ali mislim da je spreman za ovo prvenstvo.....nijedna kontra mu nije pukla sto je ranije bio problem.....nije odigrao dobo utakmicu ali sigurno si primijetio da su oni konstantno igrali zonu.....bice to bolje sigurno u nastavku...ipak mu je ovo prva utakmica na svjetskom prvenstvu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Centar

Tuzna je istina da nemamo sidruna koji moze nesto da uradi na 2 metra, ovo je bilo otreznjenje za Mura da vidi gdje je i sto je, pa mozda da malo jos poradi na svojoj snazi i spremi, a za klikovca ja nemam nesto puno da kazem, covjek je po meni za beka a ne za sidruna. Misic fali o zlokovicu da ne pricam, pjesevca nema, a poslije njega nema slededeceg sidruna za reprezentaciju ni na vidiku..
    Leka nije nista odigrao, cak nije ni sutrao ???
    Istini za volju ne znam sto bi nam pomoglo da je tu bio Janovic stariji, a pedja je prosao svoj zenit ali ipak zasluge su zasluge.
    Nadam se da cemo u sledecim utakmicama pokazati bolju igru, ali nece biti lako protiv australije nimalo, japan cemo valjda dobiti..[/QUOTE]
    Zaboravio si da sljedeci stvarno ozbiljan centar moze biti Krivokapic iz primorca. Moze biti bolji od svih gore navedenih ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Napisali ste dosta toga, a mene brine sto sam vidjeo da ,,nije to toliko lose" ili da nismo mogli vise od ovoga.
    Drugari, napad nam nije postojao, a u odbrani smo imali dosta srece, one unutrasnje stative ce u narednim utakmicama biti golovi, jer golman ni blizu tih lopti nije bio.

Apsolutno stoji da centri u napadu nisu nista uradili, ali se tu prije svega vidjela losa taktika naseg trenera, jer Jokicevi ulasci protiv Srbije ne prolaze. Brine me da nisam vidio razliku u nasem napadu na 2m kad je na beku Aleksic ili Jaksic. Nismo bili studiozni i koristili njihove mane.

Mladjan i Leka su trebali vise da uplivavaju, jer je prostora na lijevoj strani bilo i previse. Mladjan je to i uradio na pocetku, Leka tek u zadnjoj cetvrtini( na desno).

Leka je sutnuo 4-5 puta, vidi se da su se za njegove shuteve dobro spremili, jer je pola njih bilo blokirano. Bio je sjajan u odbrani i svoj primarni posao je odradio kako treba.

Generalno, uz boljeg Scepa i vecu koncentraciju mozemo i najbolju napadacku ekipu (a to Srbi bez dileme jesu) svesti na 8 golova. Siguran sam u to.

Problem je bezidejan napad. Ne vidim nista novo u taktici...i ako nam se igra bude svela na Lekine i Mladjanove suteve iz faula nece biti dobro.
    Ukropina mora da igra vise!!!

Mogao bih jos dugo pisat'...ono sto je mozda realno, a ja ne vjerujem u to, jeste da cemo mi pravu igru igrat' tek od 1/4 finala. Obzirom na raspored, lagano 1/8 finala - moguce, zar ne? Ili sam samo razocaran nasim napadom, ne znam.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne volim naknadnu pamet, za sve sto smo lose odigrali dajem rjesenje...jer ako budemo pravi srescemo se sa Srbima opet (nadam se u finalu). Problem je sto neke lose napadacke odluke protiv njih ponavljamo. Nismo toliko limitirani u napadu da i bez ljevaka ne mozemo nesto da odigramo (gledaste li juce Grcka-Italija, timove bez ljevaka?)! A oni su vazda imali strucni stab koji vodi racuna i o najmanjem detalju...druga je prica klasa Ivovica ili Janovica, pa se nesto iz toga izvuce.

Kad vec pomenuste, a ja ne volim da pricam napamet, ja sam Krivokapica sinoc gledao na trening mecu protiv Veskovih (Markovic) Kineza. Daleko je on od ovih sto trenutno imamo. Ali, decko je, kako cujem, vrijedan, materijala tu definitivno ima, a i godine mu idu u korist. Definitivno moze dosta da napreduje. Posto to sve redovno pratim, mozda bih mogao sad da uporedjujem njega i Mura prije 4 godine, ali to je nevazno za ovu pricu.

Sad nam je, rekao bih, krucijalno da Scepo udje u formu. Nece se nasi centri ni protiv Kengura naigrat'.
    Vidjecemo kako plivacki stojimo.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,886
    Thanked in
    2,708 Posts

Iskreno ne znam okle ovaj optimizam. Naime u rangu hrvata, srba I madjara nismo. Sto se tice toga I italija je jaca od nas. Tu smo nedje sa grcima, amerima, rusima.
    Nesto imam osjecaj da I sami znaju koliko je opao entuzijazam za vaterpolo. Ne vidim energiju za medalju.

Inace caprom I njegovim radom sam potpuno nezadovoljan, onaj istorijski poraz od srba sa 5 razlike nam je definitivno ubio vaterpolo.

Ocekujem da se povuce posle ovog prvenstva

Page 751 of 942 FirstFirst ... 251651701741747748749750751752753754755761801851 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)