Sreca pa se badr hari ne bode steroidima... nikako da svatite da ne postoji profesionalni sportista koji ne uzima steroide i ostale dopinge.
badr hari je izmlatio overeema u doba kad se ovaj unistava od steroida.., bj penn je isto sean serka izmlatio dok je ovaj bio na steroide, ima masu ovakvih primjera, i tako mi je milo kad vidim da se neko kljuka tim gadostima i dodje prirodan borac i unisti ga od batina hihihi
![]()
istrajan budi.
Sreca pa se badr hari ne bode steroidima... nikako da svatite da ne postoji profesionalni sportista koji ne uzima steroide i ostale dopinge.
nije istina..
istrajan budi.
http://mondo.me/a457753/Sport/Ostali...l-u-Budvi.html
Zajebava li se odje ko..
Open category?![]()
imam neki osjecaj ce ovaj put Barao bit mnogo aktivniji u prvoj-drugoj rundi, mozda ce vec tada ici na nokaut.. jer mislim da u suprotnom vjerovatno gubi.
istrajan budi.
izmlati ga dillashaw ponovo..
istrajan budi.
MFC 3, Budva Top Hill 27. jul 2015. u 22h
Mečevi za prvaka 3x5min
Dimitrije Džankić VS Luka Ćurković
Vaso Bakočević VS Saša Lazić
Mečevi 2x5min
Igor Pokrajac VS Rudolf Pavlin
Vladimir Ivan VS. Kiril Tropin
Ivica Trušček VS Sidarta Patračić
Miloš Janičić VS Aleksandar Brajković
Zawada David VS Rusmir Jugović
Marko Radaković vs Robert Soldić
Dušan Džakić VS Igor Petkov
Nemanja Uverić VS Stefan Zvijer
Aleksandar Ilić VS Domagoj Pejčinović
Radoš Joksimović VS Marijan Ageleski
prenos na rtcg 2 od 22 h
http://rtcg.me/tv/programska-sema.ht...&typeId=0&day=
je li dzabe ulaz tamo?
istrajan budi.
15 eura su bile karte,na dan dogadjaja 20 eura
a makse.. ja reko da su dzabe i da ti npr. ides pa da se uvalim, necu ga za dzankica davat 20 eura stvarno..![]()
istrajan budi.
kakvo kretanje ima ovaj covjek sto je ovo.. doktor
istrajan budi.
Ljudi ne mogu slusat sofra
oce li ga ko mac
, mora li on svaki sport prenosit, zajedno sa ovim "strucnim konsultantom"
Zanimljivo kako sofro nema pojma o nicemu sto se tice mma, zna samo da rece dobra rucna tehnika, dobra nozna tehnika, i szbog toga sto ne zna nista ne umije da prepozna kad je situacija dramaticna i bitna...ipak je on samo za fudbal
poslato paukom
istrajan budi.
Kakava avetinja kako poveza Tajsona, Spinksa Tokio i MMA koji je ovo penal o cemu on prica
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne zna se ko je gori, on ili konsultant..
Mada konsultant je presmijesan za izjavama:
"Ovdje dobija ko god ima bolji dzudo i rvanje"
"Nije bitno kako se izvukao, bitno je da je dobio"
A dje, zna fedora emilianenka, anderaona silvu I to je to
poslato paukom
istrajan budi.
Da je bilo ko od nas sa foruma prenosio ovo ****** bolje bi to odradio od Sofra.
jes, ovaj mu radi arm triangle choke, on veli evo giljotine hahaha
istrajan budi.
Sprdnja borci, sprdnja sudije, sprdnja komentator...i sprdnja ovaj crnogorski Bruse Buffer
Sto isprica ovaj, copy paste mecha ufc 133, big foot silva preokret, majko mila, sad mu ni u foptbalu za one podatke sto izbaca necu vjerovat nista
Ja licno ocekujem da dovedu komentatora ili nekoga ko zna makar nesto o ovom sportu da ove meceve, koji su realno nizeg kvaliteta priblizi ovoj publici,7
jer pretpostavljam da dosta ljudi ne zna puno o ovom sportu, a sofro ih jos vise zbuni ovakvim penalskim komentarima.
Mada mene nisi pitao tako da nista![]()
Odradi ovaj Dzankic najbolji mec castimi, vidi se da obojica znaju nesto u parteru, ali zato obavezno neka nadje nekog dobrog stand up trenera.
Last edited by djordjije; 27-07-15 at 22:39.
Sto bi ovo jbt. Onaj lik je imao dobru poziciju I sudija ih ustade I oduzie im poen, I ovaj izadje. Neka mi objasni neko situaciju, moram priznat da sam zbunjen
poslato paukom
istrajan budi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks