Buemi vol. 2.
Buemi vol. 2.
TAKUMI
Rosberg godinama potvrdjuje da je izuzetno los vozac, i mjesto u ovakvom Mercedesu definitivno zasluzuje neko drugi.
Ne mogu da vjerujem koliko gresaka pravi, i losih procjena. Iz trke u trku.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Rozberg lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav manijak od Rikarda, kocio je 30 metara kasnije od Rosberga. Vise ovakvih vozaca treba.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
TAKUMI
Sampion i tacka!
TAKUMI
Looooda trka, Kimi maler br 1, Rikardo maler br 2, Rozberg kukavica kao i uvijek, svaka čast Ferariju/Fetelu.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Rozberg je kukavica koja udara protivnike, on je udario Rikarda namjerno, a Hamilton je kaznjen jer je sa hladnim i unistenim gumama udario u Rikarda. Ali na kraju, sve je super ispalo. Bravo za Feleta, odlican.
Evo 2 god bas dobra trka, iako svaki put kad se pomene, pojavi se veliki broj komentara da je dosadna.
Sent from Nokia 3310![]()
Karma is a bitch:
Belgija 2014.
TAKUMI
odlicna trka,steta za kimia
LPGTECH 067 854 548
ali start ferrari-a
LPGTECH 067 854 548
ja i dalje ne mogu vjerovat da ferrari posle toliko vremena ima priliku za 1-2 i desi im se kvar posle ko zna koliko vremena koji ih onemoguci u tomea trka je takva bila da do zadnjeg metra nisam mogao da se smirim.... toliko je otpada bill po stazi da sam mislio da ce i fetel gumu sredit nedje....
na kraju, do sc je bila vehunska trka za ferrari....kao sto sam rekao mnogo puta rozberg je seka persa vozac i siguran sam da bi hamilton bio za petama ferrariju... u svakom slucsju druga pobjeda je tu...sad neka budu dobri u belgiji i da onda jurimo trecu u monci![]()
Strašna trka... Maldonado mislim 6 kazni da je imao
... koji lik
deuscroix
Osim toga što nema instinkt za preticanje kao Hamilton, Rozberg na trci više brine šta će Hamilton da uradi ("želim iste gume kao on" ). Nije imao petlje da pređe na meke i nešto pokuša...
Žao mi Kimija, standardno, a Rikarda, kad je već Kimi odustao, još više. U jednom trenutku sam pomislio da može i do pobjede ali ga prvo Hamilton strefi, a onda i Rozberg...
Fetel bez greške.
Crashtor Maldonado - ne znam je li iko ikad na jednoj trci dobio više kazni! :-)
Razlika u vozačima
Razlika u timovima
Velika razlika![]()
deuscroix
Ova staza je Mclarenu odgovarala, kao i Monako, dosta brzih krivina a premalo mjesta pod punim gasom tako da nisu morali da opterećuju motor. Sljedeće 2 trke neće biti ni blizu bodova. Sa pozitivne strane, barem su oba Mclarena završila trku a Alonsu je mala utjeha što je završio ispred oba Mercedesa, on bi da ostavi iza sebe Ferarije ali od toga ove sezone neće biti ništa...
Vilijams je u rasulu, za Masu ne znam šta radi na stazi...
Možda mu je ipak drago![]()
![]()
jaooo
cesce cu odlaziti van PG i daleko od TV prijamnika kad su F1 vikendi.
jos me cijeli dan blago miniraju @nimfa i jos jedan drug na viber. izgorio sam danas dok sam dosao da odgledam ovo.
otac od druga mi danas u Kolasin kaze:" necu ti nista rec osim da ces se iznenadit kad vidis podijum, u jednom trenutku izasao SC i sve se promijesalo..."
promijesali su mi se zivci onih nekoliko krugova dok nije doslo do kontakta izmedju Rikarda i Rozberga. vec sam zamisljao scenario kako Rikardo nekim cudom pobjedjuje danas a Vettel zavrsava kao drugi...no - bravurozan Vettel, kakav doktorat od voznje.
zao mi je zbog Kimija i onog jebenom pucanja prednjeg krila kod Pereza. konacno bi Ferrari zauzeo najveca postolja na podijum.
mada sam i ovako prezadovoljan, da se ne lazemo!
![]()
Мислим да је побједник дана Малдонадо , стварно свака част
Чу лимитирају му брзину у пит стоп, срам да их је
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks