Ne. Vjeruj mi da su svajcarci, licno ih vidjela. Ovaj izvise mene sto zivi je svajcarac ima nekog pita koji svudje sere ulicom i ne kupi iza njega. Mada ima svajcaraca koji kupe. Zato kazem da nemoze se rec za jednu naciju da je top. Ima dobrih ima losih i nema veze sa "odakle su".
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Moji Svajcarci su uredni i savjesni gradjani koji postuju svoju drzavu i jako precizna pravila suzivota.
Hvala Lepo
Tvoji su zlatni. Mora da su u godinama jer i to se mora reci, nisu svi starci u CH ima i tinejdzera, omladine, koje boli mucak za sve i haos prave. Moj grad je pun takvih. Ali naravno ako se kreces u nekom "elitnom" drustvu, sto posto su ok. Ponavljam se ali se nemoze reci za jednu drzavu da ljudi u kojom zive su svi cisti i uredni. I godine se tu gledaju. Kad si mlad vracas se sa neke "Rave party" boli te uvo sto ces okacit' jednu bocu piva o zid ili polomit' nesto usput za "fun".
Da, i za razliku od nasih Ambasadora, eto mogu da potvrdim da se CH Ambasador ne "libi" da posalje poziv za proslavu Dana Drzavnosti CH.. Sa zadovoljstvom prihvaceno. 724. Nacionalna Feshta..
Hvala Lepo
ne libi? i kakve veze ima dan drzavnosti sa ovim sto sam pisala? I treba poziv za to? Mene ambasadori ne zovu ali idem na jezero za taj dan drzavnosti da vidim vatromet, niko mi ne brani i niko ne mora da me pozove. Sama idem, ka' velika. I svako zna da je taj dan proslava i ambasador je u toj prici suvisan skroz.
Bljic strikes again samo im fali tekst kako je u grckoj i turskoj raj i jeftino
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/577...s-ovo-je-plaza
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pretpostavljam da se misli na ambasadora u Bg i proslavu koja će se tamo organizovati...
Ove članke o cijenama je smiješno pominjati, nek prošetaju po Bg pa nek vide cijene...
#fakenews
Ne trudi se. Ovo je pocelo da podsjeca na 90te dje tamo na zapadu dje oni zive sve med i mlijeko. Pokusaj da se nesto objasni sa visine i nivoa jer svi su oni sa strane dusebriznici i mogu da nas kultivisu, a iz svake recenice izbija malogradjanstina Pavinog Polja
Jeste na zapadu se ljudi kupaju,g**** im ne smrdi, svi su bogati i kulturni i lijepi i bez mana a mi smo Šaka Zulu plemena, ružni, necivilizovani, jedemo malu djecu.Šta da se radi nije ovo za svakog.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Danas pričam sa prijateljima iz Bg, neki rade kao savjetnici ministrima u Srpskoj vladi .
Ni oni se me mogu nacudit o pisaniji nekih medija o Crnoj Gori.
Nego kad se uzme u obzir da su većina Srpskih agencija zakupili smjestaje u Grčkoj i Turskoj kao i prevoze ne treba se cudit.
Treba popunit te kapacitete, jer je djavo već odnio salu.
Postoji i plaćena propaganda, razumite i to.
A naše ministarstvo turizma je krivo sto se ne potrudi malo više da ne dodje do toga ili da demantuje dobrom reklamom to
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne vjerujem da naručeni tekst košta više od 50 € i pljeskavica za novinara.
Bio je jedan " novinar" koji je obilazio sankove po primorju. Ako ga castis šta, on tonpohvali a ako ga natjeras da plati popljuje ti lokal.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Veliki sam navijac CG i Crnogoraca ali "kultura ponasanja" i "Crnogorci" su ANTONIMI, nazalost99%.
Moj 1% su forumasi cdm-a, Adnan Cirgic, akademici DANA-e, moj dragi prijatelj Sreten Vuj**c. , moj pobratim Veselin Vuj**c, Njegovo Blazestvo Mitropolit Mihailo, gospodja Vukica Martin**c. i citava porodica Gazivod** iz Bajice![]()
Last edited by A+A; 25-07-15 at 15:27.
jeste u pravu si...
One Ring to Rule them all...
Ziva istina,ima jedna familija u Plav prica se da se znaju ponasat.Nijesam siguran ali sam nacuo tako.Arovići se prezivaju.
Kako ne znam Irfana i Safeta malog sto ga zovu Jaje.
Legenda kaze da su se jedan dan toliko ponasali da su morali doktoru da ih vode.
Svaki put po dolasku u CG setam po Bajice s pvc-kesom i sakupljam "crnogorski" otpad. Niti jedna gore spomenuta osoba ne kaze da sam inozemni idijot. Svi su ostali ubjedjeni da jesam![]()
Ni ova familija iz Plava te ne bi osudila siguran sam.Evo i Gando je upoznat sa njima cak su i doktorima privodjeni radi kulture.
A2A,pusti Bajice(inace kaze se po Bajicama),nego dodji u Niksic,malo oko Trebjese,a ujedno da vidis neke Djurdjevce,iz Sisovika,znas koja kultura,drze krave,a domacin svira violoncelo.
Jaje su ga zvali kad je mladji bio,sad ga zovu Mude,I ozenio je neku ruskinju,sa Kamcatke.I edituj idiJot pliz,bode oci ka Norvedjanin sa saplanjincem.
Sad salu na stranu sto se tice Crnogoraca i kulture.
Prosle godine smo radili akciju ciscenja Tare, koja je vrlo mlako ispracena. Izvlacili smo skoljke od auta, ves masine, tone i tone smeca itd. Niko nam nije izasao u susret, ljudi iz NP su rekli da nije to njihov posao (za kratki rafting taksa je 13eur po osobi, milione prave), iz opstine i komunalnog su rekli da je prioritet da se cisti snijeg u selima, tako da se organizovalo nas pedesetak i ocistili nekih 30km za 2 dana. Tara je 104km u CG i 74km koje mi nijesmo ocistili niko nije...
http://www.vijesti.me/forum/sutomore...premium-844089
To je taj tekst
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Znaci u restoran na javorovaci nemojte jesti nista, to je sramno. Prvo sam jelo vrstio, drugo nijesam od bruke mogao...
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks