Lexus sets high standards for the craftsmen behind the interior of the ES 350.Automotive Newsreports those responsible for stitching the leather on the sedan's instrument panel must first pass a simple test. Given a blank piece of paper, the applicants must construct an origami cat's head. No big deal, right? Not exactly. Lexusmakes each worker fold the piece usingone hand, whichever one happens to be their non-dominant. As if that weren't difficult enough, they have to do it in under 90 seconds.
That kind of manual dexterity is tricky to master. According toAutomotive News, it can take years to become aTakumi, but the level of control is important for work typically relegated to mechanized hands.
[img]https://s4.postimg.cc/w4i134o7h/image.jpg[/img]
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-07-15 at 15:34.
TAKUMI
Fabia ima da se zgrozi sto je ovako patosiran.
Moze to jos nize...
TAKUMI
A dobro ovo je sigurno air ride inace ovako spusten ga ne bi mogao voziti normalno ni u USA.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
sto im je trebala ova muka s farovima.. da je krsten far, vec bi ga uzo..
Ma da nema vake maglenke vec bi bio moj.
TAKUMI
koliko bi mene boljela kita za maglenke
Lexus Invents First Heartbeat Car Based On RC F
Taksista prešao 1.000.000 u Priusu bez kvara
Taksista iz Beča Manfred Dvorak kaže da je svoj hibrid vozio neverovatnih 1.000.000 kilometara bez ikakvog kvara i bez zamene baterije, što je zaista impresivan rezultat.
Dvorakova priča se, očekivano, našla na zvaničnom YouTube kanalu austrijske podružnice Tojote, pa se u videu vidi malo PR pečata, vredi pogledati.
I Golfovi toliko prelaze![]()
Prelaze moju guzu.
TAKUMI
licno se vozio u petice PG TAXI redom su imale ok 870 000 km dvije tri po 750 000
ne lupa, ne skripi, unutrasnjost ocuvana
ne volim ja golf ali za one hjundaie i razne lamine koje nasi taksisti voze su gospoda
Nema toga auta koji ne ide 1000000 km. Pa i Golf. Pitanje je, koliko hiljadarki je ulozeno u medjuvremenu?
TAKUMI
Ima ih nekoliko u USA sa preko milion milja, na fabricku bateriju.
TAKUMI
Lexusov leteći skejt zaista postoji
Lexus je nekoliko puta objavljivao snimke i informacije o svom proizvodu, baziranom na sličnoj tehnologiji koju koriste brzi maglev vozovi u Japanu, a sada je stigao i zvaničan datum premijere - 5. avgust.
Naravno da postoji. Ljudi iz Leksusa nikada nisu lagali.
TAKUMI
Je li kratak rok da im damo 10 god do prvog lebdećeg Lex-a...?
#fakenews
Kazna za parkiranje Lexusu u Herceg Novom...
Lexus ili Lada...
![]()
Last edited by McS; 30-07-15 at 11:19.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks