Može li neko na PM da mi pošalje link gdje mogu skinut FlightRadar24 Pro za ajfon? Free verzija ne prikazuje apsolutno nikakve podatke.
Može li neko na PM da mi pošalje link gdje mogu skinut FlightRadar24 Pro za ajfon? Free verzija ne prikazuje apsolutno nikakve podatke.
Instaliraj vShare i onda skini app.
TAKUMI
Bio pjan ko zemlja.
TAKUMI
Znas provjereno ili pretpostavljas ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pa pretpostavljam.
TAKUMI
Nemoj molim te pretpostavljati. To novinari rade.
Vidjeli smo izvucene tockove na skijama (ili kako god ih zovete). Osnovno pitanje je zasto su tockovi bili izvuceni prilikom sletanja na SJ.
Nema indikacije jesu li izbaceni ili nisu ?
Zaboravio ?
Trebao je da sleti na pistu pa su ga u nekim od kljucnih momenata pri sletanju poslali na SJ ?
Pio dok je letio pa je zaboravio sto cini ?
Neki momentalni zdravstveni ispad pilota (sok od vrucine, blagi sr.udar, zamor....)
Jesam dosadan..... Pogotovu poslije onog glisera drzavnog sa kupacima i mecke na adi...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Čovjek svaki put rizikuje život da bi nas spasavao i naša dobro i stvarno je u najmanju ruku neukusno(sramno) tako paušalno rec da je bio mrtav pijan.
Možda je od umora napravio grešku ili neki kvar bio, u svakom slučaju drago mi je pa se on izvukao jer u takvim situacijama većinom piloti ginu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne vjerujem da je bio pjan, cim je bio priseban da reaguje u toj brzini I nepovrijedjen se izvuce ispod vode...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
tu se radi o milisekundama da se nesto podje po zlu... i nije lijepo kritikovati cojeka koji se bavi tako teskim i odgovornim poslom pa sve da je bio pijan (sto nije 100%)
istina da stajni je stajni trap izvucen, ali ne mora da znaci da je to glavni uzrok prevrtanja..,
Alo ljudi Fabia_Elegance je hejter... Ne shvatate valjda ozbiljno šta on priča?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Cudi me da je rekao da pretpostavlja, obicno on sve zna...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kako ga je pogodio vjetar u poslednjem trenutku, svaka čast čika pilotu za ispravljanje. Mada imam osjećaj da je mogao bolje da odradi ovo slijetanje sveukupno.
Btw najljepši avion na svijetu![]()
Last edited by Lackie; 27-07-15 at 11:18.
Pilot tatica.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kako misliš da je mogao da slijetanje odradi bolje? Brate jesi vidio kako ga je udar vjetra zanio? Ovo je u Holandiji pri nezapamćenom nevremenu i udarima vjetra, video od prije par dana. Veoma zajebano slijetanje...
Pa zato napisah mislim jer nisam upućen u brzinu vjetar i uslove. Gledao sam milion slijetanja uz crosswind koji su bolje odrađeni. A i KLM je poznat po ne baš vještim pilotima.
Mada uglavnom tripl 7, 747, 380 i sličnim makinama upravljaju majstori![]()
Last edited by Lackie; 27-07-15 at 19:47.
bolje su odrađeni jer je bio povoljniji vjetar ovoga je zanijelo baš u nezgodni trenutak, dobar refleks
She is only here to annoy herself!
Ovome treba dat otkaz.
TAKUMI
Zbog čega otkaz?
Zato sto Fabia tako kaze.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks