Bice da je do tebe onda![]()
![]()
Ada djaoli g aznali ne pravi prekrsaje
Mene nikad nijesu kaznili kad nijesam kriv, ali su mi nekolika puta i oprostili (mada uvijeg banalne prekrsaje poput svjetala)... jednom cak i brzine... fino objasnis coeku da 58 nije prekoracenje kad se u naselje racunaju 2 medjeda i 3 vuka jer kuce nidje nema i eto... znaka nema, a ta fiktivna racunanja su za djecu i price da je bio znak prije 18 kilometara![]()
Kako mogu utvrdit za koju kaznu, od kad i sl. mi je prinudno naplaceno za Zr firme u kojoj sam odgovorno lice? U evidenciji supa Bar imam dvije kazne od 2012 i 2013 koje su ukupno 50€ i nisu plaćene.
U januaru 2015 sam imao sudenje na koje nisam otisao i oni su doneli presudu, posle 10 dana mi je bila ta prinudna naplata i mislio sam da je to to. 70€ + 15 skinuto.
Međutim juce mi dolazi presuda od januara po kojoj treba da platim 90+30. E ako ja sad znam sto su oni uradili, i sto ja dalje da radim ubite me?
Vide da imas para, da imas firmu i uzimaju koliko im zatreba. Idu logikom da ti to ionako neces pohvatati koja je kazna, a koja nije.
On topic: ti si fizicko lice sa jmbg 1234567890123 a firma je pravno lice sa pib 12345678. Dakle - dva odvojena subjekta. E, kako mogu kaznu koju su tebi napisali da naplate od nekog drugog (firme) - nije mi jasno.
Vozio je auto reg na firmu sa putnim nalogom
f6
Dobija li onda firma i kaznene poene?
Nisam vozio firmino auto, firma nema registrovano vozilo, ponavljam ja sam odgovoeno lice u DOO, i to je jedino što nas veže. Skinuto je za zr-a firme, ne sam mog ličnog jer i nemam nikakav račun otvoren na svoje ime.
Mene zanima koga da kontaktiram da bi vidjeli sto je meni skinuto i zašto, konkretno na koju adresu u mupu?
Last edited by Tom; 09-07-15 at 19:35.
Ti i pravno lice ste dva razlicita pravna subjekta.
Shvatio bih da je firmi doslo rjesenje od Suda da se tebi licno od plate odbije taj iznos kazne; ali direktno skidanje novca sa drugog pravnog subjekta - nije mi jasno.
Zna li ko od vas čiji je crveni ferrari - cetinjske tablice ?
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zna li neko kad ce doci tablice ? Vidim da neki cekaju po 20 dana ,kao da jos MUP nema tablice. Jel istina to ?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Za motor ih nema evo 2 mjeseca... Ja sam predao 01.06 i još ih nema... Sramota za normalnu zemlju, kod nas potpuno normalno stanje... Pritom naravno neće ti je produžiti ili umanjiti iznos za ovaj period što si čekao...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa vozite
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
ne možeš izvadit potvrdu kad je prva registracija, potvrdu izdaju na osnovu tablica, može samo ako imaš col tablice ili motor prevodiš npr sa BD na PG, ali i sama potvrda traje samo mjesec dana jer po zakonu zahtjev mora biti završen u roku od 21 dan.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
I bez tablica se izdaje potvrda, znam sta pricam, meni su je izdavali za tek uvezeno auto...
istina, 'regularno' je izdaju na mjesec dana, a pise do kad je predmet u odlucivanju... uz neku napomenu sam siguran da i rok od 30 dana moze biti duzi.
Na osnovu potvrde i polise mozes upravljati autom na teritoriji drzave
Ja sam je uzduz i poprijeko preso bez ikakvih tablica
dje se vadi ova potvrda? ja sam zavrsio tehnicki 4.7. i jos cekam tablice..u pitanju je prva registracija...vozam se tuda po pg, izvlacim se nekako..2 put su me zaustavljali, ali se izvukoh
pa reko da izvadim tu potvrdu, jer imam posla i van pg...napisi mi kako ide procedura za to
Per aspera ad astra...
svaka čast, meni je nijesu htjeli izdat bez bilo kakve tablice nema teorije, pet puta sam je tražio i uvijek im je isti odgovor NE MOŽEMO IZDATI POTVRDU BEZ NEKUH TABLICA. E sad kako su je tebi izdali nemam pojma, možda si imao neke strane col tablice ili sl. Da je mogu izvadit ne bih se puno śekirao kad će bit gotovo, samo da mogu vozit... ovako trt.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ali opet ne možeš preko granice... Što je izgleda samo meni problem![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
nije, no se moras strpit
Regularno trazio potvrdu da mi izdaju tamo dje sam predao papire... ako je budem u papire sacuvao cu je skenirat sjutra da je okacim odje za buduca pokoljenja...
Nikakvih tablica nijesam imo na kola, niti su dje pomenute u potvrdi (muka mi bilo da se pravim francuz) ahahaha
Smije li da se vozi jednom rukom?
Ima li kakva kazna za to?
(druga je u imobilizaciji)
--------------------------
Do Not Disturb.
Ko šalta?
Automatik.
A za parkiranje mogu lijevom, nikakav problem.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks