a kaze komentator:
"mnogi ce reci gol iz nicega, al ovakve golove postizu vrhunske ekipe."
zasto nijesu igrali na stadion Buducnosti? da pokrepaju ovi na ovu vrucinu...
ništa, da vidimo malo rudar kako napada
a kaze komentator:
"mnogi ce reci gol iz nicega, al ovakve golove postizu vrhunske ekipe."
zasto nijesu igrali na stadion Buducnosti? da pokrepaju ovi na ovu vrucinu...
Ivanović izbaca dvaput po nekoliko igrača u istoj akciji i niko ga ne prati. Nevjerovatno.
Prije bi ovi iz rudara pocrkali...
Ivanovic odlican, mozda najbolji na terenu..
Pozvati ga za A obavezno....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za ono izvođenje kornera bi im toljaga trebalo dat.
evo akcija malo prije trojica rudarovih na desetoricu crnih. pa ***** ti kad ovaj misli da napanu?
Miroje Jovanović.
Crni miroje.. :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aj sa srecom rudar pa jos bolje slede godine. Stvarno svaka cast, drui krug kvalifikacija LS, prethodnih godina su nas punili, sad smo se bar oprostili casno. Ima nade za CG fudbal.
sent from tabure
Ovo se moglo proć i pored svega. Ostaje da se uzdamo u Mladost.
knežević se nije vadio iz ofsajda
Ovaj Ivanović je odličan igrač. Šteta što nema sa kim igrati. Karabag truba, žali bože para koje oni imaju da prosipaju.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ivanović je imao priliku da napravi nešto više u karijeri kad je sa 22 godine prešao u OFK Beograd. Tu šansu nije iskoristio i vratio se u Rudar. Šteta.
sto promasi onaj jovanovic ccc
ovi drugi non stop u ofsajdu.
odlican oaj Ivanovic, biser
Marić je jedan od najgorih naših trenera. Nije mi jasno kako neko uloži pare u ekipu i dovede ovakvog trenera.
Nešto kao Igor Jovović prošle godine u KK Budućnost.
Nije moga rudar proc ove, nemaju oni tu harizmu. Mladost bi i ove izbacila.
Ivanovic, praznoglav. Dzabe mu sto ih po trojicu izbaca kad je sledeci potez uvijek kiks. Umije da dribla, ne umije da igra.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ovaj Rudar ne bi dao gol ni da su igrali još 3 utakmice ... pa ono je bruka kako su spojili u napad igrača koji non stop petlja sa loptom a ne umije centrirat ili odigrat na prvu i visokog igrača koji se dobro gradi ali je uvijek ili u ofsajd ili se mora lobovat igrač koji ga čuva da bi lopta došla do njega ... svaka čast što je rezultat samo 0:1 u dvomeču ali odavno ne vidjeh ekipu koja ima fizički solidno pripremljene igrače koji nemaju nikakvu koncepciju ...
deuscroix
Trčanje uprazno, nekonkretnost, panika s loptom, panika bez lopte... CFL ekipa.
Sve počinje od trenera, a Marić i harizma ne idu zajedno. Gubitničke samosažaljevajuće izjave nikom dobra nijesu donijele. Toliko je iskukao ovih dana kako su ovi bolji da bi se moglo pomislit da se radi o kremu evropskog fudbala. I tu titulu kako je uzeo, ja mislim da ni ne zna kako niti da vjeruje u to. I ja sam ubijeđen da bi Mladost prošla da je bila na mjestu Rudara.
Last edited by amnesiac; 22-07-15 at 23:35.
http://www.vijesti.me/sport/maric-pr...-detalj-843675
Jeste, samo su pogriješili kod gola i to je to. Šta je sa ovim čo'jekom...
Last edited by Samo Niksic; 23-07-15 at 09:51.
Zamalo Sutjeska izbači Debrecin a oni danas 9 golova dadoše ... i to baš lijepih golova ...
deuscroix
Dade i Beqo dva gola![]()
Prenosi li rtcg sat Mladost?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks