Brodi
Hahaha
Ko voli GOT serija slicne tematike samo bez fantastike i bazirana na istorijskim dogadajima
Wolf Hall
![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Brodi
Hahaha
opširniji Heroes Reborn trailer
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Gledam ovu Ballers seriju i jedan me lik tamo nezamislivo podsjeca na Joffreya.Sto je najjace, siguran sam da onakvih likova ima u danasnjem sportu koliko hoces.
The Boondocks, pregledah sve za 2 dana. Odlicna serija, steta sto nisu snimili vise epizoda.
Završih Twin Peaks, čudo stvarno, baš se nauživah gledajući. Imam osjećaj da bi još bolja bila da sam je gledao '90/'91 ali tad nisam još uvijek bio u planu hahaha, neeeego nikad nije kasno. Prva sezona je mnogo bolja vjerovatno zbog problema koje je Linč imao tokom druge, a i kraj druge je baš žešći cliffhanger ... ali obradovah se kad sam vidio da stiže nastavak posle 25 godina (ka' što reče Laura) ... uglavnom preporuka svima koji nisu gledali.
nista strasnije u zivotu pogledao nijesam. bob je bio i ostao najuzasnija kreatura ikad, bar za mene, a odgleda sam masu toga. kad proviri iza kreveta... majko mila... sjecam se, hahahahaha, prije par godina bila na rts i ja pratio redovno, kasno uglavnom, dodje drug do mene, sjede, zagleda se, slozi mi stoeovo facu i podje, hahahahaha, nije mrco spava 2 dana. epizoda sa crnom kolibom ja mislim da je bila, finalna bi trebalo, kad kuper upada tamo i kad se desava ona horor psihodelija, vristanje lorino... uh... maxe...
1993-2020
jes, pisali smo odje za novu sezonu. al stvarno ne znam kolko je linc imao to u planu, mada kolko je dlu ne bi me cudilo. ja pojma nijesam imao. cus poslije 25 godina, e zvek stvarno. e da, grijeh bi bio ovoga ludaka ne pomenut:
http://www.chud.com/articles/content...sa2ep21_10.jpg
1993-2020
Da nije ko gledao ovo: http://www.imdb.com/title/tt2543328/
Izgleda mi dobro.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jesam ja,nije losa serija,malo je spora i teska ali moze
Podgorica Podgoricanima!
kako sam slatko zaspala dok sam gledala drugu epizodu druge sezone Rectify aooo, nije losa serija ali je spooooora soporificna uh.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Viđeh da je Amazon najavio Hand of God za jesen. Konačno više
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Twin Peaks prva sezona mozda i najbolja od svih serija koje sam gledao. Druga sezona mi je bila isto odlicna dok se nije otkrilo za Lauru Palmer ko je ubio. Od tada mi je serija postala previse "nabacana", onaj novi zaplet sa sahovskim ubicom mi nije bio toliko zanimljiv kao misterija oko LP a i kraj su tako traljavo odradili, sve nagurano bez ikakvog smisla mada im je sama televizija tu stvorila problem jer je opala gledanost pa je zato tako nakaradno ispalo. Gledacu taj nastavak ali mozda je bolje da su ostavili Twin Peaks da pociva u miru, nisam sigurno kako ce sve to da ispadne narocito u modernom ambijentu bez te atmosfere 90-ih. Gledao sam i Fire Walk With Me, potpuno nepotrebno sr*nje od filma.
Mr Robot posle cetvrte epizode mi je bas opalo interesovanje za seriju. Prva epizoda mi je bila odlicna i bolje bi bilo da je to uradjeno kao film a ne serija. Niko od likova mi ne drzi paznju a ne znam ni kako se ko zove sem glavnog lika. Oni delovi sa hakerisanjem su zanimljivi ali cela ta prica oko revolucije protiv neke korporacije mi je nepotrebna kao i Slater i kompanija, bolje je da su ga samo ostavili kao hakerskog Dextera.
Naleceh na ovo slucajno sjajna mini serija ovaj History u zadnje vrijeme pravi vrhunske igrane serije
Gangland Undercover
Alcatraz odlicna.Kako mi je zao sto sto su je otkazali isto kao i za forever.Sve odlicne serije
Podgorica Podgoricanima!
Briljantno napravljeno i surovo prema Vašingtonu...
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Da mi je znati na kojim je drogama bio režiser ove zadnje epizode Mr. Robota?Totalna psihodelija
I agree. Ako budu opet "psihodelisali",bataljujem.
House of Cards,sam tek poceo,zanimljivo je...
Sent from turbine
James Tiberius Kirk
Konacno se nakanih da zavrsim 5. sezonu Louie i zakljucio sam da ovaj coek nije normalan,5 epizoda: kako se iskidah prvi put od onog celavog indijanca, tacno cu ga sanjati nocas, ali pjesma na kraju...
Uvatim ga ponekad na Comedy Central-u, makar mi se čini da je tamo. Ludak.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ma nema greske sa si kejom. coek je bez konkurencije. gleda sam mu neke stand apove, vilica mi se kocila. kad je prica kako se navario nedje u nju dzerzi sa nekom maldjom ekipom overio sam. da li bikon teatar ili o maj gad nastup, ne znam. coek je samo iskren, **** ga, ahahhaahahaha
1993-2020
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks