Hahah, pata pata, jedino u rezultat.![]()
Ne mogu centar prec, Muriljo skida s gol linije, Handanovic skida Levandovskom 1 na 1, i jos neke sanse, neka casti ti.![]()
Ne znam je li neko trolluje Del Piera ili šta je ovo već.
![]()
to guraju ovi navijaci Juvea.
misle da smo dozivjeli kolektivnu amneziju pa se ne sjecamo kako su ga najurili...
![]()
Navijaci Juventusa su najurili Del Piera...
I covek ladno stavi Totija u ovo drustvo.
nijesam ni rekao da su ga navijaci najurili.
no navijaci pokusavaju da zamaskiraju ono sto je Juventus kao klub uradio svojoj legendi.
Nije nego je vama klub trenutno tu dje jeste pa se hvatate za Juventus i nesto sto se desilo pre 3 godine, ljudi iz uprave su ispali go*na prema njemu i to su i navijaci Juventusa na forumu vise puta rekli (bar koliko mene sjecanje sluzi).
nema to veze sa tim dje smo mi sad.
realno, vi i Real ste u mrtvoj trci za najgubaviji klub u ovom dijelu univerzuma kad je u pitanju odnos prema svojim legendama.
Samo navijači koji nemaju ništa dobro u svoje dvorište da vide kukaju kako je lijepo u drugim dvorištima![]()
Last edited by Markys; 21-07-15 at 16:31.
konkretno za ovu polemiku imamo jednog koji je nakon okonacanja igracke karijere dobio funkciju podpresjednika kluba.
dje je ono vasa "legenda"?porto? zanimljivo...
Ko će u 100€ da Gvardiola šalje u januaru ponudu od 40m? Naravno biće glatko odbijena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Za ovo su trebale godine rada,da se ovo smisli...
1908.
Kakva kanalizacija od klipa. Jedino što valja ovaj bigl u pozadini, rado bih kupio jednog malog ako znate nekog u CG da prodaje.
za Jokaša
Možda navijači Parme neće moći da gledaju svoj tim u Serie A, ali SKY je napravio presedan u svojoj istoriji, jer je ovo prvi put da će gledaoci moći da prate četvrtu italijansku ligu: Sve utakmice Parma 1913 u Serie D biće direktno prenošene na SKY televiziji!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovo mu je jos i top ispalo...
Tu es mon héro!
Kasiljas nastavio tradicionalno da brani i u Portu...
Ako znam sto mu je pomamio se, ova oba gola je nekad skidao kao od sale.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kakav drugi go' primi, pa ovaj crnja se smija minut posle jer nije vjerova da mu je ovo upalo...
Na psihickoj bazi ili ne, teeeska je rupetina postao...
Eo cetvrta godina.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vazda je to batru bio..
Izvikan golman...
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks