I meni na 1,9 128ks kad je upaljena klima, nikudj! Tj kad se upali turbina onda oce, al dok dodje do toga........
Meni jedan "majstor" pomenu, veli mozda je do kompresora klime, sto mi je apsolutna glupost?
Klima mi radi, ubija.... 30.sek posle prvog paljenja izbacuje hladni vazduh....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja klimu osjecam na 3.5 koji ima super low friction kompresor a ne na mala auta sa bezveznim kompresorima.
TAKUMI
Sad lupam, al vjerovatno ima i veze je li obicna ac klima ili npr dvozonska.... Pretpostavljam da se ac manje osjeca?
Ja isto na 105 ks u bmw kad upalim klimu tacno se osjeti ko da sam presa u neki drugi auto.. Sigurno uzme 10 posto ako ne i vise.
E ne znam, al uzbrdo place)) dok ne dodje do 2000 obrtaja
Last edited by stefke; 20-07-15 at 23:24.
Isto mi je ljepse u ladovinu ali malo sporijeKad preticete ugasite klimu na kratko
![]()
Evo ti brate iskustwa sa Kljucarima iz Sefa. Nemam vremena da trazim jos postova a ima toga jos.
bjezi od njih go*na velika su to.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da dodam moje. Crkao kljuc od auta ne radi daljinsko zakljucavanje. Narucim drugi sa interneta- a brate ne moze polovan kljuc da se ukodira treba samo novi ili kod nas 250e bla bla. Podjem kod rasa u masline ostavim auto zovnu me za sat vremena sve zavrseno. Bas prelagano
f6
MAF, PS, TS, VGT, N75, leak...moze svasta da bude.
TAKUMI
e jbg.. ja danas bio kod njih i zavrsio sve..
juce se dog da dodjem jutros do 10.. i da ce danas zavrsit jedan prozor za 40e.. jer imaju dosta posla..
jutros dosao.. i pitao moze li oba prozora za 70.. i pristade..
stojalo mi je auto jedno 5 sati tamo.. imali su stvarno posla..
e sad kolko su to strucno napravili pokazacje se ovija dana.. jer ljeto.. prozori svake malo gore dolje..
Prva kisa ili pusti vodu na stakla neka lije5 min i provjeri podove![]()
Koliko moze kostat ciscenje usisne grane I egr ventila? Ko to moze dobro odradit
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
100% je bilo pitanje, ali ga treba naci. Treba li zeleni karton i ovlascenje za Trebinje ?
treba , zeleni karton i zuti karton (mozda i prodjes bez zutog)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zeleni obavezno, a traze i punomoc, ja sam isao ocevim autom i trazio mi je, a u povratku samo licnu, nista drugo...Kako naletis...
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks