Kad ce zbirka Fabia?![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Vozac je bio OK, ali ovaj pored blavor teski. Hoce da mi dokaze da sam to bio ja (jesam naravno, danas sam isao PG ŠAVNIK PG u full attack modu (Sparco CG potvrdi)) s nema me nigdje na onom monitoru, vidi se crno i 119. Preporucio im da budu tu jos malo, vjerovatno ce naici neka budala i kako voznjom do PG moram nadoknadit izgubljeno vrijeme.
TAKUMI
Koliko kenjanja...
Platio si im 100e inace bi ostao bez vozačke...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja mislim da ih je ubio od batina.
Kao onog motociklistu nedavno...
Do Not Disturb.
Ubio od batina i napisao im prijavu za lazno svjedocenje i organizovani kriminal. I jer im je istekao atest na protivpozarni..
Sent from my iPhone using Tapatalk
I poveo ih na vanredni tehnicki.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
juče ŽB - kosanica - žb- pg...niđe patrole...u sub pg-žb bješe radar posle onog malog tunela, prije ivice
zato u petak od nk do zb 4 patrole. ALi je na zb dolazila neka njemacka delegacija
Odavno nisam vidio presretace put sjevera. A ne da imaju materijala negoo bi neke trebali u ludnicu da salju.. Ali mi je bilo po meraku sto su natakli na radare neke indijance koji su se bukvalno trkali pu putevima. Njih trojica. Ali dzaba, opet posle pola sata proleceli pored mene. Sigurno im bacili 10e i to je to. Katastrofa.
A guzve ogromne, a onih kamiona sa drvima sto idu 40-50 koliko hoces pa se kolone ogromne stvore.
Ko ide put sjevera preporucujem mu da sjedne na voz plati tih 3-4e i vozi se kao gospodin.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Evo vam patrola od Naseg Diskonta put auto pjace, dje stalno stoje, ali su jutros izuzetno nadrkani i driblaju sve redom.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sad cu im proc tuda sa autom na CMD, 50 preko.
TAKUMI
Ajde snimi to kurchinjanje da i mi pichke vidimo to...
Do Not Disturb.
Lako je meni za Fabiju kad ga na 66 preko ogranicenja ne kazne
U Grlic su mi pisali prvu kaznu ikad u zivotu svojevremeno, a isao sam 92...
eeeej zivote varalico![]()
Kad se prodje Gorenje, tu gdje pocinje treca traka. Lijevo u hlad B klasa, srednja traka slobodna, desna ful puna sa zrtvama. Drot pretrce ulicu i zamalo da ga pokupi neki sa Audijem sto je isao CT PG.
Gazite ih!!!
TAKUMI
Evo prije nekih pola sata, kod zgrade Normala, bijela E klasa presretač utovarena na šlepu, bez tablica...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Riknula dok su jurili neku dvicu...
TAKUMI
nocas toyota ordinira od malog brda prema vranjskim njivama... i vjerovatno prema spuzu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks