Zašto ova tema ima naziv teške dijagnoze? Pokušavam da shvatim smisao, i ne ide.
(izvinite odoh off, ali samo pitam...a opet ne očekujem odgovor)
Zašto ova tema ima naziv teške dijagnoze? Pokušavam da shvatim smisao, i ne ide.
(izvinite odoh off, ali samo pitam...a opet ne očekujem odgovor)
Mora da nisi ucila crnogorski u skolU.![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Istina, nisam.
Ruska kultura
Malo je reci stoka
ruska kultura i mi koji ne umijemo otvorit vrata, a da ih ne zavarimo onome do nas.
nothing comes from violence and nothing ever could
Bacjushka...
Meni je u Gintas juce jedan objasnjavao kako on nije imo izbora bez da se pribije do mojih vrata jer je auto pored njega ugazilo u 'njegov' parking...
to sto je cca 150 mjesta okolo bilo slobodno je eto tako...
ili recimo da se rikvercom ubacio pa da oba imamo mjesta za vozaceva vrata... ne ne
sreca pa ga nijesam dugo cekao inace bi mu sazvakao svo auto pa se u moje kroz gepek uvuko![]()
![]()
Neka djaole e ce te forumasi nagrdit,isarat auto,slomit stakla,skinut felme....
Kad smo kod ovoga htio sam juce da postavim pitanje na temi: mogu li da se naplatim od osiguranja, iz evropski izvjestaj, ili policiski zapisnik, ukoliko me neko zvekne vratima i osteti lak/farbu/lim?
Drhtim Cena od akcije forumasa, a 90% ne obraca paznju kako ce vrata otvorit.
Čak ni ako druga strana potpiše izvjestaj i prizna krivicu?
Ne, nego onog ko me stvarno zveknuo vratima i ostetio mi lak/farbu/lim nebitno.
Kakve to veze ima? Moze ti bilo ko potpisat' kad bi osiguranje to pokrivalo, nije problem...
Ako je druga strana voljna da potpise i prizna onda je voljna i da plati stetu, nisu ovi iz osiguranja ludi.
Do Not Disturb.
Naravno na to sam i mislio.
Desilo mi se xy puta da vidim konja/kobilu kako mi udara vratima u auto, jer je tokom radnog dana auto bukvalno ispred mene na parkingu.
Last edited by Rakun; 20-07-15 at 14:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Samo pod uslovom da sve slikate + ostane trag njihove farbe da bi neki ljaljan koji procjenjuje u osiguranje bio siguran da nije 'namjestaljka'...
Teski su za to ko djavo
Da je srece i kad neko ode bi mogo da se naplatis iz neceg sto se zove fond za zastitu osiguravaca (po policijskom zapisniku), ali to u CG ne fungira tako lako
Objasniše mi...mada si mogao biti i kreativnji, obzirniji. Kako god![]()
A i on se loše parkira tako da..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks