Page 248 of 748 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... LastLast
Results 6,176 to 6,200 of 18690

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja kad cujem "paschad" automatski se iznerviram. Za mene zivotinje i djeca su u isti "kos". Nevina i prelijepa stvorenja. Imala sa psa i bio mi je sve. A svaki put kad sam cula (a cula sam to masu) makni ovo pasce doslo mi u glavu da zakoljem nekoga. Cus pasce,kao za djecu da kazes to "deriste/derle", nije normalno. Sto se tice mora u CG isla sam rano i vrcala se oko 11 tada je more najcistije. A desilo mi se jednom da pliva vnogo pored mene i nije bilo od "paschadi". Udjose "paschad" u vodi i niko nije hteo da se kupa. Omg, kakva katastrofa!
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodjo, ili gospodjice.. Vi ne bi napisali komentar da ja se ne izrazih na crnogorski sa pascad.. Da napisah kucad ne bi Vas taklo ovo sto napisah kao upozorenje da obrate paznju na zdravlje kad su te egzibicije "basmebrigovica" u pitanju? Ili mozda i tad bi? Niste morali zaista.. Promasili ste poentu. Ako ste se uvrijedili zbog moje poente - zdravlje i higijena, onda zaista ne morate biti administrator da bi se izrazili -"banujte Maju".. Mozete to takodje ljepse napisat, ali se niste trudili, poenta Vam je bila nesto drugo? A i nebitno.
    Prijatno.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nece te bannovat ne brini. i da, ne bi napisala komentar. Pascad nije crnogorska rijec, nego cutuka rijec iz pm. Da si napisala kucad ne bi me "taklo". Koje egzibicije?
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Zaboravimo, makar na trenutak, riječ koja je upotrijebljena za pse, kučiće, najbolje čovjekove prijatelje...
    Suština bi trebala biti u tome, da se vlasnici domaćih ljubimaca moraju natjerati da shvate neka ograničenja vezana za držanje i boravak svojih ljubimaca.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Dosta sam puta vidio i cuo kako na crnogorskim plazama majke kazu djeci "Hajde ide pisati i kakiti u more" ili jednostavno iskopaju rupicu u pjesku neposredno u sredistu plaze da bi djeca tamo posrala:mad: Toliko o higijeni i zdravlju. Ne znam zbog cega, ali one su zene vecinom govorili ekavicom i sa zadovoljstvom konsumirale pastete usred plaze. :lolblue:
    Rusi se po tom pitanju razlikuju samo u tome da umjesto pastete konsumiraju zestoka pica i pivo u 2 L ambalazi
    PS Uvijek putujemo u drustvu svog bidzina, ali za kupanje biramo iskljucivo udaljene lokacije gdje necemo smetati ama bas nikome. Stovise uvijek imam u dzepu nekoliko pvc-kesica za sakupiti izmet. Stvarno ne znam zasto neke majke misle da kakice njihove djece mirise na ruzu ...:-?
    Last edited by A+A; 20-07-15 at 08:17.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Kakva je situacija na dijelu Miami i Toni Grill plaza? Je li cisto, ako nije ne bih da dolazim.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    I ja smatram da je neukusno tvoje vidjenje da je pas zivotinja koja treba da lezi prljava u nekom boksu na kraju dvorista i da je pogledas jednom u mjesec dana
    dje sam ja ovo napisao druze,o cemu ti pricas? ja obozavam pse i macke,samo sam prokomentarisao to sto je @ maja napisala da su neki ljudi doveli pse da se brckaju u moru,siguran sam da mnogi roditelji nece pustiti svoju djecu u blizini,sto je i maja htjela da kaze.

mozda si ti alergican na ove sto nose burke,ali ja definitivno nisam na zivotinje,
    pa bih te zamolio da mi ubuduce ne pripisujes nesto sto nisam napisao.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Kakvi su apartmani:

http://ekstravelikaplaza.webs.com/

Na slici ne izgleda lose, mada ni nesto posebno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Pitate li se vi dje je septicka kućama pri moru a iza je brdo?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Isto dje i kaficima na plazi...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Turizam-što se to dešava!

Ne smetju prijatelju, samo mi se vise na vrh glave popelo "kod mene u svedskoj na bausteli..." "Ja kad u Minkeen stanem nogom na put...." A sve iz podgorickog lokala sa kafe. Pola podgorice ne poznaje ni drzavu u kojoj zivi a ne da prica sta strancima valja, ne valja ili smeta.
    Isto tako mi dosadila gastajbarterska prica, a svi kukaju da se vrate nazad da u ovu" divljinu"zive i provedu penzionerske dane.
    Na kraju krajeva podgoricani za Veliku Plazu (ne ulcinj jer ga je malo koji usao) su pronasli kada su ih rusi pocerali iz budve, tako da kako je bilo tamo sta i kako oni vide ne zanima me ni najmanje

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Kakvi su apartmani:

http://ekstravelikaplaza.webs.com/

Na slici ne izgleda lose, mada ni nesto posebno.
    Ne mogu ti reci nista, ovako izgleda ok. Blizu je port milena, koja je na zalost katastrofa. Ulcinj u ovo doba ima problema sa strujom i vodom ponekad.
    Dobra stvar je da si blizu mostu pa do ulcinja nema tolike guzve. Problem je ako odes ka kajterskim plazama ili adi bojani. Umije da se desi da taj put od oko 8km vozis sat i po.
    Da napomenem da je ulaz na adu bojanu kolima min 5 eur i ne mozes da izbjegnes uglavnom. Pjeske te niko ne dira.
    Preporucicu ti Restoran kod Miska ili Cickovu cardu ali racunaj da ces da dobro platis ili pice sa peci na drva u Aqvarello na ulazu u centar stoja, uz put je ne mozes da promasis.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ulcinj je uvijek bio i ostao ELITNO mjesto za turizam od 50-tih proslog vijeka... To sto neki misle da turizam u Ulcinju postoji od njihovog "progledavanja", to je deseto.. Budva je bila i ostala vasar..
    Nije mi jasno zasto CG dozvoljava unistavanje svog najljepseg prirodnog dobra iako je SFRJ radila sve da ga zakonima zastiti.. Steta, ali, u CG je uvijek poslednja pamet..
    p.s. G. Hell Raiser, zasto niste kao savjestan gradjjanin prijavili drzavnim Organima raznosenje tona i tona pijeska (drzavnog prirodnog bogastva) sa Velike plaze za privatne zezancije po Ulcinju? Znam da njih CG ne zanima, ali bar savjesti radi?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 11:19.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jes vala, ne sprdaj se. Ulcinj je imao strance u SFRJ na adi bojani dje prelazis preko uskog mosta i ogradjeno kapijom. A ono jeste bas se u komunizmu dozvoljavalo da se mijesa kapitalisticki svijet sa drugovima i drugaricama
    Kome da prijavljujem. Onima istima koji taj pijesak sa plaze dizu. Veci problem ulcinj ima sa albanijom i neznanjem nasih sluzbi, pa je bojana trenutno skoro zatvorila desni rukavac nanosima. Za koju godinu ce one sojenice biti u pijesku a ne vodi
    Last edited by Hell Raiser; 20-07-15 at 11:23.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vama je samo Ada Bojana Ulcinj?
    Sta bi sa onim tonama drzavnog prirodnog bogastva koje se raznosi sa Velike plaze?
    Znaci niste reagovali kad je to zakonski osjetljivo pitanje svim lokalcima na izvolte, a drugo totalno nebitno komentarisete? Zar mi Titogradjani treba da vam ukazujemo na zakon? Kako tek ide sa ostalim, manje vidljivim..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 11:26.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Vama je samo Ada Bojana Ulcinj?
    Sta bi sa onim tonama drzavnog prirodnog bogastva koje se raznosi sa Velike plaze?

Hvala Lepo
    Procitaj malo sta pisem. Pravim razliku i to dobru izmedju Ulcinja, velike plaze i ade bojane

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

To je Vas izbor kako Vi sta dijelite.. Mozete licno i parcelisat tu teritoriju i dijeliti na njemacku, kinesku ili rusku teritoriju.. Irelevantno je.. Poenta je zakon i sto cutite a znate odlicno sta znaci zakon o prirodnim bogastvima u CG..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Draga majo. Ja taj grad obozavam, ali da ti skrenem paznju na nekoliko detalja. U tom gradu je smjestena uprava Morskog dobra. Ulcinj je jedan od gradova dje dps nikada nece doci sam na vlast. I zbog toga je to jedini grad dje je zona morskog dobra blizu 4km od obale tako da opstinska uprava se ne pita ni koliko pijan sa gacama. U budvi npr se ne pitaju dalje od setalista. Oces da ti pojasnim kolike probleme to stvara, pa onda naravno da se svako ponasa kako mu padne na pamet jer se svi proglasavaju nenadleznim. Ni u jednoj opstini na cg primoriju ne postoje tolika preklapanja nadleznosti koliko u opstini ulcinj

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ovde se ne radi o Opstinskoj imovini nego o Drzavnom Resursu. Svaki gradjanin, saobracajac cak, i svaki radnik Opstine je duzan da obavijesti Drzavu za krsenje zakona.. Dakle, sve sto ste i sad napisali nema veze sa poentom - Drzavna imovina i zakoni. Zasto Vi koji obozavate taj grad, i kako kazete cesce ste tamo nego i ja, Vidite sto i ja i svi ostali, pa i ona saobracajna policija koja stoji pored ogromnih nasipa drzavnog prirodnog bogastva nasutog za privatne interese lokalaca - ne reagujete.. Ali, ako kazemo da su oni posebna sorta ljudi, sto mozda i jesu, sta je onda sa Vama? Komentarisete nebitno, tumacite sta ko rece i kako Vi pojmite sta, ali ne reagujete na to ocigledno krsenje drzavnog zakona?
    O cemu da pisemo ovdje? O tome da je neko bio do 11, a neko od 11 pa plivao u ... ? O opstem ili o licnom?
    Za licno moze se i na blog, ali forum bud. cg je osnova diskusije pitanja za opste dobro.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 11:55.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa poceli smo sa licnim stavovima. Ti si ustvrdila da smetaju psi koliko se sjecam, pa kad ti se ne svidje odgovor presli smo na "dine" pijeska uz put koje se ne sjecam da sam vidio. Da li je ona gomila kuca ondje gradjena sa njim vjerovatno. Da li je neko dao koncesiju na taj pijesak jeste, i ako te bas zanima vadi se malo visocije kad prodjes skretanje za adu bojanu. Da li je bilo malo sa plaze malo sa koncesije, jeste vjerovatno. Ali kako smo unistili korito morace u zeti, tako se unistava i ovo u Ulcinju. I sta da prijavis onda

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ava ava ava, sudija je krava.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam sta vi g. Hell Raiser tumacite.. Vjerovatno Vi samo pisete zbog vasih utisaka radi licnog ugodjaja, ja sam pisala o utiscima i reakcijama drugih oko mene. Ne znam zasto projektujete da sam ja spominjala licno kad su ona pascad-kucad bila u pitanju, jer ja se mogu spakovat' i otic' jer znam "ponesto" o zdravstvu, o zakonima u civilizovanom svijetu itd.. Dakle POENTa - jos jednom, bila je oko zastite zdravlja djece i trudnica prvenstveno, i briga o kojoj ne bi trebala Maja ovdje da pise, vec drzavni Organi da preventivno - zakonima djeluju.
    Ako treba i Vama da crtam ... Boo.. Nego, ni to ne skrece temu sa najociglednijeg, da Vi kao tumac konkretnih komentara, nit' spominjete raznosenje Drzavnih resursa, niti bi spomenuli (iako saltate koliko god mozete i izbjegavate sustinu), da ja Titogradjanka ne prokomentarisah tu svima dostupnu ociglednost.
    Nego, sad mi je prijatelj napisao na skype da je ubijedjen da su g. Stankovic ovih dana na putu ka Adi Bojani, kao i neki g. Milacic, sigurno uocili, i nakon vikend odmora u Ulcinju, vec danas Sigurno reagovali jer to je drzavna imovina i njeno prirodno bogastvo.. Ne znam otkud mu ta Sigurnost, ali...Mozda je i cinican, mozda ironican, mozda ladno ozbiljan.. Rece da su oni u obavezi kao gradjani i kao sluzbenici da reaguju..
    Ne znam..
    Vidjecemo...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 12:43.

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Da ne otvaram novi topic, dajte za preporuku neki manji hotel u Boku (a i ne mora da je bas tamo) sa privatnom plazom da je uz sami hotel. Tipa Xanadu u Baosice ili Vila Kostanjica, tako nesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

imas Forza Mare.plaza je uz njega,privatna.

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Popunjen skroz a i vjerujem da bi me to kostalo ka Svetog Petra kajgana U Xanadu mi za sad djeluje najprimamljivije no reko da nema ko bolji predlog mozda...
    Last edited by BiTrAtE; 20-07-15 at 14:26.

Page 248 of 748 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)