8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Ljudi,opustite se,ovo nije finalni model-tako da nije posvecena paznja svim detaljima...A i da jeste:
Zamisljam trku u kojoj Giulia rasarafi nekog M-a,ili AMG-a,i vlasnik Svabe kaze:E-ali tebi plastika na volan nije dobro uklopljena.
Pffff
sport tourer lele![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne vjerujem da ce je "sputavat" jer da su htjeli,ne bi njoj dali Ferrarijev 2.9 Bi-turbo,a Maseru Pentastarov 3.0,ne bi u svaku planirali kardan od karbona i tako neke finese.
Inace,mislim da je ovo poslednji model koji ce menadzmentu dati odgovore,vrijedi li zadrzati Alfu,ili je prodati vw-u npr...
Drugari.. Kupio mi je drug 159 2.2 JTS. Ne znam bas je li se usrecio, ali je uzeo bas povoljno.
Dje je najbolje da je servisira?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek nadje nekog majstora i okumi se sa njime jer mu je tako najbolje![]()
Fanđo. Put Mareze. Imam i broj ako ti treba.
Sto ziv bio. Ja imam vec godinu dana 159 1.9 16V i osim redovnih servisa jos nisam imao problema sa njim. Bez ako zamjene kvacila i redovne servise ne uzimas u obzir. Manje problema sa njim nego sto ostali pominju pezoe renoe i sl.
Ukratko ako te zanima a i ostale. Vozilo je uzeto na 134k i do sada je preslo 38k za godinu dana.
Kvar lamela kvacila, 5x na mali servis i dva kvara plastika na podizacima stakla.
Last edited by Hell Raiser; 05-08-15 at 18:08.
Zezam se i ja na racun ovih sto ne vole italijane. Vozim i ja fiata JTD :-)
Onda nista. Alfa 159 je lamina mimo svijeta
Kupujem motor od alfe 147 2.0 ts 2001 godiste,da je u dobrom stanju i da ima papire. Ako neko zna nekog da prodaje nek mi se javi na 069 998712.
Hahaha.. Nasmijaste me dobro. I ja volim Alfe ali kad samo pomislim kako ga dalje prodat mrak mi na oci padne.. I sto ja ne mogu prec preko tih njihovih sitnica ali jbg.
Moze broj tog Fandja pa cu ga proslijediti dalje..?
Unaprijed zahvalan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156 sa ,,bul barom'', da, takvu ,,sređenu'' je vidjeh danas. Ne znam što ovo napisah, no prosto ne mogu doći sebi ...
Vidjeh je I ja.Bosanske registracije
ima li dje kakva dobra 159 na prodaju? 1.9 16v (od 2008 )
Dont miks grendmas end frogs.
Vidio sam dvije, ali je cijena od 7,5k pa navise
Vozih se u Giuliettu prije neki dan ,metee
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Koji motor ppd haubu?
Ericsson T 10
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks