Idemo Dejo i Brna, dozivotni marsali. Ma i kad odu na onaj svijet, vodice sa njega repku.
u Rusiju ce autobusom.
taman da mogu posle da kazu: "Igraci su bili preumorni od puta, inace bi ih zgazili. ovako smo izvukli castan poraz!"
Idemo Dejo i Brna, dozivotni marsali. Ma i kad odu na onaj svijet, vodice sa njega repku.
Forever young, i want to be forever young
Milo mi je za Jankovića, odličan tim i odličan igrač. Srećno!
Evo ja cu mu sredit ovaj Lux-Air da ne putuju sa autobusem
Evo veli Mijatović da FSCG radi sjajan posao.
Možda sjajan za Rusiju, Austriju i Švedsku za nas mi se ne čini.
Veli e mu je Dejo prijatelj, pa mi je sve jasno.
Ne pricaj budalastine.
Pa nece covjek reci javno da Savicevic radi los posao.
Ono sto mi se svidja jese to sto u skoro svaki nivo pomene crnogorsku reprezentaciju, imam osjecaj da ne bi imao nista proti da radi u FSCG.
A svi znamo kakav je menadzer Mijat.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
A zasto nece javno da kaze nesto sto je u interesu naseg fudbala? Ako nece javno, ne mora nikako.
Na stranu sve, ali ne mogu da shvatim da NAVIJACI CRNE GORE ne kazu javno ono sto pricaju na ulici, po forumima, u drustvu i td. Boje se onih placenika na sjevernoj tribini koji ih ucutkavaju? Razumijem i da je dosta njih otislo sa stadiona zbog iskreveljenih retardiranih kumarica, ali dajte nesto da se radi. Na forumu ima makar 50 ljudi koji pljuje po Deju i Brnovicu. Moglo bi se nesto organizovat za prvu sljedecu utakmicu reprezentacije. Imamo dovoljno vremena.
Vulje tobož povrijedjen a ovamo igra badminton za špance :P
deuscroix
Ipak povreda :P
deuscroix
Kosovic otpusten iz Standarda?
http://www.voetbalnieuws.be/news/184...bemba,_Ezekiel
mogli bi neku prijateljsku sa Mikronezijom odigrat, nego bi i oni za brnu bili ozbiljan protivnik, inace Mikronezija je na zadnje 3 utakmice primila 114 golova![]()
Trebao bi Brnovic u Mikroneziju da nastavi fudbalsku kariert.
Jer on ne zasluzuje bolju ekipu.
V. Savicevic strijelac za CZV iz penala. Dobro je da mu je Grof trener, izvuci ce maksimum iz njega
Najbolji stranac i strijelac.
![]()
Cukarcki fino gura u evro ligi, a Jankovic se odmah ustalio u startere. nadam se da ce napredovati , za sada mu je pun pogodak sa klubom.
sta je sa Grbicem, Vesovicem...
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bojim se, Lepetanac, da je ovo za Bana Jankovića jedina pozitivna vijest koja se tiče naših mlađih igrača, ali je svakako ohrabrujuća. Nadam se da će Čukarički dogurati što dalje u Evropi jer mu svaka evropska utakmica puno znači u napretku. Zapanjuje da se poslije tolike pauze usljed problema sa Grbljom odmah zabetonirao na mjestu prvotimca.
E, sad ovo što si pitao, kao i ostale vijesti koje se tiču naših mlađih igrača. Sve uzmite sa rezervom jer nemam nikakvih insajderskih informacija, već sam do svega došao uz pomoć googlea. Neka me neko slobodno ispravi.
Kad je Vešović u pitanju tu nema dileme - vratio se u Torino sa (neuspješne) pozajmice kad (ni)je igrao u Rijeci. Za njega u Toru nema mjesta usljed broja ekstrakomunitaraca. Problem je samo đe će ga Torino pozajmiti/prodati i još uvijek ne uspijevaju pronaći destinaciju za njega.
Što se tiče Grbića, tu ima više nepoznanica. Pretpostavlja se da pokušavaju da ga se ratosiljaju (problem je destinacija). On se po novom pravilu JSL više ne računa kao klasični stranac budući da su osim 4 stranca dozvoljena i dva ex-yu igrača. Sa te strane on nema problema, ali ne igra a nijesam niđe našao da je povrijeđen.
Bakić je ponovo trebalo da ide na pozajmicu i dosta timova je željelo da ga vidi u svojim redovima, ali je pokidao ligamente koljena i čeka ga duža pauza.
Đorđević se vratio i Zenit. Sampdoria je imala opciju otkupa ugovora, Gluščević je prije mjesec dana govorio da mu se ostaje u Italiji i da sve zavisi od Sampdorie, no kako su oni ostali nijemi on se vratio i Rusiju. Skoro je odigrao meč za rezervni tim Zenita i čak u njemu je bio rezerva, čisto da se zna koliko "računaju" na njega. Nadam se da će shvatiti da ovaj put mora izabrati klub đe će igrati jer je to neophodno za momka od 21 godine. Pa bila to Serie B, Segunda ili nešto tipa OFK Beograd.
Marka Vukčevića traži Zvezda u zamjenu za Parkera, a ovaj glavni iz Olimpije veli da može samo ako Parker pristane na manju platu i da im Zvezda doplati, tako da će to teško ići. Eventualni prelazak u Zvezdu bi sigurno bio korak naprijed za njega a i Zvezdi bi legao kao budali šamar.
Điđo Vukčević je na pripremama sa Bragom, ušao u drugom poluvremenu protiv Astin Ville, ali je to i dalje daleko od toga da je blizu prvog tima. Koliko shvatih, traži ga Moreirense, no njemu se, valjda, tamo ne ide.
Marko Janković se vratio sa pozajmice (OFK Beograd) u Olympiakos i treba jedino viđet koja je sljedeća destinacija. Nadam se što prije.
Za Kosovića znam samo ono što je postavio Ekrem Drndar, a i još par linkova ukazuju da je Standard raskinuo ugovor s njim. Ukoliko je stvarno tako, to je veliki udarac za naš fudbal jer u njega i dalje polažemo velike nade. Viđelo se da nešto nije u redu kad je prošle sezone kod Vignjevića u Ujpestu dobijao šansu samo u zaostavnom vremenu i da se na polusezoni vratio u Standard i da tu nije nikad bio u protokolu. Ne čudi što je rezerva i u mladoj reprezentaciji a prije dvije godine u prošlom cuklusu je kao najmlađi bio starter.
Aco Boljević je na pripremama sa PSV-om i od njega već očekujemo kvalitativan iskorak, no pitanje je koliko će ga stvarno biti.
Jovović je i dalje pod suspenzijom FSCG i zato ne može igrati za Zvezdu. Naravno da je suspenzija zaslužena, ali je nevjerovatno da se o visini kazne uopšte nije vodilo računa jer se znalo da odlazi u Zvezdu. A moguće je da jeste i da se pravilo mjesto za Marušića, daleko od toga da bih se iznenadio da je tako. Ovako neće igrati u septembru ni za mladu reprezentaciju, suspenzija mu ističe onda kad U21 bude igrala protiv Malte u Podgorici, ali teško da će bit pozvan.
Savićević bi htio da ide iz Zvezde, ali zasad nema ništa novo po tom pitanju, a i dalje je standardan.
Anđelo Rudović nije više u PSV-u. Bio je na probi u Rio Aveu, dao gol u kontrolnom meču, ali zadnja vijest je da nije zadovoljio trenera i da nije upao na spisak od 30 igrača, tako da je i on na ledini.
Batrović - Widzew Lodz, treća poljska liga. Komentar nije potreban.
Nema izgleda ni da će neki mladi fudbaler koji igra u crnogorskoj ligi otići u inostranstvo, tako da situacija nije nimalo vesela. No oni svakako nemaju šanse da upadnu u reprezentaciju jer uvozni poluproizvodi uvijek imaju zagarantovano mjesto, tako da je sva ova moja priča off topic. On topic je da postoje realni izgledi da se Kasalica vrati u Crvenu Zvezdu što automatski znači da se vraća u reprezentaciju. Ne treba brinuti što na njegovom mjestu igra Marušić, jedan će lijevo a drugi desno, vrlo važno.
Dobra analiza. Samo Zvezda mi nije dobra destinacija ni za koga više, već su ispali iz Evrope, da nije štelanja, Čukarički i Vojvodina bi bili ispred njih u srpskoj ligi. To je bivši tim, samo može imati problema tamo.
Crni Batrović, kako se posrase momku u karijeru...
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ipak sam dužan ispravku za Batrovića. Potpisao je za slovenački NK Zavrč prije 8 dana. Hvala na informaciji, Hari
To je, ipak, bolja varijanta. Viđećemo hoće li tu igrati jer ima pravo igranja za U 21.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks