Nikad ne reci nikad...
Plin bih stavio NIKAD. . .
Nikad ne reci nikad...
Covjek je u pravu. Ne treba ugradjivati plin. Ako svi ugrade plin, ode mu cijena u nebo i bice kao cijena dizela i benzina.
Zato ljudi - nemojte ugradjivati plin.
To је 215 кс је ли? Није то пуно , но ето, скупо гориво, пропала економија, ко ће сипати бенз кад може плин
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Pg-sutomore-pg-nk relacija-10e plina(15.4l plina)
Pg-sutomore preko pastrovica klima cio put, povratak preko tunela isto sa klimom i malo ostrija voznja (100-120 pa cak pored kap-a 160 ).otisao na stan presvukao se i za nk isto ostrika voznja pogotovo posle DG nidje nikog 110-20 konstantno do tunela i ugasi se plin tacno na kruzni kod pumpe Zarubica..
Predjeno 175km ostrije voznje od cega 120km sa klimom. Prosjek 8.6l/100kmh
Prodaja Originalnih Autodjelova i Guma. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321 (Viber)
Kasnite 250.000km
☺
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Moja kombinovana/prosjecna je malkice visa...na benzin naravno.
TAKUMI
Zar nije pomalo smijesno imati BMW i stavit mu plin? Ako nemas da sipas kupis dizel, ako nemas ni to kupis 1.5dci.. ali onda nisi faca.
Sjecam se lika, studirao je u PG 1996, kupio je ukradenog A8. Trazio je 5 maraka da napuni i uhvati krug kroz hercegovacku..
Zasto je smijesno stavit plin u bmw?
Јбг ти имаш другачије размишљање, једноставно има људи који воле и желе скупо/брзо ауто и некако га купе али је зезнуто сипати у њега и плаћат регу . Задовољство им је тај један круг да направе и да га паркирају.
Е сад овај Bmw у који је он плин ставио нити је пребрз нити прескуп тако да не знам
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Kazes ako nema za BMW-a na benzin onda da uzme BMW-a dizel? E sad, koja je razlika izmedju "imati BMW-a na plin" i "imati BMW-a dizel?
BMW-a na plin voze oni koji ne zele da razmisljaju hoce li crci turbina, ili dizna, ili DPF, nece dim i roktanje.
Hoces da kazes da sam frajer sto vozim 3.5 V6 na benzin? A mogu li da kazem da ti nisi frajer jer ti auto ima mizerni motor i malo snage?
TAKUMI
Zamisli mu sad ČEP od plina :roll::roll::roll:
Last edited by McS; 22-07-15 at 10:08.
Zamisli ti auto pred kucu prazan?
TAKUMI
Plin je smece. Do sad sam promijenio 2 seta klipova, 6 setova ventila (ne znam sto im je nesto se tope nemam pojma od cega), jedan blok motora, 10 lambda sondi, a u kolima imam 4 gas maske dok se vozimo jer plin smrdi nemam pojma zasto.
Zna li ko kako da ugasim struju od lampice check engine?
Last edited by .:.; 22-07-15 at 10:41.
npr. 740d?
Ah da taj je 100k nije 50.
She is only here to annoy herself!
Ne znam je li bilo:
http://forums.m3cutters.co.uk/showthread.php?t=11641
evolve LPG project:
![]()
Last edited by Martin Mcfly; 22-07-15 at 12:18.
imas i G-Power M5 sa kompresorom na plin
http://www.bmwblog.com/2011/01/12/g-...00-mph333-kmh/
bio bi i jedan slican u CG ali ja sam htio sa 30 god. slusat roditelje i ne otjerat jednog idiota u PM kad sam trebao
She is only here to annoy herself!
zamisli imas para masu , ali se ne razbacas sa njima (uglavnom ovi sto se razbacaju zavrse tako da posle 10godina potrose to sto su im roditelji stvorili)
tesko je ubjedjivat ljude u neke stvari , ali ako auto ide isto kao na plin, ako sititis ekologiju jer manje zagadjujes, vozis jako auto kao gospodin a malo trosis sta je tu lose??? to su samo kompleksi nasih ljudi, to je isto kao da podjes biciklom u grad a svi ti se sprdaju sto si posao biciklom e to je nas narod, a npr u holandiju svi voze bicikla a isti it sto ih i voze imaju kuci parkirano auto od 100.000e. Druga stvar da je stetno po auto razumio bih odbojnost, ali prije svega plin je cistiji i bolji nego benzin (posebno nego benzin koji sipamo kod nas)
ljudi ugradjuju u kola iz salona plin, predju po 300.000km , otvori se motor a on kao nov
a ovo sto pomenu ti , ako kupim auto od 50.000e , zasto bi placao drzavi 20e 100km voznje ako mogu da platim 10e 100km voznje ? potrosim godisnje 2000e plina 2000e u dzep , za gume , odrzavanje, registraciju ... potrosim 4000e benzina sto sam to bolji covjek ? sta mi je bolje, jesam li koga nahranio ili ubio samo komplekse da mi ljudi ne pricaju da vozim na plin
Last edited by Stivi; 22-07-15 at 12:38.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks