Mozda, ali samo mozda da mogu ovi iz pogranicnog podrucja - tj. iz Herceg Novog. Ranije mislim da je moglo.
Mozda, ali samo mozda da mogu ovi iz pogranicnog podrucja - tj. iz Herceg Novog. Ranije mislim da je moglo.
Niko ne moze na licnu.
TAKUMI
Moglo je dok HR nije bila u EU sad samo što ticama ne traže šošku :-)
Sa sajta Min. inostranih poslova:
http://goo.gl/9Rq6UB
50. Na koji način će građani Crne Gore koji žive u pograničnom pojasu sa
Hrvatskom moći prelaziti granicu?
Državljani Crne Gore koji žive u pograničnom području državne granice Crne Gore sa Republikom Hrvatskom,
u opštinama Herceg Novi,Tivat i Kotor,granicu ne mogu da prelazesaličnom kartom, nakon ulaska Republike
Hrvatske u EU.
Nakon potpisivanjaSporazumaizmeđu Vlade Crne Gorei Vlade Republike Hrvatske o pograničnomsaobraćaju,
državljani Crne Gorekojižive u pograničnom području državnegranice Crne Goresa Republikom Hrvatskom, u
opštinama Herceg Novi,Tivat i Kotor,granicu će moći da prelazesa pograničnom propusnicom. Nakon potpisivanja
ovog Sporazuma, Ministarstvo unutrašnjih poslova će obavijestiti državljane Crne Gore koji žive u ovom
pograničnom području, o načinu podnošenja zahtjeva i dobijanju pogranične propusnice. Do potpisivanja me-
đunarodnih ugovora, međunarodni i pogranični saobraćajćese odvijatikao do sada: svi državljani Crne Goreće
državnu granicu sa Hrvatskomprelaziti sa putnimispravama bezviza.
Trebaju mi sljedece stvari za A4 B5:
naslon za ruku
pepeljara koja stoji iza naslona za ruku
ablender sa tempomatom
Jel moguce nac ovo kod nas dje,zvao sam Uzelca,tesko mu se bilo javit na telefon...
Podji do Albanije,em ces naci jeftinije em prosetat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdravo, interesuju me ljetnje gume za golfa3 185/60 R14. Nasao sam Barum brilliant2 kod vujacica za 43 eura. Valjaju li ove gume tih para i da li ima negdje nesto jeftinije a da je sigurno za voznju.
Ljudi ajde da probam jos jednom. Zna li BILO KO ima li idje da se prodaju djelovi od suzuki swift modela oko 2000-tog godista ? moze polovni djelovi, od havarisanih auta, auto otpadi, bilo sta ako znate.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Evo sa simanta koje imas jeftinije.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ko se bavi u podgorici podizacima stakala?
u pitanju je audi a4 2005 god, cini mi se da je samo sajla otisla.
nedje sam prije sam cuo da je dobar neki kod hrama, al nzm ni ime ni nista :/
dobro bi dosla bilo kakva informacija.
Ne mozes da promasis. Kad sa bulevara ispred hrama udjes u dalmatinsku, prvo skretanje desno. Druga treca kuca sa desne strane. Parkirana su auta ispred i vidis ih jer je uska ulica. Ni ja ne znam kako se zovu.
Drugo ti je da odes na tuski put. Kljucarska radnja sef ili tako nesto. Zgrada na semaforima, garaze koje se spustaju ispod zgrade, cosak na semaforima Gleda na tuski put preko puta je neki tehnicki pregled
Last edited by Hell Raiser; 20-07-15 at 18:08.
eo dobih ovoga iz kljucarske radnje sef.. 40e rece da to kosta...
ima li ko kakvih iskustva sa njima ? kako rade ?
fala na informacijama momci![]()
Imam rupicu na zadnjem stop svijetlu shirine olovke... sve radi top al me maltretiraju za registraciju...da mijenjam pola stopa, koji dodje na karoseriju 180e, a samo je na opnu ta rupica...neki tip?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Podji na drugo mjesto da odradis tehnicki. Prije neki dan je ispred mene bio lik koji je isto imao rupicu na stop ali jedva vidljivu ni mm sirine. Kad su mu rekli da to mora da odradi da bi prosao tehnicki samo se malo odmakao obavio par tel razgovora i vratio se uzeo saobracajnu od ovih i pozdravio ih.
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ili je popuni crvenom/zutom/bijelom plastikom zavisno na kom je djelu stopa sto pedantnije da izgleda fabrika. Ako ces za kesh da regisgrujes javi se meni imam ja kombinaciju da odradis tehnicki u DG i niko te smarat nece.
Prodaja Originalnih Autodjelova i Guma. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321 (Viber)
Ima li dje normalna fica da se nadje a da nije trula nesto strano i punjena pur pjenom a i da joj cijena nije ka kad je izasla iz fabrike?
Ima jedna na Barutanu uz put 300e.
Ta je puna korozije u pur pjene
Pa ovako, nakon sto sam prije neki dan preticao kamuon uz jednu pedencu i tom prilikom ubacio u trecu da bi bilje povukao, primijetio sam da nakon toga motor kao da ne moze da razvije najvecu brzinu, npr ako sam ga razvijao na neku pravinu oko 120, sad ide 100... kao da mu hvali to konacno ubrzanje, kao da je zapusen motor... ne zn jesam li se dobro izjasnio, i na znam ima li veze sa navedenim preticanjem, ali to sam primijetio ubrzo nakon toga... inace auto radi normalno, pali ok, nista se ne cuje obako kroz grad ide ok, tu do 60-80 isto, ali preko toga ide slabije nego ranije
Karamazov koje auto i motor?
Nighty,masakrira klima kad se upali,posebno na slabija auta uz brdo
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks