Nidje veze da su ista jela karadjordjeva i popeci.
Karadjordjeva je od svinjskog a popeci od teleceg mesa. U popeke ide prsuta itd itd.
Last edited by kimmi; 17-07-15 at 20:47.
Pasticada je dalmatinsko jelo i hrvati je svojakaju pa se dogovori sa njima cije je. A rustule su italijanski specijalitet samo su drugacije nazvani... https://www.google.me/search?q=chiac...&q=chiacchiere
Inace karadjordjeva snicla postoji tek od skoro. A kad se inace pise u meniju kaze se popeci na podgoricki nacin, tako da ga ne svojataju i ne kazu da su podgoricki
Nego eto
One Ring to Rule them all...
ođe je dobro (kao i kod kačamaka) da žena ojača rukemislim na ove moderne
nego? za doručak se nabucaš cicvare i ideš da plastiš, drži te cijeli dan
bogami, ođe je digneš kad počnu konobari da ti dižu sa stola. ništa nekulturnije ne viđeh.
nothing comes from violence and nothing ever could
A eto zaboravismo spomenuti janjetinu kuhanu u mljijeku. Yummy!
Svake godine kažu da je 5% - 15% povećanje u odnosu na prošlu godinu.. Pošto pamtim i prethodne godine gdje je izjavljivano isto u korist povećanja gosti, po nekoj procjeni bi onda sad trebalo da ima ok 15 000 000 turista..
Kazu? Prije ce bit' da lazu
Svake godine je ista prica...
--------------------------
Do Not Disturb.
Bas bijah u budvu prije neku noc nikad lakse nisi mogao i nikad vise nije mjesta bila oko starog grada.Sankovi skroz prazni
Podgorica Podgoricanima!
Pa u Bd da ne bi sad Sea dance-a bruka. Mada u Bd inace sezona pocne od 15-20 jula i traje tacno 30 dana
One Ring to Rule them all...
I g. Djokovic nije dobio CG drzavljanstvo?Šarapova na Svetom Stefanu: Božanstven zalazak sunca
Komentari (5)A A A
Ruska teniserka Marija Šarapova uzela je predah od sportskih takmičenja i odmor provodi na Jadranskom moru.
Marija Šarapova odmara u Crnoj Gori (Foto: Instagram)
Šarapova je odlučila se od juče odmora na jednoj od najekskluzivnijih crnogorskih destinacija, Svetom Stefanu.
Na Instagramu je objavila fotografiju istog dana kada je stigla u Crnu Goru.
"Božanstven zalazak sunca", napisala je Šarapova uz fotografiju koja je u samo nekoliko sati prikupila više od 35.000 lajkova.
Zakupac Svetog Stefana je biznismen Petros Stathis.
Hvala Lepo
ni debilzerijan, svašta.
Više ih bilo.Turska, Egipat i Crna Gora najpopularnije za turiste iz Rusije
Najpopularnije turističke destinacije za Ruse ove godine su Turska, Egipat i Crna Gora, zatim Bugarska i Grčka, navodi TAS, pozivajući se na turističku kompaniju TUI "Raša" (TUI Russia).Turska je zauzela 48 odsto ukupne prodaje turističkih aranžmana, Egipat nešto manje od toga, uz rast od pet odsto u odnosu na prošlu godinu.
Prodati aranžmani za Crnu Goru čine pet odsto ukupno prodatih, i po navodima TUI, njihov ovogodišnji rast je tri odsto.
Za Bugarsku i Grčku opredijelilo se po pet odsto.
S druge strane, po podacima Komiteta za statistiku Rusije, ruski turisti su za prvih pola godine smanjili putovanja u inostranstvo za 40 odsto.
TUI "Raša" navodi da je potražnja za letnjim turama opala 30 do 35 odsto.
Turističke agencije, koje je anketirao TAS, ocjenjuju da su najveću štetu od smanjenja putovanja u inostranstvu pretrpjele evropske zemlje.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ja bih da zovemo I Paris Hilton da dodje kod nas da plakne onu munju mozda privuce turiste ! :-)
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Sezona: KRENUO SPIC, KRENULI PROBLEMI
http://mne.ul-info.com/sezona-krenuo...#comment-11477
Već jutros je u pojedinim dijelovima Ulcinja bilo prekida u napajanju vodom, dok će ovih dana problemi sa naponom struje biti još izraženiji na Velikoj plaži i u Štoju, jer će svi električni aparati u kućama, čiji je kapacitet oko 60 hiljada ležaja, biti u funkciji.
I bas kada sve treba da funckionise, mi padamo na osnovnim nosiocima razvoja turizma, a to je prateca infrastruktura. Nije mi jasno kako to nadlezni nikako da shvate decenijama unazad.
3 put ura za CG turuzam!
Jesam li ja hejter ili iz godine u godinu stvari se samo pogorsavaju umjesto da bude obratno!??
Tu prije svega mislim na guzve u saobracaju, organizaciju bilo kakvog 'event'-a, prekid vode i struje, nedostatak mnogih proizvoda, nekultura ugostitelja itd. itd. (mogao bi da nabrajam do sutra)
A jos nismo ni dosli do tog 'spica' sezone... Tek ce da bude problema sa vodom i strujom prije svega...
Do Not Disturb.
Kad čujem riječ 'event' zgadi mi se
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jutros ka primorju sve stranci... I srbi.
samo nikako da nauce za sta sluze 2 trake
Ovih dana popodne i uvece zbog Sea Dance iz pravca tivta je bila kilometarska kolona od Radanovica do jaza. Bolje da nema tih ''event''ova kad nemamo uslove za to.
64% vise no lani!
http://www.cdm.me/ekonomija/turizam/...vise-nego-lani
od kamenara do kotora upravo sve je puno nema se dje cojek okupat,al su pretezno domace tablice,ko,nk,pg(njih bas mnogo).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks