A Fabija i prije su se trke organizovale a ne danas. Ali cik prifali para na redare se stedi. Da se stavi pna traka uz stazu i cao. Ali mi smo stoka i kraj price.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
AmFi vidje li onoga kretena sa astrom? Nevjerotano..
Svaku krivinu uz najstrasniju skripu, samo sam ceka' kad ce opalit nedje.
A Fabija i prije su se trke organizovale a ne danas. Ali cik prifali para na redare se stedi. Da se stavi pna traka uz stazu i cao. Ali mi smo stoka i kraj price.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Svake godine kad odem na Lovcen vazda recem da ga necu vise odit bude li tako organizovano, i vazda ista pjesma...
I ja svaki put podjem..
Bruka, niko ne zna sto treba da radi, sve rasijano, ozvucenja nidje... a i kad ga je bilo nista se nije moglo razumjet... Nidje statistike da valja, nekad sam se vracao odozgo a da ne doznah ko je pobjednik..
Na druge staze nisam isao, ali ako je ovako, bolje da mi batalimo ovaj sport, i onako se vise trkamo po gradu, pa ni tih 20 kola vise nece smetat.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Нису редари сигурно криви, такви смо, оћемо буквално на стазу да смо док возе, први ја , одмах да кажем.
Џабе редар прича, да неће да се туче с људима за 10е дневницу.
Трка је легендарна али је организација легендарно лоша, како је то тужно , пи.
Жао ми тог човека што погину
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
E blago kako su nam ažurne novosti. Kad sam pogledao pisalo je da je povrijeđen, bez ikakvih daljih informacija. Pih. Baš loš dan.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A TACNO JE SVE TO AMFI,ORGANIZACIJA PRELOSA, SLABO OCISCENA STAZA, POGORELI SMO NA SUNCE CEKAJUCI POCETAK I TRT... A CULI GLAS ONOME NA VODU STO JE PJEVAO)))))))) aHAHAHAHHAH
Ipak baranin poginuo
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Tacno je to da redari ne mogu cerati onaj narod koji je toliko zatupljen i zeli da stoji na stazu,medjutim moramo se sloziti da je ovo bilo prelose organizovano i za ovo neko mora da odgovara.
Danasnja organizacija ne moze se uporediti sa onim organizacijama prije 5-10 godina,stedjeli su na redarima,obezbjedjenju na svemu,narod je svudje stojao bukvalno na ulici metar od automobila koji su prolazili,znaci samo se cekalo da neko izleti sa staze i ubije nekoga,eto nazalost to se i dogodilo.Neko mora odgovarati.
Milicajci su se zajebavali,danas. Prstom mrdnuli nijesu da ucine trku bezbjednijom.
A onome s Astrom,da ne bi ABS-a bilo bi jos mrtvih.
Poslato sa Garret turbine
James Tiberius Kirk
Momci, na organizatoru je da trku učini bezbjednom, a u slučaju da je potrebno povećati bezbjednost obraća se policiji na pomoći.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Policija je tu za javni red i mir, ukoliko oni treba da obezbijede neki događaj potrebno im je platiti, a to kosta mnogo vise nego kad angažuju ova Security udruženja, koja nit imaju adekvatne ljude, nit ih plaćaju uglavnom.
Možda će vam zvučati surovo ali bilo je vrijeme da se ovo desi, sreća je i veliko pitanje kako nije ranije.
Sad kad je neko poginuo pocece da vode vise računa o bezbjednosti.
A dje, pa koliko cesto imamo ove trke organizovane? Nece se niko opterecivati za nesto sto se odrzava svake 2 godine
Trke se odrzavaju svake godine, samo sto su nazalot medijski slabo propracene.
U maj ove godine je vozena Kotor-Trojica, sad Lovcen, u avgust Glava Zete i svake godine dodje dosta ucesnika sto iz CG, SRB, HR itd...
Ja sam stojao "na vodu", iznad izvora. Vjerujte mi da nije oranizator kriv nego narod. Svi na stazu, svi u raskubanje sa redarima, po 10 ljudi skoci na redara kad im nesto kaze...
Trke nije bilo od 2011e cini mi se, zato sto je doslo do podjela u Auto moto savezu i kao i sve, imamo dva...
Ovaj je nastradao bas nesrecno, sa unutrasnje strane krivine je bio, izmedju dvije bukve, ali...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeleni saxo u šipkove na cuvenu okuku na tuski put...djaoljeg mugica ne ostade onamo
Umalo...
Mareza. Broj šlepe isto...
![]()
TAKUMI
Trebao sam ti javit odmah da ides i napunis gepek.
TAKUMI
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks