View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 167 of 199 FirstFirst ... 67117157163164165166167168169170171177 ... LastLast
Results 4,151 to 4,175 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Kakvu garanciju imas da se nece desiti teroristicki napad ako se uclanimo u NATO?
    Upravo je istina suprotna.. Ako se uclanimo u NATO povecava se i sansa teroristickog napada.

Zbog cega mislis da je dobro da Crna Gora usvaja presmijesne rezolucije o Siriji pod pritiskom amerike?
    Za amerikance se zna da je interes u nafti i gasu... a za nas?
    Napad na jednu clanicu Nato pakta je napad na sve clanice Nato pakta.
    Znaci, napad na CG je napad na USA, GER, FRA...... Ako to nista ne znaci u pogledu sigurnosti, onda ne znam sta znaci. Pride, pristup obavjestajnim podacima.

Oko teroristickih napada...
    Evo ISIL kao prvu meta na Balkanu naveo Srbiju. Kolko znamo Srbija je vjerovatno najvise antinato raspolozena na Balkanu, pa ne vidim da joj je to nesto pomoglo u konkretnom slucaju.

Opet, zar pristup obavjestajnim podacima Natoa ne uliva vecu sigurnost.

Oko Sirije...

Ako je EU postupila na jednoobrazan nacin, nasa obaveza je bila, po ugovoru o pristupanju, da slijedimo spoljnu politiku EU. Ako to nije bio slucaj, onda je nase ministarstvo SP napravilo glupost.

Oko investicija i ekonomskog benefita...

Ajde sad zamislite nekog stranog investitora koji se lomi dal da investira ili ne u CG. Pa odje se ratovalo do prije 20 godina.
    Sto mislite znaci li sto njemu jesmo li clanica Nato ili ne.
    Ne kazem da je to razlog zbog kog treba uci u Nato niti da ce svi da pohrle sa investicijama, ali fakat da je to momenat koji moze neke stvari da pogura u pozeljnom pravcu.

Osnovni razlog je bezbjedonosni i ne vidim da je iko iznio iole ozbiljan kontraargument.
    Last edited by kimmi; 17-07-15 at 13:06.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    A de mi reci... mislis li da ce se sve to lijepo desiit' kad udjemo u NATO?

Lijepo zvuci tvoja propaganda, nema sto. Samo sto sam prilicno siguran da ni ti sam ne vjerujes u nju...
    Ni ja ne mislim da ce se taj visak uloziti u bolnice i skole.

Al zar nije bolje ostaviti mogucnost da se tih cca 150 miliona, a koje ionako nemamo pa ne znam sto raspravljamo o tome, upotrijebe za bilo sta drugo (vracanje dugova kod ino kreditora, infrastrukturna ulaganja, na kraju bilo sta drugo.

Ili treba da ne bi usli u Nato da od postojeceg budzeta izdvajamo dodatnih 150 miliona za vojsku, a na ustrb drugih budzetskih izdvajanja

A zasto? Pa da bi se svrstali rame uz rame sa Rusima???? Neozbiljno potpuno.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Osnovni razlog je bezbjedonosni i ne vidim da je iko iznio iole ozbiljan kontraargument.
    Možda zato što si zakasnio jedno pola godine od kad je opet tema zaživjela?
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Meni puca q i za NATO i za USA i za Rusiju... A i za raspalu EU kad smo kod toga...

Realno ne vidim da ce nam ijedna od tih 'zajednica' poboljsat' zivot.

Koliko god da se ustedi na ovo ili ono (eto na nasu odbranu npr.) nista od tih para se ne trosi na validne stvari koje je BAR pomenuo - zdravstvo, skolstvo, industrija i sl. Samo se peru pare i krade nevidjeno, od svakog 'projekta'.

Tako da nam nijedan od tih 'saveza' nece poboljsat' standard niti nam ucinjet' zivot boljim.

Imam osjecaj da narod u CG nikad podjeljeniji nije bio, po SVAKOM pitanju. A ocigledno se i vlast i kvazi-opozicija trude da tih pitanjs (a samim tim i podjela) ima sto vise..

Toliko.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Poenta je u tome sto mi nemamo tih 150 miliona eura na godisnjem nivou, potrebnom za sistem odbrane koji bi omogucio neutralnost.

A i sve da to uradimo ako se zakacimo sa Natom hebali smo jeza.
    Jer ako prevagnu ovi sto su protiv Natoa taman cemo se zakacit sa Natoom i svrstat na stranu Rusije.

Pa dosta su nam oni plakati pokreta za neutralnost sa ruskom cizmom koja u strojevom koraku gazi nato simbol.

Od cega da odvojimo 150 miliona? A i zasto da ih odvajamo kad je rjesenje na stolu - Nato.

Ili smatrate da treba skroz da s*****o budzet izdvajanjima za vojsku da bi bili neutralni?

Volio bih da neko navede konkretna i odrziva rjesenja, bez palamudjenja o kosmickoj pravdi, bez potpuno nerelalne price da treba da sazremo kao drustvo i da se svi u CG sloze kako smo zreli pa cemo da odlucimo i bez navodjenja razloga tipa: necemo sa amerima oni su zli jer su sjebali Irak.

Dakle, sa aspektra drzave CG odrzivo rjesenje u sadasnjem momentu.
    Last edited by kimmi; 17-07-15 at 14:02.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Nažalost takvo nešto nije moguće. Izigravati neutralnu Švajcarsku a nismo ni Š od toga, je realno koliko i kad je Mujo riješio da sleti na sunce noću.

Jednostavno, Rusija (evo da konkretizujemo) u budućnosti neće moći ni svoju teritoriju da bezbjedonosno pokrije. Nikom ne želim zla pa ni njima, ali prije svega njihov bezbjednosni sistem nije mogao da predvidi reakciju Zapada. Pa onda Čečenija koja još uvijek nije riješena a Rusija ekonomski i dalje nije stabilna.
    Nerealno je porediti vojne sisteme same Rusije i ostatka svijeta.

Jednostavno, kad već moramo da biramo (a ovo je već pitanje vremena, za one koji već nisu shvatili) prije bih izabrao Nato, kratko i jednostavno.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kemijski otrovi iz Sirije mogli bi stići u Hrvatsku, Milanović: "Da, pregovori su u tijeku, možemo sudjelovati u jednom plemenitom projektu"
    http://www.advance.hr/vijesti/kemijs...itom-projektu/

Zašto si tako LJIGAVO (nisam ni očekivao poštenije od tebe) zaobišao da napomeneš da će Hrvate možda pitati pošto je Albanija već odbila
    Izvori: Hrvatska će otvoriti SAD-u svoj zračni prostor za napad na Siriju
    http://www.advance.hr/vijesti/izvori-hrvatska-ce-otvoriti-sad-u-svoj-zracni-prostor-za-napad-na-siriju/

Koji napad na Siriju ? I kao NATO članica su u obavezi da dijele vazdušni prostor

U Zagrebu održan prosvjed protiv napada na Siriju: "Imperijalizam = fašizam"
    http://www.advance.hr/vijesti/u-zagrebu-odrzan-prosvjed-protiv-napada-na-siriju-imperijalizam-fasizam/

Ljudi protestuju zbog napada NATO alijanse na Siriju koji se još nije dogodio. PA ŠTA !! Ljudi protestuju zbog svega i svačega. Pitaj te iste Hrvate da li bi izašli iz NATO-a
    Ivo Josipović potvrdio kako je znao za hrvatsku prodaju oružja Jordanu
    http://www.advance.hr/vijesti/ivo-jo...ruzja-jordanu/

Zahvaljujući članstvu Hrvatskoj se otvorila značajna izvozna grana.
    MA UŽAS ZA HRVATE, NE ZNAM KAKO TRPE DA PRODAJU 200 t BAJATOG ORUŽJA
    Ima li potrebe da još tekstova izbačam?
    Ako su ti kao ovi dosadašnji stvarno nema potrebe
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Jednostavno, Rusija (evo da konkretizujemo) u budućnosti neće moći ni svoju teritoriju da bezbjedonosno pokrije.
    Moguće da neće moći predvidjet pravce napada NATO snaga ali ukoliko to bude jačeg inteziteta itekako su u mogućnosti da se "odbrane" jer tu ljudski faktor ne igra ulogu !!!

Nikom ne želim zla pa ni njima, ali prije svega njihov bezbjednosni sistem nije mogao da predvidi reakciju Zapada. Pa onda Čečenija koja još uvijek nije riješena a Rusija ekonomski i dalje nije stabilna.
    Nerealno je porediti vojne sisteme same Rusije i ostatka svijeta.
    Vojni arsenal koji posjeduje Rusija prerasta potrebe lične bezbijednosti a u eventualnom vojnom sukobu sa NATO ista bi situacija bila kao i u ekonomskom sukobu ... nisu sami jer isto kao što NATO-u odgovara ISIL ,Bokoharam,Hezbolah da se medjusobno ubijaju odgovaraće i drugima da ulože u Rusiju ...

Jednostavno, kad već moramo da biramo (a ovo je već pitanje vremena, za one koji već nisu shvatili) prije bih izabrao Nato, kratko i jednostavno.
    Baš zbog toga treba bit protiv članstva ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Naš kolega forumaš je otišao da živi u zločinačku zemlju dok je bombardovala Srbislaviju pa sad ovdje prodaje nekakav pacifizam.

Vece je licemjerstvo odje zastupati ulazak Crne Gore u nato savez radi ocuvanja mira, kad nato vodi ratove koje uglavnom prvi zapocinje, a namjena mu je bila da je odbrambeni sazvez, a ti si jedan od licemjera koji to rade.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@Night mislim da Nato niti cilja da napadne Rusiju, prije mislim da će usled zahtjeva za autonomiju pojedinih pokrajina, njihov sistem da se urušava. Što je vrlo moguć scenario.

Nego, mislim da kad Putin ode sa vlasti, desiće se isto što i Iranu, otopljavanje odnosa ako njegov naslednik bude makar mrvu pametniji.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Moguće da neće moći predvidjet pravce napada NATO snaga ali ukoliko to bude jačeg inteziteta itekako su u mogućnosti da se "odbrane" jer tu ljudski faktor ne igra ulogu !!!

Vojni arsenal koji posjeduje Rusija prerasta potrebe lične bezbijednosti a u eventualnom vojnom sukobu sa NATO ista bi situacija bila kao i u ekonomskom sukobu ... nisu sami jer isto kao što NATO-u odgovara ISIL ,Bokoharam,Hezbolah da se medjusobno ubijaju odgovaraće i drugima da ulože u Rusiju ...

Baš zbog toga treba bit protiv članstva ...
    Moguce da Rusija ne bi predvidjela pravce napada ali Rusija svakako zna dje je zmiji glava.

Prije ce Amerika reketirati i pljackati svoje saveznike nego sto ce se odvaziti da napane Rusiju.

Odlicno zapazanje da u slucaju napada Rusija ne bi bila sama, cak sto vise nato ne bi znao odakle mu puca.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jeste, priskočila bi Rusiji S. Koreja. Lol.
    Momci oladite glavice.
    Previše isprepletani ekonomski i drugi odnosi između zemalja su svojevrsni štit od rata većih razmjera makar u ovim razvijenim zemljama.
    Interesa će biti uvijek i muljanja zarad istih.
    Ali napadati Ameriku, a pravdajući Rusiju, koja je u biti ista, je malo glupo.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

@Night mislim da Nato niti cilja da napadne Rusiju, prije mislim da će usled zahtjeva za autonomiju pojedinih pokrajina, njihov sistem da se urušava. Što je vrlo moguć scenario.

Nego, mislim da kad Putin ode sa vlasti, desiće se isto što i Iranu, otopljavanje odnosa ako njegov naslednik bude makar mrvu pametniji.

Rusija nije Srbija da bi zahtjevi za autonomiju bili problem, clanice RF imaju solidan nivo autonomije, a da ce dobiti drzavu u drzavi to nece nikada,

Kada Putin ode sa vlasti moguce da dodje neki drugi Jeljcin, a isto tako moguce da dodje i neki novi Staljin, o tome ce voditi racuna ruski narod, mogucnosti majdana su ukinute pa kako Bog da.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Ne postoji ni najmanja mogucnost da NATO napadne Rusiju na njenoj teritoriji, iz jednog prostog razloga sto niko nije lud toliko da napadne drugu po redu nuklearnu silu na planeti. Zato i postoje slucajevi kao sto je Cecenija koji sluze da se njihova teritorija destabilizuje sto je vise moguce. Sa druge strane Rusija od 2010 najvecu prijetnju svojoj bezbjednosti vidi sirenje Nato-a prema njenim granicama i to stoji u njihovoj vojnoj doktrini.

Sto se tice zahtjeva za autonomnost onda isto treba reci da u Teksasu postoji jak pokret za odvajanje od SAD ali znamo da to nije moguce kao sto nije moguce ni u Rusiji.

I jos jedna stvar, zaboravljamo da u cijeloj prici Rusija nije sama,da su Kina, Iran, Indija njihovi glavni saveznici.

Naravno za CG je najbolji izbor opet ponavljam NATO.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Jeste, priskočila bi Rusiji S. Koreja. Lol.
    Momci oladite glavice.
    Previše isprepletani ekonomski i drugi odnosi između zemalja su svojevrsni štit od rata većih razmjera makar u ovim razvijenim zemljama.
    Interesa će biti uvijek i muljanja zarad istih.
    Ali napadati Ameriku, a pravdajući Rusiju, koja je u biti ista, je malo glupo.

Nece Sjeverna Koreja napadati Ameriku, ali momentalno vise ne postoji Juzna Koreja, a za Japan i Tajvan pogodi ko je zaduzen

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Ne postoji ni najmanja mogucnost da NATO napadne Rusiju na njenoj teritoriji, iz jednog prostog razloga sto niko nije lud toliko da napadne drugu po redu nuklearnu silu na planeti. Zato i postoje slucajevi kao sto je Cecenija koji sluze da se njihova teritorija destabilizuje sto je vise moguce. Sa druge strane Rusija od 2010 najvecu prijetnju svojoj bezbjednosti vidi sirenje Nato-a prema njenim granicama i to stoji u njihovoj vojnoj doktrini.

Sto se tice zahtjeva za autonomnost onda isto treba reci da u Teksasu postoji jak pokret za odvajanje od SAD ali znamo da to nije moguce kao sto nije moguce ni u Rusiji.

I jos jedna stvar, zaboravljamo da u cijeloj prici Rusija nije sama,da su Kina, Iran, Indija njihovi glavni saveznici.

Naravno za CG je najbolji izbor opet ponavljam NATO.

Nece oni napanuti Rusiju ni na tudjoj teritoriji, evo Ukrajina ili jos bolje Moldavija pa niko ne mrda prstom. Nece napanuti ni ukoliko napane neku manje bitnu nato clanicu.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Zar stvarno misliš da bi Kinezi žrtvovali odnos sa zapadom radi S. Koreje?
    Ne znam jel još uvijek dostupno na netu, ali Kina ni malo ne vjeruje S.Koreji kao i obratno. Taj scenario je nemoguć iz više razloga, jer Kina ima jake ekonomske veze i sa Japanom i sa J. Korejom.

Eto, skoro mali Kimi pozvao na ujedinjenje, kad je vidio da je Americi još jedino ostalo da srede odnose sa njima.

Putin vodi nerazumnu politiku i to je fakat. Podsjeća me na one emisije o prirodi kada medo drmne košnicu sa divljim pčelama, nekad se dobro zasladi a nekad mu njuška nastrada od uboda.. Takav sistem spoljne politike nije previše primjenjiv u današnjem svijetu. Nuklearna sila? Valjda su prevaziđena mjerenja na osnovu ko ima veći štap, danas ima mnogo strašnijih oružja od nuklearnog a koja čak nisu ni ubojita.

Što se tiče autonomije, piskarah sa moba, uglavnom stvari stoje ovako:
    Rusija je duboko uzdrmana sa ovim silnim zabranama a to se može manifestovati na mnogo negativnih načina za samu rusku državu. Jačanje nacionalizma u Čečeniji, nemogućnost pravovremenog reagovanja na svakom mogućem pedlju teritorije.. sve je to za dublju analizu.

Naravno, Rusi su jaki, ali nisu baš ni briljirali u smislu pojedinih akcija u kojima su kolateralne žrtve bile velike (otmice i sl.).. A posebno su kiksali oko Ukrajne, u kontra-obavještajnoj sferi, jer nisu mogli ni da predvide reakciju zapada.. Imao sam priliku da proučavam njihov obavještajni sistem, koji je golem i moćan, ali imam utisak da su još uvijek u vremenima SSSR-a. Pa napad Rusije na Gruziju je pokazao sve mane njihove ratne mašine, od tad su se stvari promijenile i to stoji, ali vjerujte mi, nije to dovoljno za konfrontaciju sa zapadom recimo.. Kinezi su skoro sve njihove stvari prekopirali i za koju godinu će ih i prestići, što se meni lično ni malo ne sviđa.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Poenta je u tome sto mi nemamo tih 150 miliona eura na godisnjem nivou, potrebnom za sistem odbrane koji bi omogucio neutralnost.

A i sve da to uradimo ako se zakacimo sa Natom hebali smo jeza.
    Jer ako prevagnu ovi sto su protiv Natoa taman cemo se zakacit sa Natoom i svrstat na stranu Rusije.

Pa dosta su nam oni plakati pokreta za neutralnost sa ruskom cizmom koja u strojevom koraku gazi nato simbol.

Od cega da odvojimo 150 miliona? A i zasto da ih odvajamo kad je rjesenje na stolu - Nato.

Ili smatrate da treba skroz da s*****o budzet izdvajanjima za vojsku da bi bili neutralni?

Volio bih da neko navede konkretna i odrziva rjesenja, bez palamudjenja o kosmickoj pravdi, bez potpuno nerelalne price da treba da sazremo kao drustvo i da se svi u CG sloze kako smo zreli pa cemo da odlucimo i bez navodjenja razloga tipa: necemo sa amerima oni su zli jer su sjebali Irak.

Dakle, sa aspektra drzave CG odrzivo rjesenje u sadasnjem momentu.
    Kad bi tajkuni sa vlasti vratili sve što su nelegalno stekli + da naplatimo sav porez, Švajcarska (neutralna država sa solidnom vojskom) bi za nas bila mali miš. Lako je pokrat državu i žalit se da nema za odbranu pa nam je sad jedino riješenje NATO. Ako vidimo koliko smo dužni, sve i da je članstvo 5 eura godišnje mi formalno nemamo toliko para...
    Dođe tako mašina, oduzme ti sve i onda ti ona ponudi izlaz sa njenim uslovima koje ako ne prihvatiš NEMA TE...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Nama je najbezbjednije sledece:
    Da Kina, Rusija i Amerika imaju interesa da je odje mirno.
    Znaci da se nikome od njih ne isplati da se odje zarati.
    Dakle da sjedimo i da se nadamo i molimo da se sve svjetske sile sloze da odje treba da bude mir?

Odlicna strategija.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Kad bi tajkuni sa vlasti vratili sve što su nelegalno stekli + da naplatimo sav porez, Švajcarska (neutralna država sa solidnom vojskom) bi za nas bila mali miš. Lako je pokrat državu i žalit se da nema za odbranu pa nam je sad jedino riješenje NATO. Ako vidimo koliko smo dužni, sve i da je članstvo 5 eura godišnje mi formalno nemamo toliko para...
    Dođe tako mašina, oduzme ti sve i onda ti ona ponudi izlaz sa njenim uslovima koje ako ne prihvatiš NEMA TE...
    Znaci nacionalizacija je rjesenje ili si mislio da ih zamolis da vrate pare??

I sto kazes bili bi jaci no Svajcarska?

Interesantno.

Jel to odrzivo i realno rjesenje?

Ko sto ti rece, il uskacemo u kolo il nas nema. Ostadosmo na svjetskoj vjetrometini. A kad nas oduvaju opet cemo da filozofiramo kako nam je neko drugi kriv?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Но добро.Знам ја да се ви не бринете ни због тероризма ни због база ни због мира у свијету.Бринете се због рејтинга ваших странака, неостварених великодржавних пројеката, апанажа...
    Za sad samo vlada daje novac tajno za promociju NATO kampanje i zbilja bi dobro bilo da kažeš ko to FINANSIRA priču protiv NATO i dostaviš makar neki dokaz za tu tvrdnju !!! Što se vlasti tiče oni se deklarativno zalažu za NATO ali kad se pomene izdavajnje novca za tu svrhu onda im se ne žuri tj. žuri se vrhu vlasti jer oni neće ostat bez benificija na koje su navikli ali će dobar dio "boraca" ipak ostat kratkih rukava
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Bilo kakva polemika je nepotrebna. U decembru ce nas primiti proci ce kroz parlament i vozdra. Nista referendum i te fore Jednom kad smo unutra nema napolje
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Bilo kakva polemika je nepotrebna. U decembru ce nas primiti proci ce kroz parlament i vozdra. Nista referendum i te fore Jednom kad smo unutra nema napolje
    Kako ono vele: "Iz tvojih u bozije"

Ako kojim slucajem budem na ZB u to doba zovem da se opjanimo.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Kako ono vele: "Iz tvojih u bozije"

Ako kojim slucajem budem na ZB u to doba zovem da se opjanimo.

To obavezno Za mene ce to biti kao kad smo nezavisnost izborili.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    To obavezno Za mene ce to biti kao kad smo nezavisnost izborili.

Bas isto. Parodija vremena. Only in Montenegro.
    Do Not Disturb.

Page 167 of 199 FirstFirst ... 67117157163164165166167168169170171177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)