View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 166 of 199 FirstFirst ... 66116156162163164165166167168169170176 ... LastLast
Results 4,126 to 4,150 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Znate vi kad bishe amerikanci bili takvi da im plate nisu tolike da ne brinu za djecu doma i zene im nisu zbog nemastine prgave.

A tu ocekujete za 300 eura da vi neko radi sa osmjehom... e kako ste vi zalutali.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Ja u kolasin uradio 5-6000 eura vrijedan projekat za 150 eura, i gledam kad im dodjoshe iz srbije oni njima sve i ruckove i spavanja i i ko zna koliko su to platili.
    Prosvijetli nas posto makar meni nije jasno koju si sad pricu pokusao da uvalis...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mislio sam na ove političare u Cg, i to koliko zapravo imam povjerenja i u jedne i u druge. Ne bi im dao da mi čuvaju stado ovaca, sve nacrtano na zidu.
    Domaćih stručnjaka ima, ali nažalost, kod nas se sve gleda kroz partijsku pripadnost.
    A vazda smo bili najbolji za sve sem za nas same.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Pa to ubi Crnu Goru.

Bash sam cuo sad slucaj kako je rodjenog brata otpustio iz firme jer je zabrljao u poslu.

Multi miliradska kompanija.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

I dobro je uradio spasio je kompaniju i ucinio mnogo vecom. Da je dozvolio bratu da svasta radi oni bi sigurno propali.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

ja mislim da bi svaki prioritet crne gore bio "ZIMMER" "ROOMS"

Od kreditnog programa "Djedovina turistima - a josh uvijek nasa" da ljudi mogu da podignu turisticke lokacije na svojim napustenim imanjima po tija cuka. Vojsku osposobit da pravi rezervoare vode i vodovode i puteve.

I onda Drzava da uzima porez od toga i da to raste.

Da ima koga da razmislja moglo bi se tu oporavak drustva i vracanje gradjana u profit drzave.

Jer svaki gradjanin koji radi on donosi dobro drzavi jer placa porez i od toga se prave putevi i sto je potrebno za drustvo.

Zaposlit masu ljudi u "Javnu Cistocu" da ociste tu crnu goru u smisljenim akcijama od smeca.

Pa i vojska da priskoci kad je od javnog interesa i javne akcije ljudi.

Sve se moze kad su ljudi slozni, kad nisu nista!
    Last edited by Ego_and_his_own; 16-07-15 at 20:55.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Zamislite vi ljudi kad tu izlazi u novine da pola drzavne bezbjednosti radi za rusiju?

Pa to je brate za film.

A sto, kad je tako, se onda ne postavi pitanje za koga radi ono drugo pola?

Ima li mrcena domovina nasa ikoga da radi za nju?

A nome u takvom stanju drustva bit srece nikako.

Znas kako, pola poslanika i danas radi za Srbiju, citava vlada je do 97 godine radila za Srbiju i sve to nekaznjeno. Sad vlada radi za zapad, a opozicija glumi neutralnost, a isto bi pokusali sjutra bez referenduma da nas uvedu u neki savez sa Rusijom, uglavnom niko ne radi za svoju drzavu, no dok su im glasaci ovakvi sve im se moze.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sa Milovom ekipom politicara necete vi to nikad ni imati.

Tu mora doci sustinska promjena sistema, vrijednosti najprije.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Znas kako, pola poslanika i danas radi za Srbiju, citava vlada je do 97 godine radila za Srbiju i sve to nekaznjeno. Sad vlada radi za zapad, a opozicija glumi neutralnost, a isto bi pokusali sjutra bez referenduma da nas uvedu u neki savez sa Rusijom, uglavnom niko ne radi za svoju drzavu, no dok su im glasaci ovakvi sve im se moze.
    I ja to vidim.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ne rece nam koji si to projekat 'poklonio' Kolasinu i svojoj Crnoj Gori... [?]
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Heh. Ego, suludi si optimista. Pominješ unutrašnju stabilnost i to da moramo sami prelomiti. Nažalost, kako si primijetio, od sve te ljubavi prema drugima, tobože bližnjima od koji smo uvijek dobili nož u leđa, nije moguće. Zbog toga nam treba prije svega vanjska stabilnost, a kad tu prelomimo, unutrašnja je pitanje vremena. Zbog toga bih volio da što prije u nato uđemo. Priče o stranim bazama, našem učešću u konfliktima su malo nebulozne. Naše učešće se uglavnom svodi na logistiku i eventualno oficirski kor. Međutim, imali bi konkretnu pomorsku kontrolu i zaštitu, vazdušnu zaštitu, benefite od objedinjene bezbjedonosno-obavještajne baze podataka, zaštitu i pomoć u slučaju prirodnih nepogoda.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Nisam ja poklonio no smo se pogodili bili za 150eura.

Ali vrijednost je bila sigurno 5-6000 eura.

Citav DVD authoring, editing and mastering, Snimanje profi kamerom citav dan u ekstremnim uslovima po bjelasici. Fotografije itd...

A kad su mi dali snimak da ukljucim u projekat kad su bili dosli ovi iz beograda tad sam vidio na snimku sta su njima sve pruzili.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A nije to samo to, imam ti ja josh primjera. Evo ti Vijesti su platili nekoliko puta hrvate da im urade sajt.

A da su oni doista patrijote, oni bi te pare dali nekome biznisu iz crne gore da moze da uzraste.

Mora biznis lokalni da se podrzava ako ocesh da si okruzen sa jakim gradjanima, ako necesh no slabim i siromasnim onda ....

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by siux View Post
    Oni koji su toliko grizli za nezavisnu Crnu Goru sad isto toliko grizu za zavisnu Crnu Goru. Samo zavisnu od drugih.
    Vrlo lijepo receno.
    Jednostavno u spoljnopolitickom smislu Crna Gora ide pravcem kao da je klasicna rimokatolicka zemlja i slijedi do granice neukusa smjernice NATO vrha. Nasa birokratija zna da dok se tako ponasa niko ih dirati nece pa taman da 95% naroda na ulicu izadje.
    Znaci iako formalno nismo primljeni u clanstvo NATO pakta nasu spoljnu politiku odredjuje Jens Stoltenberg tako da i ne znam koji ce nam ambasade i ministarstvo spoljnih poslova,treba samo ostaviti konzularna odeljenja.
    Cemu foliranja koja su skupa?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Mora biznis lokalni da se podrzava ako ocesh da si okruzen sa jakim gradjanima, ako necesh no slabim i siromasnim onda ....
    Lokalni biznis se podržava samo ako u njega imaju uložen novac ljudi iz vlasti i to do momenta dok neka strana firma ne poželi da postane većiniski vlasnik !!! Sve državne firme tako su postale privatne a kasnije strane !!! Više nema što da se privatizuje od firmi pa se prešlo na eksplatacuju prirodnih resursa !!! Što se običnog naroda tiče imaš opciju da aplaudiraš pa ti oni obezbijede kakvu takvu platu ili da si protiv takvog modela življenja pa ti je jedina šansa da odeš u inostranstvo !!! Prilično jednostavno stvari stoje u CG i zbog toga mi je potpuno opravdano što se privatnici opredeljuju da angažuju firme sa strane jer neće da gataju oće li se zamjerit vlastima angažovanjem neke firme odavde !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Na zalost, u pravu si.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A oni su ljudi slijepi, oni vicu: vidji ovaj narod neradni i zli.

A kakve su uslove za to stvorili, slijepci... Eto im ih sad zavrat s abagerima.

A nemaju pravo takvi da donose ovako vazne odluke umjesto naroda.

Nece ni NATO dok narod sam to ne bude stio. A ovi sto agituju, oni imaju svoj licni interes da agituju. Bash kao i ovi sto agitju za rusiju.

E sad koliko im je taj interes salekovid i jednima i drugima i stvaran interes a koliko lakomislenost, to svako od nas mora da vidi sam.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Svaki rat u zadnjih 10 godina je bio unaprijed planiran.... ne zelim da budemo dio ovoga:

Ni Hrvati i Slovenci nisu htjeli da budu dio toga ! I pogodi šta....
    nisu dio toga, bez obzira što su u pitanju najjadnije članice koje se po vašoj priči ništa ne pitaju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Nas kolega forumas sa prebivalistem u Kaliforniji Ego, je veceras bio aktivan, pa je BAR ostao dezurni da Ego ne bi ukaljao svijetli lik nato pakta, Rakun se naspavao i sad je on dezurni
    Naš kolega forumaš je otišao da živi u zločinačku zemlju dok je bombardovala Srbislaviju pa sad ovdje prodaje nekakav pacifizam.
    Last edited by Rakun; 17-07-15 at 03:13.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Vrlo lijepo receno.
    Jednostavno u spoljnopolitickom smislu Crna Gora ide pravcem kao da je klasicna rimokatolicka zemlja i slijedi do granice neukusa smjernice NATO vrha. Nasa birokratija zna da dok se tako ponasa niko ih dirati nece pa taman da 95% naroda na ulicu izadje.
    Znaci iako formalno nismo primljeni u clanstvo NATO pakta nasu spoljnu politiku odredjuje Jens Stoltenberg tako da i ne znam koji ce nam ambasade i ministarstvo spoljnih poslova,treba samo ostaviti konzularna odeljenja.
    Cemu foliranja koja su skupa?
    Шта ти то значи "као класична римокатоличка земља"!?
    Ја бих више да се крећемо спољнополитичким стазама класичних православних земаља као што је Грчка, Бугарска, и Румунија, а не спољнополитичким стазама Србије, што је вјероватно твоја жеља.

Тврдим да опасност од терористичких напада у ЦГ неће бити нимало већа ако уђемо у НАТО.Ризик ће остати на истом нивоу, односно на нивоу онога што нам је намјењено као послиједица наше географије и историје.
    Чак штавише Србија и РС које неће у НАТО су под непупоредиво већим ризиком од терористичких напада.

НАТО ће помоћи ЦГ у борби против тероризма, на обавештајном плану, кроз информације и материјал за сектор аналитике у нашим обавештајним службама.
    Највећи посао у спречавању терористичких напада је рад на том обавештајном нивоу.
    Last edited by BAR; 17-07-15 at 10:38.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33559853
    Evo ovaj lik blagorodnog osmijeha ubio je cetiri marinca u sred Amerike. Nesto su im zakazale obavjestajne sluzbe.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33559853
    Evo ovaj lik blagorodnog osmijeha ubio je cetiri marinca u sred Amerike. Nesto su im zakazale obavjestajne sluzbe.

Америка због традиције лако доступног наоружања, има велики безбједносни проблем, који је можда најмање повезан са исламским фундаментализмом.
    Ниједна служба не може гарантовати апсолутну заштиту од терористичких напада, поготово кад су у питању неорганизовани појединци.
    О оним успјешним акцијама спречавања терористичких напада никада нећеш чути, или ћеш у медијима налетјети на неко штуро саопштење.

Но добро.Знам ја да се ви не бринете ни због тероризма ни због база ни због мира у свијету.Бринете се због рејтинга ваших странака, неостварених великодржавних пројеката, апанажа...

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by MadMax View Post
    Davno je nauka konstatovala, da nacija koja ne moze sebe odbraniti i ne treba postojati.

Црна Гора је способна да се одбрани по доктрини старој више вјекова.По тој доктрини нама треба такав систем одбране који би сваки напад на нас непријатеља више коштао него што би био добитак од осјавања наше тероторије.
    Обзиром на кофигурацију терена то и није толико компликован посао.

Само мислим да је апсолутно глупо трошити стотине милиона еура на наоружање, кад у оквиру НАТО-а добијама бољи степен сигурности, са неупоредиво мањим буџетом за одбрану.
    Тај новац је много боље уложити у болнице, школе, путеве, производњу, нешто што ће нам донјети бољи стандард.

Наравно има оних који се залажу да остане исти буџет али да не уђемо у НАТО.То је концепт какав има Србија, са 25 хиљада активних и 225 хиљада резервих војника, који се ослања на биједних 450 милиона еура годишње и који пуца по свим шавовима.Сваки дан је борбена готовост све мања и мања, и кад се за неколио година потроши и задњи авион и задњи тенк што је остао од ЈНА, могу слободно да угасе војску.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Тај новац је много боље уложити у болнице, школе, путеве, производњу, нешто што ће нам донјети бољи стандард.
    A de mi reci... mislis li da ce se sve to lijepo desiit' kad udjemo u NATO?

Lijepo zvuci tvoja propaganda, nema sto. Samo sto sam prilicno siguran da ni ti sam ne vjerujes u nju...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Sto su apanaze sad? Za to me jos niko nije optuziva

Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Page 166 of 199 FirstFirst ... 66116156162163164165166167168169170176 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)