Poosrbice su ka đeca mala i ne znaju što je za njih dobro i korisno ali zato će ovi Evropljani iz Pavinog i ostalih polja usrećiti sve u kumbulj!
Da
Ne
Ma neee... Crnoj Gori uvjek treba uvesti neke uslove koji su mimo svijeta kada se radi o nečemu što poosrbicama ne odgovara
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Poosrbice su ka đeca mala i ne znaju što je za njih dobro i korisno ali zato će ovi Evropljani iz Pavinog i ostalih polja usrećiti sve u kumbulj!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nas kolega forumas sa prebivalistem u Kaliforniji Ego, je veceras bio aktivan, pa je BAR ostao dezurni da Ego ne bi ukaljao svijetli lik nato pakta, Rakun se naspavao i sad je on dezurni![]()
E blago vam u pamet.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ok, zapravo od svih sagovornika (od kojih većina uz dužno poštovanje blage veze nemaju o ovoj tematici) bi trebao da znaš šta znači globalizacija (uz sve svoje prednosti i mane) - ona je nezaustavljiva.
Makar živiš u zemlji koja je na čelu svijeta.
Jel pametno stajati na rubu tog svijeta ili biti njegov dio?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
NATO je garancija sigurnosti i bezbjednosti.
Kakvu garanciju imamo ako ne udjemo u NATO? Nema ih.
Pokret za neutralnost i ekipa iz DF koji su jedini glasni protiv NATO-a realno nisu ni za kakvu neutralnost vec su za tjesnje veze sa Rusijom. To je valjda svakom jasno.
Ispada da se danas na mala vrata pokusava progurati prica o vojnom savezu sa Rusijom i Bjelorusijom, a kojoj smo se tako smijali kada je Slobo propagirao.
Po ne znam koji put cu citirati Vuka Draskovica: "bolje biti za stolom nego na meniju"
Nije bili upuceno meni, ali:
1. Nije
2. Ne smatram
Znas li koliko meni puca sta kaze Putin o bilo cemu.
Kakvu mi imamo korist od svrstavanja uz Rusiju? Nikakvu.
Stetu? "Nista" osim sto bi as posmatrali kao drzavu otpadnicu u Evropi.
Koja su to ulaganja ruskih tajkuna u CG privredu nama donijela dobro?
Kap, Boksiti, Hotel AS, Hotel Lido, Zavala???
Vidjeli ste kako se Srbija provela sa NISom koji su dali za malo para uz dogovor da se gradi juzni tok i bla bla investicije, pa prc.
Dje je bila Rusija kad su nam uvedene sankcije 90ih a koje su nas vratile pola vijeka unazad i slicno.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta sve odje po forumu mogu procitat.
Last edited by kimmi; 16-07-15 at 18:17.
Mozes tek da zamislis koliko Putinu boli k sto ti mislis i pises kad i mene zabolje !
Kakvu korist imamo sto smo se svrstali uz ove uz koje ste srcem, dusom i guzicom ? Da nam nije sto bolje ?
Koja su ulaganja zapadnih drzava donila dobro ? Struja skuplja ihaha koliko, gorivo na svjetskim berzama cijene strmoglavo padaju, kod nas probijaju plafon, internet, mobilna, sve sto smo im prodali, a sve je prodato pod sumnjivim okolnostima nam srozava standard ?!
Kako smo se mi proveli sa nasim privatizacijama ? To ne zavisi od onog ko kupuje, kapital je isti svacij, cilj je veca dobit sa manjim ulaganjima, to zavisi od onog ko prodaje vodi li racuna o drzavnim interesima ili o necijim drugo.
Dje je bila Rusija devedestih, zajebavas se odje sa nama, a ko nam je uvodio sankcije osim tih istih kojim sad lizete muda !!?
Ti se cudis sta sve neces procitati odje, sto mi treba da kazemo !?
Oni koji su toliko grizli za nezavisnu Crnu Goru sad isto toliko grizu za zavisnu Crnu Goru. Samo zavisnu od drugih.
Što se tiče koristi ona je bila višestruka samo što nam je vlast takva da su im lični intresi rupa bez dna pa osim dobrog voznog parka i nekoliko prilično reprezentativnih privatnih objekata nema se što puno vidjet u CG !!!
Što se tiče sankcija one su uvedene od strane USA-EU a ne Rusije i nije nas Rusija ekonomski i vojno uništavala nego takodje zapad a čim su oni počeli da malo ulažu odma su došle sa zapada priče o korupciji i pranju novca ( ne zaboraviti berzu ) !!!
U Srbiji imaš primjer uspješne priče sa fabrikom u Sartid pa malo ispitaj kako to rade NATO uzurpatori !!!
deuscroix
kao kavijar....
Da ste vi jak narod i drustvo, u dobrom stanju, cisti sami sasobom - nebi ja ima nikakve objekcije sto takav narod odluci po ovom pitanju - reka bi eto mozete sta hocete jaki ste.
Ovako vlast pod duznickim ropstvom i narod na komate izdijeljen, dje zemlja pokusava da se prehrani turizmom i gostoprimstvom.
Vidjite samo kakav je potez vlada povukla od straha prema rusiji (a ja ne volim putina ni malo - ali narod opet nesto drugo).
Mi kao neki koji smo prosli sankcije znamo bolje no iko da to samo pogadja nevini narod a vlast samo ojaca.
Crna Gora da ima obraza nikad nikome na svijet sankcije nebi vise nikad uvela.
Moze se na ovu globalnu scenu stat i nezavisan(koliko si u mogucnosti) ka svajcarska, kosta rika isl. Zato ja velim treba prvo unutra stat kao drustvo pa tek onda o ovako velikim pitanjima odlucivati.
A ti si Zedd u pravu vjerovatno. DPS i satelit opozicija ce vjerovatno to uraditi pa ce ispasti "nezaustavljivo".
Ja pricam ono kako ja mislim da bi trebalo bit. A kako ce bit...
Zamislite vi ljudi kad tu izlazi u novine da pola drzavne bezbjednosti radi za rusiju?
Pa to je brate za film.
A sto, kad je tako, se onda ne postavi pitanje za koga radi ono drugo pola?
Ima li mrcena domovina nasa ikoga da radi za nju?
A nome u takvom stanju drustva bit srece nikako.
ovi drugi makar ne nose slike baraka obame na politicke skupove i ne barjace americkim zastavama,pa ti vidji ko radi za koga...
A đe u nato po ovoj vrućini, što vam je ljudiiii
Ako ima ko da se osvijesti, sad je vakat.
Ako nema... Drzava vuce korijen od necega sto se zove drzati.
Ja slabo vidim da tu ljudi drze ista bez "ZIMMER" i "ROOMS".
Bez na TV i Novine, a dobro oni su placeni da propagiraju te politicare.
Ja kad bih mogao, vladu bi sačinio isključivo od Njemaca, Japanaca i Amera i dao im da rade, gore ne bi napravili.
Jer ovu vlast oslikavaju i opozicioni beskičmenjaci. A sa natom svaka promjena (posebno na planu vlasti) će moći da prođe jedino na miran način.
Takođe, rađe bi vidio u ovoj zemlji neke prave zapadnjačke vrijednosti (ne trendove nego vrijednosti, a ovo dvoje često miješaju) uz dužno poštovanje prema našim, o kojima sam samo mogao pročitati u knjigama.
Na nato ne gledam samo iz prizme bezbjednosti, nego i svega ostalog.
A ovima što kliču sa Putinom - Putin nije Rusija, niti je Rusija Putin.
E moj Zedd-e koliko vi imate svojih po svijetu koji su strucnjaci veliki no su se naljutili vjerovatno pa zato ne vicu "evo nas, oni te ste ih ocerali i niste im bili sceli dat da budu sto oce".
Ali opet bi vam miliji bili tudjini.
Ja u kolasin uradio 5-6000 eura vrijedan projekat za 150 eura, i gledam kad im dodjoshe iz srbije oni njima sve i ruckove i spavanja i i ko zna koliko su to platili.
Tudjin...
Siguran sam ja da medju vama ima koji bi procvali u strucnjake da im je ikako dozvoljeno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks