Zna li neko sta moze biti ovo: uvjek kad otkljucavam ili zakljucavam kola, pali se alarm na komsijin auto.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ok, hvala
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Zna li neko sta moze biti ovo: uvjek kad otkljucavam ili zakljucavam kola, pali se alarm na komsijin auto.
Misliš aktivira se alarm kao da neko pokušava obiti auto?
Ako je to, onda taj alarm reaguje na buku izgleda ili je previše osjetljiv.
Probaj parkirati svoj automobil dosta dalje od tog drugog automobila pa vidi hoće li i tada.
P.S. imaš li daljinsko zaključavanje automobila?
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Last edited by radja; 13-07-15 at 06:46.
Nije zbog buke.
TAKUMI
A čuješ ovoga-nije zbog buke! Napiši odma,ako znaš šta je,nemoj da si cicija.
James Tiberius Kirk
Prekl. frekvencija.
TAKUMI
Isto kao da neko pokusa obiti auto. Naravno daljinsko...
A ne mogu da parkiram auto mnogo dalje jer ga ostavim u dvoriste a isto i komsija. Kola su udaljena najmanje 40-50 metara i opet..
@Fabia i ja sam na to pomislio prvo, moze li sto da se uradi?
Kad se moze izvadit zeleni karton? Sjutra moze li?
Gdje u pg odraditi podizac stakla, puce mi na zadnji lijevi. Tacno ona kopca sto drzi sajlu krcnu isti sekund kako sam httio da ga podignem.
U sef sam radio proslo ljeto zadnji desni 35e uradili su ga dobro ali nisu htjeli centa da spuste cijenu i ako sam im doveo auto skinutog tapacira i podizaca
Cuh da dosta ljudi sa foruma nesto ih ne hvale bas.. Dajte nekog drugog onda po preporuci ko ce to da odradi dobro ili cu ga naruciti za 20e na ebay pa sam sklopiti za 15 min
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam samo kupio plastike podizaca kod onog na tuskom putu u zgradi na semaforima. 15 eur plastika koja drzi staklo. Pogledaj kod njega. Ili mozes kao sto sam ja. Skinuo i slikao, poslao viber-om sliku.
Broj ti je 069077217
ja sam jednom kod njega pa to nije uradio 100% kako treba.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pojma nemam. Kupio sam nosac stakla jednom, i jednom zubcanike motora. Sam sam montirao sve
Skidoh sam sve i pukla je kopca sto drzi klizac tj mali dio u vrh gore sto drzi drugi kraj sajle ono okruglo. I to mogu lagano sam da saniram i zategnem nego mi je na kotur dolje po sredini sajla preskocila i sad nikako ne mogu da ga skinem da je namotam fino. Nesto cu probat da pokusam sam ako ne ponjecu mu pa neka zamjeni sto treba a ja cu sam namontirat sve. Mislim da preko 20e mnogo bi im bilo za taj posao.
Prodaja Originalnih Autodjelova i Guma. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321 (Viber)
Posalji mu na viber sliku dinela i pitaj ima li. Uglavnom brzo odgovori
Jesi li odje gledao http://www.autoelektronika.me/index.php/windows
Dje da uzmem zeleni karton sjutra???
Hoce li raditi ove neke osiguravajuce kuce??
Trebam za dubrovnik da idem, koliko kostaju tamo na granicnom prelazu i koliko traju??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Auto moto savez mora radit i za praznike
Ali ajde zovni ove ljude. Novi su i prekorektni, zastupaju polise dostine kuća u cg.
![]()
Last edited by radza-madza; 13-07-15 at 17:12.
Dajte broj nekog limara u PG da mi upasuje branik i blatobran.
Tipa 200 eura jel?
TAKUMI
Tako nesto bilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks