Page 136 of 1402 FirstFirst ... 36861261321331341351361371381391401461862366361136 ... LastLast
Results 3,376 to 3,400 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    I sve to da je istina, sto naravno ne treba iskljucivati, morala je da sprijeci bosanksa sigurnosna agencija. Na snimcima se vidi ko je pravio nered, privesti tu grupu huligana, identifikovati i dobro preispitati. Ako su to Bosnjaci poslati bar 5 godina u zenicki zatvor da ih i tamosnji zatvorenici preispitaju.
    Vazi, svi njihovi krvoloci iz rata su ili oslobodjeni ili proglaseni ludim, a ovim idiotima po 5 godina, kako ne.. Mada, svi oni koji su onako sočno vikali "Ubiiij gaaaa!!!", nisu mi puno bolji od svih tih krvoloka 90-ih..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Zavjera Cije i Vatikana protiv vaskolikog srpstva i njihovog bogomdanog premijera, daj ne zezajte i on sam je rekao budala ima svugdje nije kriv ni zapad ni vecina ljudi koji su dosli tamo da se poklone sjenima mrtvih.Ali on prvo nije ni trebao da ide tamo posle sve ga sto je u proslosti pricao prvo se trebao izviniti za sve rijeci koje je progovorio dok je bio clan onih fasista
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

I sve to da je istina, sto naravno ne treba iskljucivati, morala je da sprijeci bosanksa sigurnosna agencija. Na snimcima se vidi ko je pravio nered, privesti tu grupu huligana, identifikovati i dobro preispitati. Ako su to Bosnjaci poslati bar 5 godina u zenicki zatvor da ih i tamosnji zatvorenici preispitaju.
    U pravu si. Stvarno se cudim bosanskoj sigurnosnoj agenciji koja u toj citavoj situaciji izglega kao totalno nesposobna i izmanipulirana sluzba. Srbijancu su ih porazili 100:0

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

I sve to da je istina, sto naravno ne treba iskljucivati...
    Odmah to treba isključiti.
    To su gluposti...
    Zar zaista neko misli da ono kamenovanje nije bila realnost?

Medju Bošnjacima ima dovoljno šovinista, da naprave takvu budalaštinu i bez medijskog cirkusa i podgrevanja atmosfere, što smo gledali unazad dve-tri nedelje.

Koliki god Vučić bio manipulator, ipak nije tolika budala da u onakvim okolnostima, nekakvim akcijama srpskih službi bezbednosti, direktno ugrožava svoj život.
    Ko uopšte može pretpostaviti kojim tokom stvari mogu da krenu u onakvoj atmosferi? Ko mu je mogao garantovati da ga neki kamen neće pogoditi u glavu i ubiti na licu mesta? Ko mu je mogao garantovati da kad krene opšta histerija i prevlada psihologija rulje, da neko neće izvaditi i vatreno oružje i pripucati?

Mnogo se neke stvari mistifikuju oko tih tajnih službi.
    A poznato je da Srbija odavno nema DB kakav je nekad imala. Sve je to odavno pod manjom ili većom kontrolom stranih službi.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

to je sve ziva istina, ali najlakse je vjerovati da je Vucic sam sebe gadjao krsima

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Što se mene tiče, drago mi je što je Vučić dobio po njokalici.
    Bar narednih godina neće biti pritisaka medjunarodne zajednice da se ide tamo, jer su Bošnjaci jasno stavili do znanja kako srpski predstavnici nisu poželjni.

Vučiću pak treba odati priznanje što je skupio hrabrosti ovaj put otići i podneti žrtvu, nakon sve ujdurme koju su napravili Britanci svojom besmislenom rezolucijom, koja je za cilj imala samo pritisak na Srbiju i Rusiju.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Vučiću pak treba odati priznanje što je skupio hrabrosti ovaj put otići i podneti žrtvu, nakon sve ujdurme koju su napravili Britanci svojom besmislenom rezolucijom, koja je za cilj imala samo pritisak na Srbiju i Rusiju.
    Stvarno ne shvatam pri cemu su tu Britanci a kamoli Rusi, dok je doticni otvoreno zagovarao likvidaciju stotina i tisuca Bosnjaka i to tektako.
    Okojoj crnoj "hrabrosti" pricas?
    Doticni uz pomoc srpske propagande stvarno glumi vecu zrtvu od tih 8+ tisuca Bosnjaka ciju je likvidaciju podrzavao ...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ko mu je mogao garantovati da ga neki kamen neće pogoditi u glavu i ubiti na licu mesta?
    premala je vjerovatnoca za tako nesto, nisu ga gadjali sa 3 metra nego sa 30 plus je imao obezbjedjenje oko sebe

nece se taj baksuz zaebat da ode dje moze da pogine ne sjekirajte se
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Stvarno ne shvatam pri cemu su tu Britanci a kamoli Rusi, dok je doticni otvoreno zagovarao likvidaciju stotina i tisuca Bosnjaka i to tektako.
    Okojoj crnoj "hrabrosti" pricas?
    Doticni uz pomoc srpske propagande stvarno glumi vecu zrtvu od tih 8+ tisuca Bosnjaka ciju je likvidaciju podrzavao ...
    To šta je Vučić lupetao sa skupštinske govornice, je sasvim irelevantno, jer on nikakvog uticaja nije imao na srebrenička dešavanja.
    Mnogo je više uticaja imao onaj kome su juče aplaudirali, a koji je predlagao pokolj 5000 muslimana u zamenu za NATO intervenciju protiv VRS.

Njegova podrška i zainteresovanost za zločine su bili mnogo mnogo presudniji za sudbinu Srebrenice, od Vučićevog laprdanja u prazno.

Ko je tad bio Vučić, a ko je bio Klinton?
    Last edited by Dača; 12-07-15 at 14:10.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

pogodili ga bubuljem u glavu i njemu nista..
    on je supermen stvarno

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Ne vidjeh da je bilo,u dnevne pise da je sudija bio u alkoholisanom stanju http://m.cdm.me/carouselconcept/prik....php?id=365411

Za ovu prepisku oko kamenovanja,treba zvati onog Ljubana,da otvori temu,evo zatrpase ovu njegovi sagovornici

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Bar narednih godina neće biti pritisaka medjunarodne zajednice da se ide tamo, jer su Bošnjaci jasno stavili do znanja kako srpski predstavnici nisu poželjni.

Čudo kako to nisu stavili do znanja kad je Tadić bio u Srebrenici. Zna se šta je Vućić bio i šta je pričao. Nije bilo teško predvidjeti šta će se desiti. No od Srebrenice se svakako pravi politički cirkus na svim stranama. Normalnom čovjeku se želudac prevrće od svega toga. Ali takvih je najmanje.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Da rezimiramo, srpska BIA organizovala put za stotinjak navijaca (vjerovatno grobara ili delija), oni usli neometano sve do Potocara, potom je toj istoj grupi naredila da kamenuje premijera sopstvene drzave sve to zarad dobijanja politickih poena? Naravno zanemaricemo to sto je u Vucicevom okruzenju bilo policajaca iz bosne koji su jel te na spisku BIA-e i samo su nijemo posmatrali sve to da bi citav dogadjaj izgledao jos upecatljivije. Zaebana ova BIA u pm..

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by mrgo View Post
    Ne vidjeh da je bilo,u dnevne pise da je sudija bio u alkoholisanom stanju http://m.cdm.me/carouselconcept/prik....php?id=365411

Za ovu prepisku oko kamenovanja,treba zvati onog Ljubana,da otvori temu,evo zatrpase ovu njegovi sagovornici
    NE bi me cudilo posto ne prestaje da loce
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

vjerujes li ti u ovo sto pises,samo mi to kazi?

cujes ti to,bosnjaci su jasno stavili do znanja srpskim predstavnicima(citaj:vucicu) da nisu pozeljni...pa docekale su ga majke ubijene djece iz srebrenice i povrh svega sto je u proslosti govorio,lijepio plakate sa imenom onih koji su tu djecu ubijali,cak su mu se i zahvalili sto je dosao.naravno i bosanski drzavni vrh mu je dao do znanja da nije nepozeljan.to sto se naslo nekoliko budala sto su htjeli da "izvrse atentat" na njega samo pokazuje da u svakom narodu ima kretena,sto je i sam vucic rekao.ali to je bilo svega,ajde da kazem 50ak-100 ljudi,a koliko se okupilo tu?vise hiljada osoba,vise hiljada...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    vjerujes li ti u ovo sto pises,samo mi to kazi?

cujes ti to,bosnjaci su jasno stavili do znanja srpskim predstavnicima(citaj:vucicu) da nisu pozeljni...pa docekale su ga majke ubijene djece iz srebrenice i povrh svega sto je u proslosti govorio,lijepio plakate sa imenom onih koji su tu djecu ubijali,cak su mu se i zahvalili sto je dosao.naravno i bosanski drzavni vrh mu je dao do znanja da nije nepozeljan.to sto se naslo nekoliko budala sto su htjeli da "izvrse atentat" na njega samo pokazuje da u svakom narodu ima kretena,sto je i sam vucic rekao.ali to je bilo svega,ajde da kazem 50ak-100 ljudi,a koliko se okupilo tu?vise hiljada osoba,vise hiljada...
    Odlazak bilo kojeg državnog zvaničnika Srbije na politički performans u Srebrenici je štetno za Srbiju i Srbe.Taj skup nije nikakvo odavanje pošte poginulim već medijski i politički spektakl koji za cilj ima pritisak na RS i Srbe u BiH, izazivanje međunacionalne mržnje, i glorifikovanje zločina N.Orića i njegovih vojnih formacija.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Jel ovo Pozitivna ima i televiziju?
    Bahato, bahato.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Jel ovo Pozitivna ima i televiziju?
    Bahato, bahato.
    ???????
    Kakvu televiziju?
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Pa ovi klipovi sto idu, ovo je iz njihove kuhinje meni se cini.
    Nije televezija ali jeste yt kanal.
    Profesionalno odradjeno.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Ne ćerajte me da opet kačim Migovu sliku.
    ★

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,901
    Thanked in
    2,780 Posts

U novije vrijeme primjećujemo da sve više ženske populacije ima problem sa psihom i mi smo na jedan specifičan, a psihologiji poznat način, uspjeli da stanje ženske svijesti dovedemo u jedan balans i to kombinacijom rada, hranom i boravkom u prirodi, ističu u prvom etno selu “Montenegro” u Crnoj Gori, u kome postoji Centar za rehabilitaciju ženske psihe, namijenjen uglavnom bogatim ženama, koje traže mir i nov način života.

Petodnevni aranžman košta oko 300, dok je za 15 dana “življenja po babski” potrebno izdvojiti oko 1.000 eura.

http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...skim-poslovima

AHAHAHAAHA
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Imam i ja nekog vjetra iz Kalifornije što sam uhvatio u bočice, da pokrenem biznis?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

15 dana 1000 eura, udaja na selo - džabe
    She is only here to annoy herself!

Page 136 of 1402 FirstFirst ... 36861261321331341351361371381391401461862366361136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)