Nije mi stizao racun za Total TV,tek sad sam primjetio jer su me upozorili da uskoro vrse iskljucenja.
Gdje i kako mogu da uplatim to bez racuna da mi ne iskljuce??
Ili da zovem korisnicki servis odma??
Nije mi stizao racun za Total TV,tek sad sam primjetio jer su me upozorili da uskoro vrse iskljucenja.
Gdje i kako mogu da uplatim to bez racuna da mi ne iskljuce??
Ili da zovem korisnicki servis odma??
Hotbird 11296,H,27500,3/4
muzicki kanali 4fun
Treba da mi dodje śutra/prekśutra majstor da postavi sve. Posto se ne razumijem, sto da mu kazem kako bi mi bili otkljucani svi ti sateliti na koje ide total..? Ne znam kako ispravnije da postavim pitanje..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Da ti postavi valjda 2 LNB da ti hvata 3 glavna satelita. Nek potvrdi neko ko koristi Total.
Forever young, i want to be forever young
Reci mu da ti stavi LNB za 3 satelita i to je to.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Pozz.druze.Interesuje me ko ti ugradjuje total,posto evo cekam dvadest dana i bezuspjesno.U pocetku bice za nekoliko dana kazu iz poslovnice, zvao sam one sto su tebi predlozili ovdje sa foruma, rekli su mi da nemaju opremu i tek od ponedjeljka valjda startuju,jer bi trebalo ovih dana da im stigne.
Pa super onda, jos bolje. Znam da su do sad stavljali 2 lnb-a. Kakvog je kvaliteta taj sto hvata 3 satelita?
Forever young, i want to be forever young
Odlican je, meni je radio bez problema dok nijesam uveo Total TV kuca. Tada su mi zamijenili LNB jer kazu da nemaju LNB koji hvata 3 satelita za 2 resivera.
Pa mene ce total tv kucu da uvedu.. Znaci nece moc tri satelita?
Tako su meni rekli. Mozda ovi nijesu trenutno imali LNB koji hvata 3 satelita za 2 resivera. Meni nije bilo bitno jer Astru imam sa druge antene.
Za Total TV kuću ne postoji LNB za tri satelita. Može samo dva da hvata. I ja sam za mene tražio, ne može.
Pa mogu li ja da trazim koja dva cu satelita ili to oni odrede? Ako mogu koje da trazim?
Eutelsat i Hotbird trazi, na njima su svi prevedeni HD kanali, na Astri su uglavnom Njemacki neprevedeni.
Pa e, ja vidim da nemam nista s Astre, mada sve neki nebitni kanali...
Ima interesantnih. Moze se gledati koga interesuje liga sampiona na kanalima ARDa u pravoj HD rezoluciji i sa Dolby zvukom (ovo vazi za one koji Astru gledaju na pravim satelitskim resiverima, a ne na ovim kao Totalovim). Ima i prenosa i snimaka muzickih festivala po Njemackoj na EinsFestival kanalu, naravno HD Dolby i jos toga.
Ok folks, fala vam.. Nisam bas nesto upucen pa ce bit pitanja..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kakvi su ovo olosi,smecari najgore vrste...pii....danas mi stize racun 43.5 eura kako i sto nemam pojma....mislim da nisu slali racune zadnjih mjeseci ali svasta nesto tu mute
Pored toga 10 puta sam razgovarao sa njima jer imam 2 Totala pa da ih upare da ne bih placao 20 i nesto nego 12-13 eura medjutim jednom se ispostavilo da je Dragana (lupam ime ne mogu se sjetiti) iz centra cackala nos pa je zaboravila da napise Zahtjev a drugi put je Tamara cesala guzicu pa je i ona zaboravila...e onda sam posao direktno u Pg sa zahtjevom,tamo sam vidio da je to tek totalno ruglo...jedan covjek radi 20 ljudi se svadjaju sa njim,vidim da nisam jedini sa istim problemom....tu dobijam potvrdu da sam podnio zahtjev medjutim od tada je proslo evo vise mjeseci niti su slali racune niti ista...i danas naplate za sve mjesece po punoj cijeni...STOKA kakve jos nisam gledao,ovakvog neprofesinalizma nidje nisam vidio
Uzeo risiver dodjem kuci onaj punjac ne moze da upane. San
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks