sluzbeno je do 1. A poslije nema ko da ih zaustavi
sluzbeno je do 1. A poslije nema ko da ih zaustavi
One Ring to Rule them all...
Kapri na Njivice, HN
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Što je muka, ukoliko prolazi po ovoj cijeni? Ukoliko ne prolazi, tržište će samo kazniti prodavca. Ne mogu da shvatim ljude koji plate samo da bi slikali račun i kukali. Kao da pod prisilom trguju.
Last edited by johnny bravo; 05-07-15 at 19:14.
In vino veritas
Treća traka kod Slijepač mosta pocela se graditi kad je pocela sezona. Turisti cekajući vise nego uru vremena u koloni imaju priliku da uzivaju u ljepotama crnogorskog pejzaza i da se dive koliko imamo bezmozgovića u turizmu.
Mnogi cekaju red, ne obrate paznju na cijenu (koju misle da znaju) sve dok im kasir ne ocita "lekciju" i vrati kusur..
E sto onda slikaju isto kao suvenir i za dugo sjecanje... nije ni cudo...
p.s. Ja ne slikah one baklave iz PG sto spominjah prije neki dan na forumu, no pravac - odose u smece.. A da cu ih zapamtit' i "bjezati" sto dalje od bilo cega slicnog, hocu i bez fotografije.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 05-07-15 at 20:00.
E da.. kaze mi poznanica da je 1kg tresanja u Ulcinju 5e, a dan ranije u Solunu kupovala prvu klasu tresanja za 1e..
Izgleda da je Grcka stvarno "propala".. Autoput u Grckoj besplatno, a nas tunjel 2,5e u jednom pravcu...Penzije im doduse pale sa prosjecnih 1600 na 940e ali kupovna moc penzionera od 52 godine je stabilna.. .. Nasi stari mogu na odmor i na treshnje po primorju...
Grchka "propade".
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 05-07-15 at 20:49.
Šta bi sa odronom kod Slijepač mosta?
Alternativni put preko Pljevalja, da mi neko kaže da se vratim nazad i idem preko PV, tačno bih pošao u Grčku na te trešnje od 1e(a možda bi se i prije stiglo)
Last edited by chucknorris; 05-07-15 at 21:00.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Goste buka tjera iz Ulcinja: "Ovo je stvarno nepodnošljivo"
http://www.vijesti.me/vijesti/goste-...osljivo-841368
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/pu...clanak-1846477
ljeljee,propade ni sezona,brace srbijanaca nemasto cini kurir,kakvi su ovo raspirivaci mrznje...nece nas spasit ni kriza u tunisu ljeljee,bicemo gori od grka hahah
p.s ali sliku su najjacu postavili,naprosto ih volim![]()
Last edited by AdO_pG; 06-07-15 at 11:31.
A sve je to prenio i B92
http://bulevar.b92.net/srpska-posla....nav_id=1012221
Srpski turisti koji odustaju od letovanja u Tunisu, zbog vanrednog stanja nakon terorističkog napada, odlaze u Grčku i Tursku. Dva odsto Srba se odlučilo da letuje u Crnoj Gori, prenosi “Kurir“.
istina,ali ne tako detaljno heheh
odje pisu mnogi koji se mora nisu dovatili cini mi se.......
Na koje grane je spalo novinarstvo na nasim prostorima... Tuga.
Do Not Disturb.
plate im onaj kapri i onda pisu svasta,osamuceni sa cijenom.
nisu odje cijene u pitanju,to se nidje u tekstu ne pominje.ipak,svi smo svjesni da to cera turiste,ne samo srbijance.
znam ja da je vecini ljepse poci u grcku,tursku,tunis,egipat ali i skuplje,ali nema potrebe da se baca "hejt" na nas zbog nekih neprevazidjenih bolesti.
to jeste,al mnogi jos u Srbiji smatraju da je ovo njihovo more.ludilo proslog vijeka jos mnoge drzi.
sto se mene tice,nase more je i njihovo.uvijek mi je milo da cujem taj naglasak na primorju,bas zbog toga i govorim sve ovo.to znaci da se nisu primili na glupe stvari oko i posle referenduma.naravno,ovo je teritorija crne gore,ali mislim da se nidje nece osjecati kao odje,ipak smo mi svi braca.to sto je kvalitet i usluga,cistoca i te neke druge stvari bolja u neke azijsko/africke drzave to je druga stvar.
Gosta ispostovati do maksimuma - Bilo nekad u CG i kod najskromnijih domacina.. Cesto bi se reklo "i na trepavice"..
Ali.. tradicionalna elementarna kultura je davno pocela da iscezava iz CG..
Sta pisu i kako tumace je stvar njihovog urednistva, a crnogorsko je da to na kulturan nacin opovrgne kvalitetom u svakom smislu. Od ljutnje, dreke i cike - nista..
Hvala Lepo
I mi vala pricamo o moru kao da je pola Evrope nasa obala.Centralna tema nam je turizam i hoce li biti 2,39% turista vise ili nize.
Je li neki turista mogao zaspati od buke i koliko je platio lezaljku.
Nema ljeba od turizma,sve uzese strani hoteli i iznesose profit iz zemlje.To su privatni hoteli a ne drzavni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks