Italija će imati 4 prestavnika iako po koeficijentu treba da ima 3. Ako je ekipa iz drzava koja ima maximalnih 4 ekipe te godine će imati 5.
Ostavite se toga prvi ili drugi u Kalcu. Recimo prva 3 mjesta zauzmu Lacio, Fiorentina i Parma a Inter zavrsi 10-i na tabeli i osvoji LE, oce li onda Parma ispastat kao sto je to nekad Totenhem, ili ce u tom slucaju Italija imati 4 predstavnika iako po koeficijentu treba da ima 3?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Italija će imati 4 prestavnika iako po koeficijentu treba da ima 3. Ako je ekipa iz drzava koja ima maximalnih 4 ekipe te godine će imati 5.
Hvala Hari, sve znaš![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Qarabak (AZE) - Rudar
Proći će ih bez problema Azeri.
Sutjeska i Mladost imaju dosta teške potencijalne rivale, Budućnost je solidno prošla.
Dako Sutjeska zakači Željezničara, eventualno Hajduka
Group 5
Seeded
HNK Hajduk Split (CRO)
Debreceni VSC (HUN)
FK Željezničar (BIH)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)
Beitar Jerusalem FC (ISL)
Unseeded
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Group 6
Seeded
Apollon Limassol FC (CYP)
FK Crvena zvezda (SRB)
Randers FC (DEN)
FK Budućnost Podgorica (MNE)
FK Rabotnicki (MKD)
Unseeded
FC Kairat Almaty (KAZ)
FC Flora Tallinn (EST)
FC Saxan (MDA)
FK Spartaks Jūrmala (LVA)
UE Sant Juliŕ (AND)
Group 9
Seeded
Neftçi PFK (AZE)
NK Domžale (SVN)
Strřmsgodset IF (NOR)
F91 Dudelange (LUX)
MŠK Žilina (SVK)
Unseeded
FK Čukarički (SRB)
Glentoran FC (NIR)
FK Mladost Podgorica (MNE)
University College Dublin AFC (IRL)*
FK Partizani (ALB)
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Možda bolje ove Bugare nego Hajduka.
Ka da ćete proć daljeBolje ovi naši, makar će bit zanimljivo
live stream izvlačenja
http://www.tv-sport-hd.com/DolceSportHD-LSH.html
Last edited by chucknorris; 22-06-15 at 12:12.
Valja se nadati, mada, kako su krenuli da rastavljaju tim, nema tu puno nade.
Valjda se prodju Letonci![]()
Debrecin Sutjeska
Mladost-Neftchi, ponovo Azeri i dugačak put. Samo Budućnost može realno da prođe ovu rundu protiv Spartaksa.
http://www.vijesti.me/sport/sutjeska...ucnosti-839330
Debrecin je nepremostiva prepreka, lakšeg bi rivala dobili u LŠ, čini mi se.
Iiii pocela je sezonaaaa. Dizite kredite, zaduzujte se krece sezona lova na crnogorske 7+ rezultate![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Opa, Vosa u drugom kolu![]()
Zadnji put kad sam gledao Budućnost u Novom Sadu, igrao je Rahim Beširević.
Danas:
18:00 Neftci Baku (Aze) - Mladost Podgorica (Mne) 18:30 Debrecen (Hun) - Sutjeska (Mne) 20:30 Budućnost (Mne) - Spartaks (Lat)
Dick Laurent is dead!
Ko igra u Mladost, ne pratim to u zadnje a i oni mijenjaju igrace svaka 3 mj?
Mogu li sto danas?
Jesu ovo oni sto ih je Buducnost prosla administrativno?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Solidan tim ima Mladost za naše prilike
http://www.vijesti.me/sport/raicevic...respekt-840856
Nefči pročitah lošiji nego prošle godine, ostali bez par najboljih igrača. Mogli bi se provuć.
Kad je posljednji put Buducnost slavila na Stadionu pod Goricom u evropskom mecu? Meni poslije Deportiva 2005. nesto niko ne pada na pamet.
Pa znam da su prosli Baku, i to su cak izgubili pod Goricom i zamalo ispali, nakon sluzbene pobjede od 3-0 tamo (iako su i to izgubili 2-1 u Bakuu). Zamislite ljudi, poslije 10 godina evropskih utakmica skoro, nijedna pobjeda kuci, remi samo sa Hajdukom i cini mi se Tampereom poslije one prve titule. Porazi Slask, Polonija, Brondbi, Fljamurtari, ne mogu se sjetit je li bio jos neko.
Ne, ne nikoga nisu dobili kuci jos od La korunje, ne racunavsi one iz San Marina prosle godine. Ali zato u goste su dobijali i Slask i Poloniju i Fljamurtari . Baku ovdje izgubili 3-1 a tamo 2-1 u nadoknadu inace vodili Beco dao gol. Najbolje su s Brondbijem igrali.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Trenera imamo,al' bolje da ga nemamo kakav je (Miki Vukotić) ,upravu čas imamo čas nemamo, pojačanja će bit' kršine ako ih uopšte bude (viđeh neđe da se pominje Darko Nikač..sačuvaj bože..)... Sve u svemu, ništa ne valja. Ako i prođemo ove Letonce, u sledećem krugu će nam bit' kraj i to je to.
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks