Vezano za ovaj video i plamen... Samo kratko (vraticu se na to neki drugi put)

Originally Posted by
SpongeBob
Ovaj događaj je dovoljan da opomene one koji ne shvataju ili ne znaju ili ne vjeruju ili neće da vjeruju u ono što je očigledno. Postoji proročanstvo da se nekad ovaj plamen neće javljati.
Vrlo interesantno... To ce se vjerovatno desiti kad neko oktrije ovaj 'migicni trik' koji za sad izgleda jos uvijek funkcionise i ispira siroke narodne mase.

Originally Posted by
SpongeBob
Na kraju, nauka može samo da pokušava ovo da objasni. Religija nasuprot nauci je ponovo pokazala da je u prednosti.
Treba naci adekvatni smajli za ovo... Da je religija (jos jednom) u prednosti u odnosu na nauku... Buahahaha! :lolblue:

Originally Posted by
SpongeBob
Pretpostavljam da će se od srane ekipe postaviti neki pokušaji objašnjenja, ali sve je to unaprijed propast. Bog je jedan!
Vidis kako ti vec unaprijed stavljas onaj povez o kojem sam ja odavno pricao? "ali sve je to unaprijed propast"
Ti vec unaprijed sve negiras i ne zelis da cujes. Odlican primjer onog konja za naocnjakom. Da te podsjetim...

P.S. Za razliku od tebe, i tebi slicnih ovdje, ja sam bio u Jerusalim i izmedju ostalog sam vidio i ovaj 'sveti plamen'. Ovaj video je star pa se zato necu mnogo osvrcat' na njega jer vecina stvari koja je u njemu opisana NIJE tacna, tj. danas se NE desava. Od tih provjera pa do ostalih detalja koji su predstavljeni tu. No nije taj 'sveti plamen' jedini 'dokaz' postojanja boga. Imas razno razna mjesta gdje je isus ostavio otisak noge, ruke itd. itd. Samo kratka analogija - isto kao onaj 'siberijski isus' sto je ostavio svoje slovo 'X' (H cirilice) na kamenu pa je taj kamen sveti i svih 5-6 'iljada pratilaca mu se klanja...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks