Mogu zaustaviti Mercedes jedino ako se zalete u njih kad ih budu obilazili za krug...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Mercedes zabrinut radi napretka Ferrarija
U njemačkom timu se otvoreno pribojavaju svog pada na konstruktorskoj letvici zbog uspona tima propetog konjića.
Hahahhahahhahhahahahhaha, poceo Wolf otvoreno da se sprda sa Ferarijem![]()
![]()
iskijat ce mu ovo jednog dana na nos.
![]()
Prodavanje magle, samo sto mislim da ce takva panika da nastane kad ih ferrari bude pritisnuo kako treba (nadam se vec sledece god).
Sent from Nokia 3310![]()
Pa mozda bude i ove...
TAKUMI
Bice i ove pred kraj sezone...Od Monze Ferrari vise nece taktizirati,vec ce sve karte baciti na sto-ukljucujuci i rjesenja planirana za naredni bolid,a ovo da se ne fokusiraju na bolid za iducu godinu je takodje prodavanje magle.
Jos prije par mjeseci su rekli da im odredjeni broj ljudi radi na bolidu za sledecu godinu.
Usporice Mercedes vec od sljedece godine.
TAKUMI
Misliš: (H)onda će doći neki novi... :joyous:
Lično bih volio da se vrati rivalitet Vilijams, Mclaren, Ferari ali iduće godine možda Red Bull bude bolji. Ove sezone Ferari je zacrtao 3 pobjede, još 2 im nedostaju, mislim da očekuju da uzmu Moncu...
Fetel želi da Raikonen ostane u Ferariju iduće godine
Honda ce da omunji iduce godine...
Bogalji prave motor 2 godine,i na kraju ne moze prec 100km...A Mc Larenu dobro palo sto Hondi ne ide,pa prikrivaju uzasno losu sasiju i jos goru aero-dinamiku.
I getriebe.
TAKUMI
More bad news at McLaren. Honda says "may be necessary" to change Alonso's engine. Button's "under investigation"
Alonso's engine was damaged in the Raikkonen crash but it doesn't matter how it was broken. It'll be another grid penalty. Probably 10 place.
A isto im je.
Da ih puste da startuju svaku sa pol pozicije do kraja rezultat bi bio isti.
Kimija nista ne moze spasit da ostane u Ferkanu. Bottas je prvi kandidat, Hulk drugi.
TAKUMI
Izgleda da će izbjeći kaznu (mada mislim da nema veće kazne od voženja ovogodišnjeg Mclarena) staviće mu u bolid već korišćeni motor. Pošto je prošlu trku odustao zbog udesa, možda je vrijeme da se vrati na odustajanje zbog nepouzdanosti :joyous:
Verstapen je premlad jos uvjek.
Svidja se i mene al je jos dijete.
Botas ima neku mutavu facu, i nije mi nesto za Ferrari!
Sto se SK-a tice, nijesam siguran.
Nekad prenose na SK1 a nekad na SK3.
Kad i ako budu prenosili na SK1 imat ces ga i na HD.
Ista je programska sema, samo sto je ovamo bolja slika.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks