Ima da pukne od jela... kolač ovamo, ćevap onamo...
I obavezno na najbolje ćevape KOD SENČA...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ima da pukne od jela... kolač ovamo, ćevap onamo...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Haha, hvala. A jel ima nekih mjesta u prirodi/gradu/okolini gdje cu ja te silne kalorije da izgorim? Ima li kakav muzej, istorijski spomenik, ili nesto tradicionalno, tipicno bas za Bijelo Polje sto bi bilo interesantno posjetiti/vidjeti?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ima crkva svetog Petra sto je pretvorena u dzamiju bila iz 12 vijeka.
A blizu ti je i Prijepolje ima u okolini finih etno sela, anastir milesheva...
One Ring to Rule them all...
Cijedjena pomorandza 1,20 e to je to sto ima gore da se vidi.
Utjesiste me. Hvala svima na odgovorima.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Treba da posaljem neke pare jednom drugu koji zivi u USA, on ima racun na Bank of America pa me interesuje postoje li neke prepreke da mu ja direktno prebacim sa svog racuna? Prvi put to radim pa sam neupucen... Hvala.
otvori devizni racun i neka ti posalje swift i iban i to je to onda prebacaj
One Ring to Rule them all...
Paypal?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne otvaram novu temu za obicno pitanje.
Za koliko se moze naci dobro ili odlicno ocuvan YAMAHA XMAX 250, ovaj model:
http://cdn.yamaha-motor.eu/product_a...Studio-007.jpg
Dobio sam informaciju da je u PG u salon nov 5100e.
koliko kosta otvaranje pay pall naloga?
Mislim oko 1.5€ alinti ga vrate nakon 24h
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko kosta najobicniji bijeli sprej (kao za grafite)?
Sent from my HTC One using Tapatalk
I can't explain and I won't even try
Dje se mogu nać ume(t)ci za svod stopala? Ovako nešto: http://www.olihemplus.rs/webshop/ulo...i-svod-stopala
U apoteku bilo koju, ja koristim sholl-ove uloske za stopala jer imam malonravnije tabane i zadovoljan sam, imas ove neke kratke za samo onaj udubljeni dio na taban, onda imas malo duze koji pokrivaju citavu petu i onaj udubljeni dio (ovakvi su moji) i imas ulozak koji pokriva citav taban, njih sam isto htio da kupim ali ih nisam moga nac jer brzo prodju. Odlicna je to stvar, npr. Ako nosis neke neudobne patike ubavis u njih taj ulozak i postanu ceoma udobne, da ne pominjem da ti pomazu tabanima da nisu ravni.
poslato paukom
istrajan budi.
Zna li neko dobrog koznog doktora ili doktoricu u Herceg Novi ili Kotor ?![]()
Putujete autom prvi put po Balkanu. Pocetna stanica - Sarajevo. Zavrsna stanica - Herceg Novi. Jedno nocenje nedje. Kuda biste isli i sta biste vidjeli za najljepsi moguci dozivljaj? Dje biste nocili?
Dvije varijante:
Sarajevo - Mostar - Trebinje - Novi?
Sarajevo - Foca - Pluzine - Zablak - Niksic - Cetinje...? (od Cetinja do Novog ne bi bilo potrebe stajat jer ce se primorski gradovi naknadno posjetit)
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Fala....trenutno naginjemo da se sto vise Crne Gore vidi, ali je pitanje kuda bi ljepse bilo ako se iz Sarajeva krene rano ujutro a u Novi stigne kasno uvece sjutridan?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks