Odma cu ti rec da spremks pare za novi ventilator. Crkla ti je elektronika na ventilatoru.kad crne ima dva simptoma. Ili nikako ne pali vent ili vrti non stop dok struje ima..
Ne znam dal se kod volva moze mjenjat ppsebno a ne cijeli vent.. Na bmw npr ne moze mora sve komplet. Imao sam taj peh i ja prosle godine.
Eto
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Predpostavka je da su bobine problem,ali,nidje nije receno da su svecice dobre. Jednake simptome daje kad su svecice ili bonbina lose.
Nije mi jasno sta ti je smijesno za MAF? Oces da kazes da nece brkat kad je maf los? Da ce auto da vuce kako treba? Vili iznenadjujes me
Ima li neko preporuku, da li da radim ili da mijenjam branik?
Ako bih radio kod koga?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Lagano je ovo,Dado laganini rijesi,dodje kao fabrika
Dje je tacno u dg taj marovic elektricar? Ima li mu br ko?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Posle brda druga skretnica lijevo iza one kuce dje je diskont lijevo cini mi se i do kraja ulice pa lijevo
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Aj sibnite broj nekog mehanicara/elektricara sta mi vec treba da iskontrolise ovo cudo sa bonbinama/svjecicama.Nemam nista od alata kod sebe i ne mogu ga dobiti nazad bar nedjelju dana.A to mi mnogo da cekam.![]()
radi li ko KIU sem Sisevica...
Treba mi majstor za sledece stvari na bmw x5 2004.
Baterija od kljuca, ne puni se uopste, zamijenio je bugi ranije, nije skrpila ni 2 mjeseca, jer kad god odem negdje na 5 dana baterija je potrosena ponovo. Nemam zivaca da svako malo kad nedje odem da je prva posjeta njemu da napuni bateriju.
Ne radi brava sa spoljne strane, ne vraca se do kraja. Sa unutrasnje otvara bez problema. Dvojica su mi vec rekli da moram da mijenjam cijelu bravu sto mi cudno.
Parking senzori ne rade evo pola godine od kako mi se lik velikom brzinom parkirao u branik. Branik je sredjen, ali su mi rekli da su senzori sa strane samo izletjeli i vratili ih ali samo konstantno pisti od tada, kao da je nesto stalno ispred njega. Cistio sam senzore ali nije do toga
Dje presvuci volan, pocela je koza da se tanji i izlizuje i vizuelno me nervira
Mogu li se zamijeniti, a da ne vozim u radulovic u bg, displej bord racunara na istrument tabli i centralni ekran radija, jer su poceli da umiru ledovi po njemu i samo se siri
Sve ove stvari osim presvlacenja volana podji kod Zorana Marovica i sve ce ti srediti. A za volan imas stanku u masline, onda iza hotela lovcen ima jedan lik, onda u sumi co na zabjelo, i cuo sam neki srbijanac ima iza aliance reno kazu da radi fabricki.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
za volva mog neprezaljenog mezimca....skini mu osigurac od 60A da bi ugasio vetilator,zatim slijedi da modula vetilatora promijenis jer on ima na sebi dvije debele zice i jedna tanka koja prima komandu sa centralne elektronike ili CEM...
ja bar tako vidjok u solju samo kafa bjese rijetka mjesecina se vidjase kroz nju....
isti problem imaju i bmw e46 sa tim modulom ventilatora cisto da malo prodrmama Sparka...he he
Brat mojjj !! Jeste bas tako. Ja sam sam prvo uradio dijagnkstiku i onda sve ovo odradio i osigirac promjenio i modul da probam da nije moj los ali dzaba. Novi fan je rijesio sve..
Inace svaka cast za strucan i detaljan opis kako da se rijesi kvar.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
moze biti MAF...
moze i bobine....
treba bacit oko na pritisake na ajnspric dizne i regulator ....
vremeski preiod koliko su dizne otvorene na hladan i topao motor...
gdje je evap ventil ili cak egr
jeli koja svecica mokra ili suva....
koja sonda kazuje bogatu ili siromasnu smesu i sl ...
jel ima sve ovo na vozilu pa da sumiramo i svedemo krug moguceg i nemoguceg....
Dje mogu da povedem auto da mi ga neko detaljno ispregleda od a do š, i koliko bi to kostalo... nije vozen nekih 3 4 mjeseca...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Svecice su za zamjenu i 1 bonbina
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks